21 / 05 / 2024

Tam 8 fiyatları

Tam 8 fiyatları

Sahibi olduğu arsalar üzerine kaliteli ve güvenli yaşam inşa eden Tam Yapı Müteahhitlik, yeni projesi Tam 8’de daire satışlarına başladı.

Tam 8 bankadan bayram 2024 müjdesi geldi! Ayda 1.666 TL taksitle faizsiz kredi fırsatı! Hesaplara anında yatırılıyor!

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala bankaların faizsiz kredi kampanyaları da pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte banka banka faizsiz kredi kampanyaları Nisan 2024...

Dolar kuru tahminleri arka arkaya geldi! Dikkat tam 8 lira birden zıplayacak! 

Merakla beklenen 31 Mart seçimleri yaklaşırken, dolar kurundaki gelişmeler de yatırımların gündeminden düşmüyor. Peki dolar kuru ne olacak? İşte tek tek paylaşılan o detaylar...

Altın düşüyor! Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 8 Kasım Çarşamba altın fiyatları

Altın fiyatları haftaya düşüşle başladı. Haftanın üçüncü işlem gününde de aşağı yönlü hareketlerine devam ediyor. Bugün altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 8 Kasım Çarşamba altın fiyatları...

Hesabınıza her ay 8 bin 416 TL yatırılması için bunu yapmanız yeterli! Hemen bakın!

Hesabınıza her ay tıkır tıkır tam 8 bin 416 TL yatırılması için bunu yapmanız yeterli... Hemen bu detaylara bakın...

Son dakika! Deprem oldu! Kahramanmaraş yine sallandı!

6 Şubat deprem felaketinin üstünden tam 8 ay geçti ancak geçen zamana rağmen bölgede artçı sarsıntılar yaşanmaya devam ediyor. Son olarak, Kandilli Rasathanesi’nden alınan verilere göre, Kahramanmaraş’ta 3.0 şiddetinde artçı sarsıntı meydana geldi.

Son dakika! 4.4 şiddetinde deprem! Çevre illerden de hissedildi!

6 Şubat deprem felaketinin ardından tam 8 ay geçmesine rağmen bölgede halen irili ufaklı sarsıntılar yaşanmaya devam ediyor. Son olarak, AFAD’dan alınan verilere göre, Malatya’da 4.4 şiddetinde deprem oldu. Meydana gelen deprem, çevre illerden de hissedildi.

İŞKUR toplam 8 şehirdeki huzurevlerine çok sayıda personel alımı yapılacak! Kadrolar tek tek belli oldu!

İŞKUR, tam 8 kentteki huzurevlerine personel alımı gerçekleştireceğini paylaştı. Yayımlanan ilanlara göre söz konusu kadrolara başvuru yapacak adaylardan KPSS şartının talep edilmediği görüldü.

8 Haziran 2023 altın fiyatları! Gram altın, cumhuriyet altını ne kadar? Çeyrek altın kaç TL oldu?

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.478,03 liradan satılıyor. 8 Haziran 2023 yani haftanın dördüncü işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 8 Haziran altın fiyatları!

Belediye konut alanı imarlı tam 8 arsa satacak! 

Yozgat Belediye Başkanlığı, Yozgat'ta yer alan konut imarlı 8 arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 24 Mayıs tarihinde yapılacak.

8 Mayıs 2023 gram altın kaç TL oldu? Bugün çeyrek altın fiyatları yükseldi mi? Ons altın ne kadar?

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.271,28 liradan satılıyor. 8 Mayıs 2023 yani haftanın ilk işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 8 Mayıs altın fiyatları!

O ilde tam 8 taksitle arazi satılacak!

Burdur Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Burdur Merkez'de yer alan araziyi 8 taksitle satışa çıkardı. Söz konusu ihale 17 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Emeklileri Kurban Bayramı öncesi mutlu edecek haber geldi 8500 TL emekli ikramiyesi yatacak!

Emekli vatandaşlar için sevindirici bir haber geldi. Kurban Bayramı öncesinde verilecek emekli bayram ikramiyesi, 4 katına çıkarılarak tam 8.500 TL olarak belirlendi.

8 Nisan 2023 altın bugün ne kadar? Bugün ons gram, tam altın kaç TL? Güncel altın kuru fiyatları!

8 Nisan 2023 tarihinde altın fiyatları, birçok kişinin ilgiyle takip ettiği bir konudur. Gram altın bugün kaç TL oldu? Altın fiyatları düşüş mü yaşadı, yoksa yükseliş eğilimini sürdürdü mü? İşte, son dakika altın fiyatları...

Tam 8 fiyatları Haberi

Tam 8 fiyatları

İstanbul Güneşli’de bir çok projeye imza atan Tam Yapı, en son projesi olan ‘Tam 8’de, bin 657 metrekare arsa üzerine 9 bin 485 metrekarelik yaşam alanı inşa etti. 2+1 ve 3+1’den oluşan toplam 48 daire, 112 metrekare ile 136 metrekare arasında değişiyor. 60 aya kadar 0,69 oranda banka kredisi ve özel ödeme planları sunulan projede 2 adet de ticari alan bulunuyor. Kuzey Doğu ticaret alanı 240 metrekare, Kuzey Batı ticaret alanı ise 440 metrekare+215 metrekare depo alanına sahip. 


‘Tam 8’ projesinde 2+1 daireler 392 bin liradan, 3+1 daireler ise 460 bin liradan başlayan fiyatlarda satışa sunuldu. 


“Kendimiz nasıl bir evde oturmak isteriz?”

Tam Yapı projelerini inşa ederken “Kendimiz nasıl bir evde oturmak isteriz?” felsefesiyle yola çıkıyor. Bu yüzden evlerin kullanışlılığı, malzeme kalitesi,...