04 / 05 / 2024

Talya Otel

Talya Otel

İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Cem Oğuz, falezler üzerine yüksek yapıların inşa edilmesinin büyük bir tehlike oluşturduğunu belirterek, Büyükşehir Meclisi'nin Divan Talya Otel ile ilgili aldığı kararın yanlış olduğunu belirtti...

Divan Talya Otel 50 milyon dolara yeniden yapılacak!

Divan Talya Oteli'nin yeniden yapımı için resmi makamlardan alınması gerekli yıkım ve inşaat izinleri ile birlikte diğer tüm idari ve tüzel kişiler ile ilgili süreçlerin tamamlanmasına yönelik çalışmalar başlatıldı. Bu kapsamda Divan Talya Otel 50 milyon dolara yeniden yapılacak.

Divan Antalya Talya Otel için karar verildi!

Antalya’da, 1970’li yıllarda inşa edilen ve 1987’de yapılan son 2 katına yıkım kararı verilen Divan Antalya Talya Otel için yeni karar verildi. 

Antalya Divan Talya Otel'e inşaat izni çıktı!

Muratpaşa Belediyesi'nin Eylül ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. ANTALYA'nın ilk 5 yıldızlı oteli Divan Talya Otel, 5 kat olarak yeniden yapılabilecek.

Hilton Antakya Müze Otel'in açılışı ne zaman?

Japonya'dan Almanya'ya, İngiltere'den Dubai, İtalya ve ABD'ye kadar Dünya'nın birçok yerinde şimdiden ismi duyulan ama inşaat halindeki ender otellerden bir tanesi, Hilton Antakya Müze Otel.

İşte Foronon del Buinz'teki ulaşılması zor olan bedava otel!

Dünyanın en güzel manzarasına sahip olduğu iddia edilen otel, eğer ona ulaşabilirseniz konaklaması bedava. Bu inanılmaz kulübe, İtalya'nın Alp dağlarında, 2 bin 531 metre yükseklikteki Foronon del Buinz dağında.

Divan Talya Otel yeniden mi açılıyor?

Antalya'nın 40 yıl önce ilk 5 yıldızlı oteli olarak açılan Divan Talya, kapısına kilit vurduğu Mayıs 2013'ten bu yana kaderine terk edildi.

Talya Otel ile ilgili izin süreci devam ediyor!

Marmaris Altınyunus Turistik Tesisler A.Ş., Antalya'da bulunan Talya Otel'in yeniden yapımı için gerekli izinlerle ilgili sürecin devam ettiğini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte açıklama...

St. Regis Otel, dünyanın En İyi 20 otel restoranı listesine girdi!

Türk işadamı Emir Uyar, İtalya'nın en önemli yerlerinden olan Venedik'teki San Clemente Adası'nı satın alıp St. Regis otelini açarak İtalyanları şaşkına çevirmişti. St. Regis Otel, dünyanın En İyi 20 otel restoranı listesine girdi.

Cem Oğuz: Falezlerde yapılaşma artık devam etmemeli!

İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Cem Oğuz, falezler üzerine yüksek yapıların inşa edilmesinin büyük bir tehlike oluşturduğunu belirterek, Büyükşehir Meclisi'nin Divan Talya Otel ile ilgili aldığı kararın yanlış olduğunu belirtti...

İtalya'nın Türk Merdivenleri bölgesindeki otel yıkıldı!

İtalya’da Türk Merdivenleri bölgesinde yer alan imarlı bir otel inşaatı 20 yıl sonra yıkıldı.

Antalya 5 yıldızlı Divan Talya Otel'i dün kapandı!

Antalya'da 38 yıl önce açılan ve ilk 5 yıldızlı otel olarak açılan Divan Talya dün kapandı.

İzzet Çalgüner, Toskana’da zengine özel butik otel açıyor!

Rusya’da inşaat işi yapan İzzet Çalgüner, İtalya Toskana’da zengin Rusların tatile gittikleri Forte dei Marni’de geceliği 1500 Euro’luk butik otel açıyor

Dmitriy Medvedev'in eşi Svetlana, 8 Mart'ı otel kapatarak kutladı!

Rusya Devlet Başkanı olarak görevini mayıs ayında Başbakan Vladimir Putin'e bırakacak olan Dmitriy Medvedev'in eşi Svetlana'nın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü İtalya'da bir otel kapatarak kutladığı ortaya çıktı

Talya Otel Haberi

Talya Otel

İMO Şube Başkanı Cem Oğuz, falezler üzerine yüksek yapıların inşa edilmesinin çok büyük tehlike olduğunu söyleyerek, Talya Otel ile ilgili kararın yanlışlığını raporlarla ortaya koydu.



İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Cem Oğuz, falezler üzerine yüksek yapıların inşa edilmesinin büyük bir tehlike oluşturduğunu belirterek, Büyükşehir Meclisi'nin Divan Talya Otel ile ilgili aldığı kararın yanlış olduğunu belirtti. Yıldız Teknik Üniversitesi'nin 2013 yılında hazırladığı rapora göre falezler üzerine yüksek yapılar yapılmasının risk oluşturduğunu aktaran Oğuz, teknik verilerin önemsenmesi gerektiğini savundu. 


İLAVE YÜK GELMEMELİ 


Yıldız Teknik Üniversitesinin Konserve Koyu'nda uzun soluklu bir araştırma yaptığını belirten Oğuz, bölgede kayma tespit edilmediğini, kayma riskine karşı önlem alınmasının istenildiğini söyledi. 2013 yılı Temmuz ayında hazırlanan raporda falezlerin yeşil alan olarak kalması gerektiğinin önemle belirtildiğini ifade eden Oğuz, "Yıldız...