15 / 05 / 2024

tam otomasyonlu otopark manisa

tam otomasyonlu otopark manisa

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yapımı tamamlanan ve Türkiye’nin en büyüğü olan 560 araç kapasiteli tam otomasyonlu otoparkta incelemelerde bulundu.

Manisa Tam Otomasyonlu Otopark projesinde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin geçtiğimiz Kasım ayında temelini attığı ve 560 araçlık kapasitesiyle Manisa’daki otopark sorununun çözülmesine katkı sağlayacak olan tam otomasyonlu otopark çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor...

Türkiye'nin en büyük tam otomatik otoparkı İzmir'de açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Bayraklı'da inşa edilen tam otomatik otopark Mayıs ayında hizmete açılacak.

Avrupa ve Türkiye’nin en büyük 'yeşil OSB’si Dikili’de kuruluyor!

Tüm enerjisini kendi bünyesinde sağlayan "yenilenebilir yeşil bir OSB" çalışması olan Dikili TDİOSB'nin Avrupa ve Türkiye’nin en büyük topraksız, tam otomasyonlu, ısıtma için yenilenebilir enerji kaynaklarını kullanıldığı modern sera ve tarımsal sanayi kümelenmesi olması amaçlanıyor.OSB'de tüm atıkl

Akaryakıtta vergi kaçağına son!

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından yapılması planlanan düzenleme ile akaryakıt kaynaklı vergi kayıp ve kaçağının engellenmesi amacıyla pompalardaki ödeme kaydedici cihazlar tam otomasyonlu yeni nesil cihazlarla değiştirilecek.

Tekirdağ katlı otopark projesinin inşaatı tam gaz!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, büyükşehir belediyesi tarafından hayata geçirilen katlı otopark ve meydan düzenleme çalışmalarını inceledi.

Trabzon Katlı Otopark'ın inşaatı tam gaz!

Yatırımlarına son sürat devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, kentteki katlı otoparkın inşaatını hız kesmeden sürdürüyor.

Otopark Yönetmeliğinde Değişiklik Yönetmeliği tam metni 2018!

Otopark Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte yönetmelikte yapılan yeni düzenlemeler...

Trabzon Tam Otomatik Katlı Otopark'ın inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesinin şehre kazandıracağı Tam Otomatik Katlı Otopark projesinin inşaatına başladı.

Trabzon'un yeni otopark alanı 25 milyon TL'ye kamulaştırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Hacıkasım Mevkii Yavuz Selim Bulvarı (Tanjant Yolu) üzerinde tam otomatik katlı otoparkın inşaatına hızla devam ediyor. Proje alanının 25 milyon TL'ye kamulaştırıldığı açıklandı.

4 metrekarelik otopark alanı 3.45 milyon TL'ye satıldı!

Hong Kong'ta 4 metrekarelik otopark alanı tam 760 bin dolar yani 3 milyon 450 bin TL'ye satıldı. Bu satış, dünyanın en toprak parçası olarak tarihe geçti...

Yeni otopark yönetmeliği tam metni 2018!

Yeni otopark yönetmeliği, 22 Şubat 2018 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmeliğin yürürlük tarihi ise 1 Haziran 2018 tarihi olarak belirlendi..

İzmir'e 10 yeni otopark müjdesi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentin farklı bölgelerine, biri “tam otomatik” olmak üzere 3 bin 386 araç kapasiteli 10 otopark daha inşa edecek.

Trabzon Katlı Otopark Projesi'nin inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Tam Otomatik Katlı Otopark Projesi'nin inşaatına başladı.

Trabzon Tam Otomatik Katlı Otoparkı'nın inşaatı başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Tam Otomatik Katlı Otoparkın inşası için yüklenici firma ile sözleşme imzaladı.

tam otomasyonlu otopark manisa Haberi

tam otomasyonlu otopark manisa


Manisa merkezde yaşanan otopark sorununu çözmek amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehzadeler ilçesi Verem Savaş Dispanseri yanında projelendirilen Türkiye’nin en büyük tam otomasyonlu otoparkının yapım çalışmaları tamamlandı. Otoparkta incelemelerde bulunan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yapımı tamamlanan ve modern bir teknolojiyle hizmet verecek olan 560 araçlık otoparkın, bölgedeki otopark sorununu önemli ölçüde çözeceğini söyledi.


Açılış öncesinde otoparktaki son durumu değerlendiren Başkan Ergün’e, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ve yetkililer de eşlik etti. Otoparkın çalışma sistemi ve çevresindeki düzenlemeleri de inceleyen Başkan Ergün, 1 Haziran itibarı ile otoparkın tam kapasite ile hizmet vermesi için tüm hazırlıkların tamamlanması talimatını verdi. Başkan Ergün, “1 Haziranda açılışını gerçekleştireceğimiz Türkiye’nin en büyük tam otomasyonlu otoparkını Manisa’ya kazandırmanın mutluluğu içerisindeyiz. Otoparkımız, 560...