14 / 05 / 2024

Tam Kapanma Sosyal Yardım Programı yardım

Tam Kapanma Sosyal Yardım Programı yardım

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'tan ihtiyaç sahibi ailelere müjde geldi. Yanık, 17 Mayıs'ta sona erecek kapanma döneminde ihtiyaç sahibi hanelere 1.100 TL tutarında nakdi yardım yapılacağını açıkladı.

Sosyal medyada kira krizi tam gaz: Kiralarda yüzde 25 zam sınırı kalkarsa çok kişi evsiz kalır, sokakta kalır!

Ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan kira anlaşmazlıkları, sosyal medyada sık sık gündeme geliyor. İnşaat Mühendisi mühendisyen isimli kullanıcı, kiralarda yüzde 25 zam sınırı kalkarsa ne olacağını sordu. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Aile Bakanlığı'ndan tam tamına 40 farklı destek ödemesi müjdesi! Bu paraları mutlaka alın!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan tam tamına 40 farklı destek ödemesi müjdesi geldi. Bu paraları mutlaka alın...

Hesaplara tam 579 milyon TL sosyal ve ekonomik destek ödemesi yatırıldı! Hemen alın!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yaptığı açıklamada bu ay ihtiyaç sahibi olan ailelere, 579 milyon Türk Lirası, Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesi yapıldığını açıkladı.

Aile Bakanlığı kesenin ağzını tam açtı. Bu para için her aile başvursun. Başvurular başladı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı çatısı altında gerçekleştirilen destek ödemeleri tam gaz devam ediyor. 4 bin 150 TL’lik yardımdan faydalanmak isteyenler için başvurular başladı. Fakat her aileden sadece 1 kişi başvurabilecek.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan tam 2431 personel alımı! Alım yapılacak alanlar belli oldu!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2431 personel alımı gerçekleştireceğini paylaştı. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada branş dağılımına ve detaylara yer verildi.

Aile Bakanlığından sosyal destek alanlar şimdi bakın! SED ödemesinde Nisan zammı var mı? Başvuran tam bu kadar alıyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının masraflarını karşılayabilmesi için SED ödemesi yapılıyor. Peki SED ödemesinde Nisan zammı var mı?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı açıkladı! Tam 5 bin 888 TL zam yapıldı! Maaş farkları yarın yatıyor! 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından gazi maaşları ile ilgili açıklama geldi. Bakanlık, gazi maaşlarına tam 5 bin 888 TL zam yapıldığını açıkladı. Peki 2023 gazi maaşları ne kadar oldu?

Sosyal yardımlara tam bu kadar zam geldi! 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımında son dakika! Şimdi bakın!

Hükümet tarafından sağlanan sosyal yardım ödemelerinden ihtiyaç sahibi binlerce kişi yararlanıyor. Sosyal yardımlara tam bu kadar zam geldi! 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımında son dakika! Şimdi bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımı zammı tam bu kadar oldu! Hemen bu rakamlara bakın!

Binlerce vatandaşın yararlandığı sosyal destek ödemelerinin zamlı tutarları merak ediliyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımı zammı tam bu kadar oldu! Hemen bu rakamlara bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı yeni zamla tam bu kadara yükseldi! Peş peşe açıklandı! Hemen bakın!

Binlerce vatandaş devlet tarafından sağlanan sosyal yardımlardan faydalanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı yeni zamla tam bu kadara yükseldi! Peş peşe açıklandı! Hemen bakın!

Aile Bakanlığı peş peşe duyurdu! Sosyal destek ödemesine yüzde 30 zam! Hemen bakın, tam bu kadar yatıyor! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, memur ve emekli maaş zammının ardından yardım tutarlarını da artırdı. Aile Bakanlığı peş peşe duyurdu! Sosyal destek ödemesine yüzde 30 zam! Hemen bakın, tam bu kadar yatıyor!

Aile Bakanlığı'ndan sosyal destek alanlar hemen bakın! Hesaplara tam bu kadar yatıyor! SED ödemesine zam geldi mi?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, memur ve emekli maaş zammı sonrasında bazı destek ödemelerini de yükseltti. Aile Bakanlığı'ndan sosyal destek alanlar hemen bakın! Hesaplara tam bu kadar yatıyor! SED ödemesine zammı geldi mi?

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası Ocak zammıyla tam bu kadar oldu! Yeni maaşını merak eden hemen baksın!

Binlerce vatandaş devlet tarafından sağlanan sosyal desteklerden faydalanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası Ocak zammıyla tam bu kadar oldu! Yeni maaşını merak eden hemen baksın!

Tam Kapanma Sosyal Yardım Programı yardım Haberi

Tam Kapanma Sosyal Yardım Programı yardım

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'tan ihtiyaç sahibi ailelere müjde geldi. Yanık, 17 Mayıs'ta sona erecek kapanma döneminde ihtiyaç sahibi hanelere 1.100 TL tutarında nakdi yardım yapılacağını açıkladı.

Hürriyet'te yer alan habere göre; Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, önemli açıklamalarda bulundu. Yanık'tan ihtiyaç sahibi ailelere müjde geldi. Buna göre; 17 Mayıs'a kadar devam edeceği açıklanan tam kapanma süreci için ihtiyaç sahibi hanelere 1.100 TL tutarında nakdi yardım yapılacak. 

Tam kapanma döneminde ihtiyaç sahibi hanelere destek olmak amacıyla ‘Tam Kapanma Sosyal Yardım Programı’ ismiyle yeni bir yardım programı hayata geçirdiklerine dikkat çeken Bakan Yanık, söz konusu yardım programının Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları tarafından, koronavirüs pandemisi sebebiyle dönemsel ihtiyaç sahibi olduğu belirlenen hanelere ilişkin yardım yapılacağını duyurdu. Yardımların...