19 / 05 / 2024

TOKİ'den tam 33 ilde KDV'den muaf arsa satışı başladı! Ev alamayana yüzde 25 peşinat ve 48 ay vadeyle arsa müjdesi!

TOKİ'den tam 33 ilde KDV'den muaf arsa satışı başladı! Ev alamayana yüzde 25 peşinat ve 48 ay vadeyle arsa müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tam 33 şehirde yer alan ticaret, konut, turizm tesis alanı, sanayi, gemi söküm ve plansız niteliğindeki toplam 391 arsayı satışa çıkardı. Arsalar için yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade imkanı sağlanıyor. 



Ülkemizin dört bir tarafında yeni konut projeleri hayata geçiren ve dar gelirli vatandaşları konut sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) şimdi de vadeyle arsa satacak.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul,  Ankara  ve İzmir’in de aralarında bulunduğu toplamda 33 şehirde bulunan 391 muhtelif arsayı açık artırmayla satışa sundu.

TOKİ den tam 33 ilde KDV den muaf arsa satışı başladı! Ev alamayana yüzde 25 peşinat ve 48 ay vadeyle arsa müjdesi!

TOKİ'DEN YÜZDE 25 PEŞİNATLA ARSA 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın resmi internet sitesi üzerinden paylaşılan detaylara göre  muhammen bedeli 16.466.270.038 Türk Lirası şeklinde olan yaklaşık olarak 2.252.506 metrekare büyüklüğündeki; Afyonkarahisar, İzmir, Aydın, İstanbul, Adana, Balıkesir, Sakarya, Aksaray,  Ağrı, Ankara, Çorum, Diyarbakır,  Antalya, Bitlis, Şanlıurfa, Bursa, Çanakkale, Elazığ, Niğde, Hatay, Karabük, Uşak, Konya, Eskişehir, Malatya, Mersin, Muş, Muğla, Samsun, Şırnak, Tekirdağ, Kocaeli ve Yalova’da bulunan toplamda 391 arsa açık artırmayla satışa çıkarıldı.

'Ev alamadım arsa alayım' diyenlerin adeta dört gözle belediği açık artırmalar 8 Mayıs 2024 Çarşamba ve 9 Mayıs 2024 Perşembe günleri 10:30 saatlerinde iki ayrı oturum olarak gerçekleştirilecek. Söz konusu oturumlar Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Hizmet Binası ve Holiday Inn Otel ve Konferans Salonu’nda yapılacak. Ayrıca 33 ilde yer alan bu arsalar için internet üzerinden de "wwwemlakmuzayedecomtr" adresinden teklif verilebilecek.

TOKİ den tam 33 ilde KDV den muaf arsa satışı başladı! Ev alamayana yüzde 25 peşinat ve 48 ay vadeyle arsa müjdesi!


HEM YÜZDE 25 PEŞİNAT HEM DE 48 AY VADE İLE KDV'DEN MUAF ARSA SATILACAK

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın paylaştığı bilgilere göre alıcılar, konut, ticaret, sanayi ve turizm tesis alanı alanları niteliğine sahip arsaları hem yüzde 25 peşinat hem de 48 ay vade ile alabilecek. Satışa sunulan arsalar KDV’den de muaf.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın satışa çıkardığı arsalar ile ilgili olarak daha detaylı bilgilere “wwwtokigovtr” ile “wwwemlakmuzayedecomtr” internet adresinden ve 0 212 608 15 00 numaralı telefondan ulaşmak mümkün.

İnşaat sektöründeki kalifiye eleman sorununa 5 maddede çözüm önerisi!

0.69 faizli konut kredisi hesaplaması Mayıs 2024! 500 bin, 1 milyon, 2 milyon TL'nin aylık taksitleri kaç TL?

Milli Emlak'tan Ankara ve bir şehirde daha KDV'den muaf arsa fırsatı! 15 bin TL'den başlayan fiyatlarla!


Geri Dön