21 / 05 / 2024

Tamer Group projeleri

Tamer Group projeleri

5 milyar dolarlık hacim hedefleyen Tamer Group, Avrupalı yatırımcılarla bir araya geldi. Tamer Group Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Tamer, inşaat sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu.

Tamıroğlu Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tamıroğlu Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Alhaj Tamer ve Amer Ftayeh ortaklığında kuruldu.

Sanisa Group İnşaat Gıda Turizm Medikal Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Sanisa Group İnşaat Gıda Turizm Medikal Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Tamer Temur tarafından kuruldu.

2020’de artık yeni konut projeleri konuşulacak!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, önümüzdeki yıl konut sektörü için, "2020’de giderek yükselen satış rakamları ile yeni ortaklıkları, projeleri konuşacağız. Yeni dönemde yatırımcılar köklü ve güvenilir, katma değeri yüksek projelere imza atan markaları tercih edecekler" dedi..

Döveç Group'tan Kuzey Kıbrıs'ta yatırıma davet!

Kuzey Kıbrıs'da tatil köyü tadında konut projeleri hayata geçiren Döveç Group'un Yönetim Kurulu Başkanı Burçin Döveç, Kuzey Kıbrıs'ta konut yatırımı yapmanın avantajlarını anlattı...

Galataport projesine Vefa Group imzası!

Vefa Group’un, sunduğu kurumsal çözümlerle ön üretimli yapı sektörünün öncü markası haline gelen Vekon, Tükiye’nin prestij sembolü projeleri arasında yer alan Galataport Liman ve Kentsel Dönüşüm projesinin işçi yatakhane binalarını hayata geçiriyor. 

Alemad Group Enerji Projeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alemad Group Enerji Projeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emad Al Alıawı tarafından kuruldu. 

Cathay Group’un, İstanbul’daki Nivo projeleri dünyaya ulaşıyor!

Cathay Group’un yıldız projeleri olarak gösterilen Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy dünyayla buluşuyor. Ekip, Brezilya’dan ABD’ye, Almanya’dan Katar’a temaslarını da sürdürüyor...

Beze Group, Facilitator A.Ş.’nin danışmanı oldu!

Gayrimenkul geliştirme, yönetim ve tedarik sektörleri konusunda yatırımcı şirketler için başarılı iletişim stratejileri üreten ve kamuoyu oluşturma ve işbirliklerini geliştiren projeleri gerçekleştiren Beze Group, Facilitator A.Ş.’nin danışmanı oldu. 

Alotti Group Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alotti Group Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi Tamer A. M. Alottı ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu!

Nivo Projeleri Körfez yatırımcısıyla buluştu!

Cathay Group, Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy Projeleri’ni, 11-13 Eylül 2017 tarihleri arasında Birleşik Arap Emirlikleri (BAE)’de gerçekleşen Cityscape Dubai’de tanıttı.

Tamer Group inşaat şirketlerine yatırım yapacak!

İnşaat alanında faaliyet gösteren Tamer Group ticari kredilere yoğunlaşacak. Şirket, hem yurtdışından hem de Türkiye’de finansal stres yaşayan şirketleri ekonomik hayata döndürecek.

Mg Group İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mg Group İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Kadriye Arzu Çakmak ve Esma Zeynep Tamer ortaklığında kuruldu.

İnşaat firmaları fiyatlandırmada heyecanlı!

5 milyar dolarlık hacim hedefleyen Tamer Group, Avrupalı yatırımcılarla bir araya geldi. Tamer Group Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Tamer, inşaat sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu.

Tamer Group projeleri Haberi

Tamer Group projeleri

BDDK'dan aldığı izinle varlık yönetim şirketi kuran ve 2018 sonuna kadar 5 milyar dolarlık hacim hedefiyle yoluna devam eden Tamer Group, Avrupalı yatırımcılarla masaya oturuyor. 


Görüşmeleri bizzat yürüttüğü ifade eden Tamer Group Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Tamer, "Avrupalı yatırımcıların bir kısmı bizim kendilerine sunduğumuz yatırım seçeneklerine sıcak bakmakla birlikte parayı yurtdışında tutmak istiyor. Oysa biz sermayenin ülkemize gelmesini istiyoruz. Bu nedenle seçici davranıyoruz. Doğru yatırımla doğru yatırımcının buluşması için çalışıyoruz'' şeklinde konuştu.


Varlık yönetiminde de zor durumdaki şirketlerin sorunlarını çözmeye odaklandıklarını söyleyen Tamer şu şekilde konuştu: "Biz bu şirketleri satın alıyoruz. Varlıklarına (asset) bakıyoruz. Öncelikle hedefimiz şirketi, varlıklarını kullanarak kurtarmak oluyor. Gayrimenkullerini değerlendirme aşamasında inşaat şirketimiz devreye girebiliyor. Şirket sahipleri kimi zaman duygusal davrandıkları için girdikleri zor durumdan çıkamıyorlar. Ancak biz...