29 / 04 / 2024

7.500 TL'lik emekli maaşlarında son dakika! Yeni zam için tarih verildi! 

7.500 TL'lik emekli maaşlarında son dakika! Yeni zam için tarih verildi! 

7.500 TL'lik emekli maaşları pek çok kişinin de gündeminde bulunuyor. Merakla beklenen yeni ve zamlı emekli maaşları için resmen tarih verildi. İşte 7.500 TL'lik emekli maaşlarında son dakika...



Milyonlarca kişinin merakla beklediği 2023 yılı emekli maaşı ile ilgili yapılan son dakika açıklamaları pek çok kişinin de gündeminde yer alıyor.

Söz konusu konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, çalışmalarına hız kesmeden devam eden Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek katılmış olduğu bir televizyon programında gündemden düşmeyen emekli maaş zamları ile ilgili açıklamalar yaptı.

Paylaşılan detaylara göre, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek en düşük emekli maaşı için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı kendilerine talimat verdiğini belirterek, konu için çalıştıklarını söyledi.

7.500 TL lik emekli maaşlarında son dakika! Yeni zam için tarih verildi! 

AK PARTİ'DEN SON DAKİKA AÇIKLAMASI GELDİ


Pek çok kişinin gündeminde yer alan konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, çalışmalarına hız kesmeden devam eden Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek 'En düşük emekli maaşı' için çalışmaların yapıldığını doğrularken bir son dakika açıklaması da AK Parti'den geldi.

Aktarılan detaylara göre, AK Parti'nin TBMM Grup Başkanı Abdullah Güler, planlanan emekli zammı ile ilgili olarak önemli açıklamalar yaptı.

AK Parti'nin TBMM Grup Başkanı Abdullah Güler söz konusu konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamalarda ciddi nitelikli bir çalışmalar yapıldığına değinerek, Ekim ya da Kasım ayı içeresinde tamamlanıp Meclise intikal ederse kendilerinin de bu konuda hızlı bir çalışmayı ortaya koyacaklarını söyledi.

7.500 TL lik emekli maaşlarında son dakika! Yeni zam için tarih verildi! 

EMEKLİ MAAŞLARINA ARA ZAM VAR MI?

Gündemden düşmeyen emekli maaşları ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, başkent Ankara’da basın mensuplarıyla bir araya gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, emekli maaşı ek zammı ile ilgili çok önemli bazı açıklamalar yaptı. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, Cevdet Yılmaz, enflasyon farkının yansımasının memur emeklilerinin maaşlarında göreceğini, diğer emeklilerle ilgili dengeleyici bir çalışmayı dikkate alabileceklerine değindi. Ayrıca Cevdet Yılmaz açıklamasında son dönemlerde sık sık gündeme gelen emekli ara zammı ile ilgili olarak çalışmalarını da yıl sonuna kadar sonuçlandırmayı hedeflediklerini söyledi.

 

Zamlı dul yetim maaşları kaç TL oldu? Hesaplara yatırılacak paraları gören şok oldu!

Evde bakım maaşı resmen değişiyor! Hemen hesaplara yatırılacak olan bu yeni maaşlara bakın!

SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklilerine Garanti BBVA'dan Eylül 2023 müjdesi!


Geri Dön