18 / 05 / 2024

Tam Efes Turizm nerede

Tam Efes Turizm nerede

Tam Efes Turizm Organizasyon İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Nesine Nur Çelik tarafından kuruldu. 

TOKİ'den tam 33 ilde KDV'den muaf arsa satışı başladı! Ev alamayana yüzde 25 peşinat ve 48 ay vadeyle arsa müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tam 33 şehirde yer alan ticaret, konut, turizm tesis alanı, sanayi, gemi söküm ve plansız niteliğindeki toplam 391 arsayı satışa çıkardı. Arsalar için yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade imkanı sağlanıyor. 

Müze ve ören yerlerine giriş ücretlerine zam: Efes Antik Kenti 700 TL, Galata Kulesi 650 TL! İşte diğer giriş ücretleri

Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı müze ve ören yerlerinin giriş ücretlerine zam geldi. Zamlı listeye göre Efes Antik Kenti giriş ücreti 700 TL, Galata Kulesi için ise 650 TL olarak belirlendi. İşte diğer yerlerinin giriş ücretleri...

Kültür ve Turizm Bakanlığı açıkladı! Tam 127 personel alımı yapılacak! Başvuruları kaçırmayın!

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere toplamda 127 personel alımı yapılacağı açıklandı. Peki başvurular ne zaman başlıyor?  Kültür ve Turizm Bakanlığı 2023p personel alımı başvuru tarihi belli oldu mu?

Dedeman Turizm Grubu'nun otel yatırımları tam gaz!

Otel zinciri Dedeman Turizm Grubu'nun ilk franchise oteli 'Park Dedeman Adıyaman' adıyla geçtiğimiz cuma günü açıldı. Dedeman Hotels - Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman, şirketin geleceğe yönelik hedeflerine ve pandeminin turizme etkisine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Utopya Turizm İnşaat'tan Nejat Recai Dursun'a tam yetki!

Utopya Turizm İnşaat, satın alma ve yatırımlar konusunda Yönetim Kurulu Üyesi Nejat Recai Dursun'un gerekli görüşmeleri yapmak üzere şirketi temsilen tam yetkili kılınmasına karar verdi. 

Ave Team Company Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ave Team Company Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Behzad Rahımı Tamıjanı ve Iydasadat Elevınejad ortaklığında kuruldu.

Hakkari Çukurca'ya turizm tesisi yapılacak!

Hakkâri'nin Çukurca ilçesinde daha önce polis ekiplerinin nöbet noktası olarak kullandığı 1600 rakımdaki Bayrak Tepe'de tam donanımlı dev bir turizm tesisi kurulması planlanıyor. 

Go Smart Danışmanlık Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Go Smart Danışmanlık Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Husam Tamım M. Aladnanı tarafından kuruldu. 

Amazon Sky Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amazon Sky Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Tamım Mohamed M Kaıd tarafından kuruldu.

Tam Efes Turizm Organizasyon İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tam Efes Turizm Organizasyon İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Nesine Nur Çelik tarafından kuruldu. 

Üsküdar'da markalı konut projeleri tam gaz!

Avrasya Tüneli ve Marmaray gibi dev ulaşım yatırımları sayesinde Avrupa yakasındaki tarihi yarımadaya yakınlaşan Üsküdar, yatırımcıların yeni gözdesi oldu. Üsküdar’da markalı konut projeleri, sağlık ve turizm yatırımları tam gaz sürüyor. Belediye ise, tarihe ve doğaya saygılı bir dönüşüm planlıyor.

Muğla'da Kıyıdan Kırsala Turizm çalışmaları tam gaz!

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin “Kıyıdan Kırsala Turizm” bakış açısından hareketle düzenlediği Turizm Alanları İncelemeleri devam ediyor.

Tam Güler İnşaat Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Tam Güler İnşaat Turizm Anonim Şirketi, Sedat Tamgüler ve İsmail Güler tarafından, 21 Mart 2016 tarihinde, 500 bin TL sermaye ile kuruldu...

Tam Efes Turizm nerede Haberi

Tam Efes Turizm nerede

Tam Efes Turizm Organizasyon İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Nesine Nur Çelik tarafından kuruldu. 

Tam Efes Turizm Organizasyon İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
A-Turizm ve Seyahat Acentalığı Uluslararası Ve Şehirlerarası Yolcu Taşımacılığı: a.Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Tam Efes Turizm Organizasyon İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Kuruçeşme Mh.M.Nurettin Sk. N.13/1...