28 / 04 / 2024

2020’de artık yeni konut projeleri konuşulacak!

2020’de artık yeni konut projeleri konuşulacak!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, önümüzdeki yıl konut sektörü için, "2020’de giderek yükselen satış rakamları ile yeni ortaklıkları, projeleri konuşacağız. Yeni dönemde yatırımcılar köklü ve güvenilir, katma değeri yüksek projelere imza atan markaları tercih edecekler" dedi..



Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, konutta stok miktarının azaldığına, bu nedenle 2020 yılı ve sonrası için yeni projelere ihtiyaç olacağına dikkat çekti. 

2020’de artık yeni konut projeleri konuşulacak!

Karar Gazetesi'nde yer alan habere göre, bu durumu önceden gören ve hazırlıklarını yapan finansal açıdan güçlü, kendi sermayesiyle ayakta durabilen, markalı konut üretimininde köklü tecrübeye sahip olan şirketlerin adının, 2020’de sıkça duyurulacağını söyleyen Özyurt, “Yılın son 5 ayından aldığımız güçle 2020’de giderek yükselen satış rakamları ile yeni ortaklıkları, projeleri konuşacağız. Yeni dönemde yatırımcılar köklü ve güvenilir, katma değeri yüksek projelere imza atan markaları tercih edecekler.” ifadelerini kullandı.
 


Geri Dön