28 / 04 / 2024

SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklilerine 1 Nisan 2024 müjdesi! Hesaplara işte tam bu kadar yatırılacak, kaçırmayın!

SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklilerine 1 Nisan 2024 müjdesi! Hesaplara işte tam bu kadar yatırılacak, kaçırmayın!

Milyonlarca SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklisine resmen 1 Nisan 2024 müjdesi geldi. Emekli emekli bayram ikramiyelerinin Ramazan bayramından önceki hafta olan 1 Nisan - 5 Nisan arasında hesaplara yatırılması bekleniyor.



Milyonlarca emekli tarafından merakla beklenen emekli bayram ikramiyesi bu seneden itibaren 3 bin Türk Lirası şeklinde yatırılacak. Böylelikle emekli vatandaşlar Ramazan bayramı ve Kurban bayramı için toplam olarak 6 bin Türk Lirası ikramiye almış olacak.

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak?" sorusuna verdiği yanıtta Ramazan bayramı öncesinde hesaplara yatacağını açıklamıştı.

Peki emekli ikramiyeleri ne zaman yatırılacak? Emekli ikramiyesi ne zaman ödenecek? İşte SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklilerinin merakla beklediği o tarihler...

Milyonlarca emekli vatandaşın bayram ikramiyelerini 3 bin Türk Lirası'na yükselten yasa Resmi Gazete'de yayımlandı. Zamlı şekilde hesaplara yatırılacak olan emekli ikramiyesi ile bir nebze de olsa nefes almak isteyen emekli vatandaşlar emekli ikramiyesinin hesaplara ne zaman yatırılacağını merak ediyor.

SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklilerine 1 Nisan 2024 müjdesi! Hesaplara işte tam bu kadar yatırılacak, kaçırmayın!

EMEKLİ İKRAMİYESİ HESAPLARA NE ZAMAN YATIRILACAK?

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilerin 3 bin Türk Lirası bayram ikramiyesinin bayramdan önce hesaplara yatırılacağını müjdelemişti. Üç bin Türk Lirası şeklinde hesaplara yatacak olan ilk emekli bayram ikramiyesinin Ramazan bayramından önceki hafta olan 1 Nisan - 5 Nisan arasında yatırılması bekleniyor.

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ KAÇ TL OLDU?

Emekli vatandaşların bayram ikramiyelerini 3 bin Türk Lirası'na çıkaran yasa, Resmi Gazete’de yayımlanmış ve yürürlüğe girmişti. Emekli bayram ikramiyeleri, artık Ramazan ve Kurban bayramları öncesinde senede iki defa, toplamda 6 bin Türk lirası şeklinde ödenecek.


GEÇEN SENE HESAPLARA 4 BİN LİRA YATIRILMIŞTI

Emekli vatandaşların yüzünü güldüren emekli bayram ikramiyesi zammı, 2023 yılında maaş artışları sonrasında müjdelenmişti. Söz konusu bayram ikramiyeleri 1100 Türk Lirası'ndan 2 bin Türk Lirası'na çıkartılmıştı. Böylece de emekli vatandaşlara geçtiğimiz sene Ramazan ve Kurban Bayramı'nda 2 bin Türk Lirası olarak şekilde, toplamda 4 bin Türk Lirası ikramiye ödemesi yapılmıştı.

 

Kızılay'dan Mart 2024 fırsatı geldi! Hem KPSS hem de mülakatsız personel alıyor! İşte adım adım başvuru detayları

Borcu olanlar için tek tek açıklandı! Bankalarda deprem: Ziraat Bankası 100 bin TL kredi!

Milli Emlak'tan son dakika Nisan 2024 fırsatı! İki şehirde KDV'den muaf arsa ve arazi satıyor!


Geri Dön