29 / 04 / 2024

Hesaplara tam 579 milyon TL sosyal ve ekonomik destek ödemesi yatırıldı! Hemen alın!

Hesaplara tam 579 milyon TL sosyal ve ekonomik destek ödemesi yatırıldı! Hemen alın!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yaptığı açıklamada bu ay ihtiyaç sahibi olan ailelere, 579 milyon Türk Lirası, Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesi yapıldığını açıkladı.



Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ülkemizdeki çocukların sosyal açıdan desteklenmesi ve eğitim giderlerinin karşılanması için verdikleri Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemeleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş yaptığı son dakika açıklamasında ihtiyaç sahibi ailelere Eylül 2023 için 579 milyon Türk Lirası Sosyal ve Ekonomik Destek ödemesi verildiğini söyledi.

İşte çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın Sosyal ve Ekonomik Destek ödemeleri ile ilgili yaptığı o açıklamalar...

Hesaplara tam 579 milyon TL sosyal ve ekonomik destek ödemesi yatırıldı! Hemen alın!

Yine aktarılan detaylara göre, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş konu ile ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada, çocuk politikalarının temelinin aile bütünlüğünün korunması ve çocuğun aile ortamında sağlıklı birey olarak yetiştirilmesi olduğuna değinerek, kendilerinin de bu kapsamda Sosyal ve Ekonomik Destek ödemesi ödemesi yaptıklarını söyledi.

Konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada aile bütünlüğünün korunmasına ve çocukların ailelerinin yanında geleceğe hazırlanmasına önem verdiklerine değinen Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, çocukların ekonomik gerekçelerle ailelerinden kopmamasını hedeflediklerini dile getirdi.

Hesaplara tam 579 milyon TL sosyal ve ekonomik destek ödemesi yatırıldı! Hemen alın!

Paylaşılan bilgilere göre, Türkiye Yüzyılı'na yaraşır bir biçimde kimseyi geride bırakmayan toplum vizyonu anlayışıyla çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerine değinen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Sosyal ve Ekonomik Destek ödemesiyle aileleri yalnız bırakmadıklarını söyledi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş yaptığı açıklamada verdikleri Sosyal ve Ekonomik Destek ödemesiyle ailelerin, çocuklarının temel gereksinimlerini ve eğitim giderlerini karşıladıklarına değinerek, tam da bu doğrultuda Sosyal ve Ekonomik Destek ödemesiyle hizmetinden faydalanan çocuklarımız için ailelerin hesaplarına eylül 2023 ödemesi olarak toplam 579 milyon Türk Lirası yatırdıklarını söyledi.

 

İstanbul'da 1 ton demir 19 bin 900 TL, Karabük'te 19 bin 600 TL oldu! Güncel demir fiyat listesi

7.500 TL'lik emekli maaşlarında son dakika! Yeni zam için tarih verildi! 

Zamlı dul yetim maaşları kaç TL oldu? Hesaplara yatırılacak paraları gören şok oldu!


Geri Dön