28 / 04 / 2024

SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklilerine Garanti BBVA'dan Eylül 2023 müjdesi!

SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklilerine Garanti BBVA'dan Eylül 2023 müjdesi!

SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklilerinin merakla beklediği haber Garanti BBVA'dan geldi. Paylaşılan detaylara göre, Garanti BBVA Eylül 2023 promosyon rakamlarını açıkladı. Acil bakın...



Milyonlarca kişinin gündeminde yer alan emekli promosyonu ödemeleri ile ilgili olarak bir son dakika açıklaması da Garanti BBVA'dan geldi.

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, Garanti BBVA'nın emeklilere vereceği promosyon ödemeleri belli oldu.

Peki Garanti BBVA emekli promosyonu ne kadar? Garanti BBVA'nın güncel emekli promosyonu kaç TL? Emekli promosyon rakamlarında son durum ne? İşte merak edilen o soruların cevapları...

SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklilerine Garanti BBVA dan Eylül 2023 müjdesi!

Edirnejethaber'in aktardığı detaylara göre, en çok tercih edilen özel bankalar arasında yer alan Garanti BBVA da diğer bankalar gibi 2023 Eylül ayı güncel emekli promosyonu kampanyası ile ilgili resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirmeler yaptı. 

Konu ile ilgili olarak paylaşılan son dakika detaylarına göre, geçtiğimiz aylarda olduğu gibi bu yılın Eylül ayında da en çok tercih edilen özel bankalar arasına adını yazdıran Garanti BBWA'nın resmi web sitesi üzerinden güncel emekli promosyonu kampanyasının merak edilen ve araştırılan ayrıntıları paylaşıldı.

Paylaşılan son dakika detaylarına göre bu çerçevede 2023 yılının eylül ayında emekli maaşlarını üç sene boyunca Garanti BBVA'dan alacağına dair taahhüt veren emeklilere aldıkları maaş aralıklarına göre ne kadar promosyon verileceği merak edilip araştırılırken, Garanti BBWA'dan konu ile ilgili açıklama geldi.

Peki Garanti BBVA emekli promosyonu ne kadar? Garanti BBVA'nın güncel emekli promosyonu kaç TL? Emekli promosyon rakamlarında son durum ne? İşte merak edilen o soruların cevapları...

GARANTİ BBWA EMEKLİ PROMOSYONUNDA SON DAKİKA 

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Garanti BBVA'nın resmi web sitesindeki detaylara 1 Eylül 2023 tarihinde başlayan ve 30 Eylül 2023 tarihine kadar sürecek olan söz konusu promosyon kampanyası dahilinde emekli maaşlarını üç sene boyunca Garanti BBVA'dan alacağına dair taahhüt veren emekli vatandaşlara verilecek olan promosyon ödemeleri şu şekilde:


3 bin 500 lira altında maaş ödemesi alanlara: 4 bin 500 lira
3 bin 500 lira – 7.500 lira maaş ödemesi alanlara: 5 bin 250 lira
7 bin 500 lira – 10.000 lira maaş ödemesi alanlara: 6 bin 750 lira
10 bin lira ve üzerinde maaş ödemesi alanlara: 7 bin 500 lira

SSK ve Bağkur emeklileri acilen bu tarihlere bakın! Paralar hesaplara peş peşe yatırılıyor!

TOKİ Silivri projesi için geri sayım başladı! İstanbul'a 257 konutluk yeni proje müjdesi!

Akaryakıt fiyatlarında sular durulmuyor! Benzin, motorin ve LPG'de büyük deprem! İşte son dakika fiyatları!


Geri Dön