09 / 05 / 2024

Tam Group adres

Tam Group adres

Tam Group Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Abdulritha Dashti, Davut Ahmad, Hasso Issa tarafından kuruldu.

Konut satışları tam kapanmada hız kesmedi!

Gayrimenkul sektörü tam kapanma döneminde hız kesemedi. Özellikle yabancıya konut satışları online platformda arttı. Super Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gökçiler, yaşanan yoğunluk karşısında mutlu olduklarını dile getirdi.

Tamıroğlu Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tamıroğlu Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Alhaj Tamer ve Amer Ftayeh ortaklığında kuruldu.

Tam Group Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tam Group Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Abdulritha Dashti, Davut Ahmad, Hasso Issa tarafından kuruldu.

Adres Koru ödeme koşulları!

Adres Koru ödeme koşulları kapsamında peşin ödemede tam yüzde 30 indirim yapılıyor. 312 konut ve 37 ticari üniteden oluşan proje İstanbul Sancaktepe'de inşa ediliyor.

Folkart Vega adres!

Satışların başladığı ve 2021 yılında teslim edilecek Folkart Vega projesinde fiyatlar 456 bin TL'den başlıyor. İzmir'in Konak bölgesinde yükselen proje tam olarak nerede yer alıyor? İşte Folkart Vega adres...

Balkon İstanbul 2 adres!

Mak Group tarafından hayata geçirilen projede toplamda 180 adet daire dizayn edildi. Balkon İstanbul 2 adres bilgileri haberimizde bulunuyor.

Irmak Group TL seferberliğine tam destek veriyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın TL seferberliğine tam destek veren Irmak Group, bünyesindeki tüm İDA Gold ve Irmak Döviz bürolarında 50 bin dolar ve euro bozduran her vatandaşa gram altın hediye edeceğini açıkladı.

Cathay Group Ataköy projesi geliyor!

Cathay Group ve Suudi Arabistanlı Neba şirketi ortaklığında hayata geçirilecek olan Nivo İstanbul'da çalışmalar tam gaz sürüyor. Cathay Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz, gelecek ay Ataköy projesinin lansmanını yapacaklarını söyledi.

Konut yatırımının tam zamanı!

Evra Group Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Topaloğlu Emlakkulisi.com'a yaptığı açıklamalarda konut yatırımının tam zamanı olduğunu söyledi. İşte Hasan Topaloğlu ile gerçekleştirdiğimiz o röportaj...

Türkiye’nin ilk tam Wi-Fi donanımlı ürün ailesi Wizard satışa sunuldu!

2007 yılında Eskişehir’de Doruk Ev Gereçleri’ni satın alarak Türkiye pazarına giriş yapan 70 yıllık İtalyan beyaz eşya grubu Candy Hoover Group, Türkiye’nin ilk tam Wi-Fi donanımlı ürün ailesi Wizard’ı da piyasaya sürdü.

Esenyurt Life In Vera adres bilgileri!

Vera Group imzasıyla hayata geçirilen projede 1.056 adet daire yer alıyor. Esenyurt Life In Vera adres bilgileri kapsamında Atatürk Havalimanı’na 15 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Batışehir Loca adres bilgileri!

Egeyapı Group, EPP ve Emlak Konut GYO imzası ile yükselen Batışehir Loca Evleri 'nde 1+0'dan 2+1'e kadar daireler bulunuyor. Batışehir Loca adres bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da konumlanıyor.

Vera Group Life In Vera adres bilgileri!

Toplam 1.056 adet dairenin yer aldığı projede teslimler hemen gerçekleşiyor. Vera Group Life In Vera adres bilgileri kapsamında otogara 20 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor.

Tam Group adres Haberi

Tam Group adres

Tam Group Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Abdulritha Dashti, Davut Ahmad, Hasso Issa tarafından kuruldu.

Tam Group Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1.Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma,rehberlik hizmetlerini yürütmek. 2.Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 3.Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. 4.Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. 5.Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. 6.Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek. 7.Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları ile şehir içi, şehirlerarası ve uluslararası...