04 / 05 / 2024

Tamer Kaba

Tamer Kaba

Duyan Peyzaj İnşaat Makina Nakliyat Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tamer Kaba tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 17 Aralık'ta Nekaş İş Merkezi'nde kuruldu.

Esenyurt'ta Tamer Özyurt İlköğretim Okulu açıldı!

Esenyurt Belediyesi tarafından hayırseverlerin desteğiyle yapımı tamamlanan 32 derslikli Tamer Özyurt İlköğretim Okulu, düzenlenen törenle açılışı gerçekleştirilerek ilk ders zili çalındı.

Esenyurt Tamer Özyurt İlkokulu açıldı!

Daha önce işitme engelli çocuklar için bir anaokulu yaptıran Özyurtlar İnşaat, eğitim alanındaki ikinci yatırımı olan Tamer Özyurt İlkokulu’nu yeni eğitim-öğretim döneminde hizmete sundu.

Esenyurt Tamer Özyurt İlköğretim Okulu yarın açılıyor!

Esenyurt Belediyesi tarafından ilçe merkezi Bahçeyolu Caddesi üzerinde yapımı tamamlanan Tamer Özyurt İlköğretim Okulu’nun 12 Ekim 2015 Pazartesi günü ilk ders zili çalıyor.

İzmit Torbalı yeni SGK binasının kaba inşaatı tamamlandı!

İzmir’in Torbalı ilçesinde, 250 yataklı devlet hastanesi inşaatı hızla yükselirken, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) binasının da kaba inşaatı tamamlandı.

Galatasaray'ın Mecidiyeköy'deki otel projesinin kaba inşaatı bitti!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek "Riva'da bir milyon metrekarenin üzerinde bir arsamız var. 6-7 yıl önce orada villa projesi yapıldı ve ruhsatı alındı. Otel projesinde kaba inşaat bitti, dekorasyon projesi hazır. " dedi.

Malatya Doğanşehir müftülük binasının kaba inşaatı bitti!

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde yapılan müftülük hizmet binasının kaba inşaatı tamamlanmış durumda. Konu ile ilgili olarak açıklama yapan İlçe Müftülüğü, hizmet binasında yapılan çalışmalarda son aşamaya gelindiğini belirtti.

100 metrekare kaba inşaat maliyeti 2016!

Emlak Vergisi Kanunu Genel Tebliği kapsamında her sene binalarının metrekare inşaat maliyet bedelleri açıklanıyor. Peki, 2016 yılı için açıklanan listeye göre 100 metrekare kaba inşaat maliyeti 2016 nedir?

Kaba inşaat maliyeti nasıl hesaplanır?

Yapı binalarının metrekare inşaat maliyet bedelleri her sene Emlak Vergisi Kanunu Genel Tebliği kapsamında duyuruluyor. Peki, 2016 yılında uygulanacak bina metrekare normal inşaat maliyet bedelleri ne kadar? Kaba inşaat maliyeti nasıl hesaplanır?

ASÜ İslami İlimler Fakültesi'nin kaba inşaatı bitti!

Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, inşaatı devam eden İslami İlimler Fakültesi'nde incelemelerde bulundu. Şahin, burada yaptığı açıklamada, binanın kaba inşaatının tamamlandığını söyledi.

Avrupa Konutları Kale projesinde kaba inşaat tamamlandı!

Artaş İnşaat tarafından İstanbul Topkapı'da hayata geçen Avrupa Konutları Kale projesinde kaba inşaat bitti. Şirket yetkilileri 599 konut, 52 ofis ve 30 mağazadan oluşan projenin deprem yönetmeliğine uygun yapıldığını söyledi.

Pera GYO Denizli ofis blokları için kaba inşaat sözleşmesi imzalandı!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda Denizli ofis bloklarına ait kaba inşaat sözleşmesinin imzalandığını belirtti.

Trabzon Akyazı Stadı'nın kaba inşaatı tamamlandı!

Trabzonspor'un yeni evi olacak. Türkiye'nin denize dolgu alanına yapılan ilk stadının kaba inşaatı tamamlandı. Stadın üzerini kapatacak Türkiye'nin kendini temizleyen ilk çatı sisteminin ise çelik iskeleti tamamlanmak üzere.

Trabzonspor'un stadında kaba inşaat bitti!

Trabzonspor'un yeni evi olacak, Türkiye'nin denize dolgu alanına yapılan ilk stadının kaba inşaatı tamamlandı. Stadın üzerini kapatacak Türkiye'nin kendini temizleyen ilk çatı sisteminin ise çelik iskeleti tamamlanmak üzere.

Tamer Kaba Haberi

Tamer Kaba

Duyan Peyzaj İnşaat Makina Nakliyat Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tamer Kaba tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 17 Aralık'ta kuruldu. 


Duyan Peyzaj İnşaat Makina Nakliyat Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; PEYZAJ  a.Her türlü iç ve dış mekan süs bitkileri, kesme ve saksı çiçekleri üretmek, alıp satmak, ithalat ve ihracatını yapmak, satımsal ve peyzaj projeleri ile sulama projeleri yapmak, peyzajla ilgili konularda danışmanlık ve bakım hizmetleri yürütmek.  b.Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan,proje, teknik hesaplar, danışmanlık, etüd, araştırma, tasarım, fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek. c.Yurt içinde ve yurt dışında bahçe dizaynı ile ilgili olarak peyzaj...