02 / 05 / 2024

Tamer Son özgeçmiş

Tamer Son özgeçmiş

Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı olan Tamer Son kimdir? Tamer Son inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? Tamer Son inşaat sektöründen önce, hangi görevdeydi? İşte Tamer Son'un biyografisi...

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Fed faiz artışına son verecek mi? İşte piyasalardaki hakim görüş!

ABD Merkez Bankası’nın (Fed) faiz artışı sona erebilir. Bloomberg anketine katılan ekonomistlerin birçoğu, Fed’in kalıcı enflasyona karşın, gelecek hafta yapacağı toplantıda faiz artış serisine 15 ay sonra son vereceğini tahmin ediyor.

2023 TYP mayıs ayı müjdesi geldi mi? TYP kadro açıklaması var mı? 2023 TYP son dakika gelişmesi

İŞKUR aracılığı ile okul gibi yerlerde temizlik personeli olarak çalışan vatandaşlar TYP'ye kadro gelecek mi sorusunun yanıtı araştırılıyor. 2023 TYP mayıs ayı müjdesi geldi mi? TYP kadro açıklaması var mı? 2023 TYP son dakika gelişmesi.

17 Mayıs son dakika deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? İşte Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

17 Mayıs Çarşamba deprem mi oldu? Az önce nerede deprem oldu? Son dakika deprem listesi nasıl öğrenilir? Bu soruların yanıtı araştırılıyor. İşte 17 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi’nin kaydetmiş olduğu son dakika depremler hakkındaki ayrıntılar!

Son dakika deprem mi oldu? 16 Mayıs Salı deprem mi oldu? İşte Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

16 Mayıs Salı deprem mi oldu? Az önce deprem mi oldu? Son dakika deprem listesine nereden bakılır? Bu soruların yanıtı merak ediliyor. İşte 16 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi’nin kaydetmiş olduğu son dakika depremler hakkındaki ayrıntılar!

15 Mayıs az önce deprem mi oldu? Son dakika olan depremlere nereden bakılır? İşte Kandilli Rasathanesi deprem listesi!

15 Mayıs az önce nerede deprem oldu? Bugün deprem mi oldu? Son dakika depremlere nereden bakılır? Bu soruların yanıtı merak ediliyor. İşte 15 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi’nin kaydetmiş olduğu son dakika depremlere dair ayrıntılar!

Son dakika deprem nerede bakılır? 14 Mayıs deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremlerin listesi!

14 Mayıs nerede deprem oldu? Bugün deprem mi oldu? Son dakika depremleri nasıl öğrenebilirim? bu soruların yanıtı merak ediliyor. İşte 14 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi’nin kaydetmiş olduğu son dakika depremlere dair ayrıntılar!

Az önce deprem nerede oldu? Son dakika deprem mi oldu? 11 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi son depremlerin listesi!

Az önce deprem mi oldu? Yakınımdaki depremleri nasıl örğrenebilirim? bu soruların yanıtı araştırılıyor. İşte 11 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi kaydettiği son dakika depremler listesine dair detaylar!

Az önce deprem mi oldu? Deprem mi oldu? 7 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

Deprem listesi vatandaşlar tarafından merak edilmektedir. Son yaşanan deprem listesine nereden bakılır? Bu ve “Deprem mi oldu? Az önce nerede oldu?” soruları araştırılıyor. İşte 7 Mayıs 2023 yaşanan son deprem listesi!

Az önce deprem mi oldu? Deprem mi oldu? 5 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

Deprem listesi vatandaşlar tarafından merak edilmektedir. Son yaşanan deprem listesine nereden bakılır? Bu ve “Deprem mi oldu? Az önce nerede oldu?” soruları araştırılıyor. İşte 5 Mayıs 2023 yaşanan son deprem listesi!

Az önce deprem mi oldu, nerede oldu? 3 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

Deprem listesi, meydana gelen son deprem listesi vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Kahramanmaraş merkezli olan yıkıcı depremlerin ardından günlük deprem listesi merak ediliyor. Peki “Deprem mi oldu? Az önce nerede oldu?” İşte 3 Mayıs 2023 deprem listesi!

Deprem mi oldu? 2 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi ve AFAD son deprem listesi!

Son deprem listesi vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Kahramanmaraş merkezli meydana gelen sarsıcı depremlerden sonra günlük deprem listesi araştırılıyor. Peki “Deprem mi oldu? Az önce nerede oldu?” İşte 2 Mayıs 2023 deprem listesi!

Kamu işçilerinin maaşı 15 bin TL mi olacak? Ergün Atalay'dan son dakika açıklaması geldi!

700 bini aşkın kamu işçisinin zammının ne kadar olacağı son günlerde en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki kamu işçilerinin maaşı 15 bin TL mi olacak? İşte ayrıntılar...

Tamer Son özgeçmiş Haberi

Tamer Son özgeçmiş

Tamer Son kimdir?

Tamer Son, 1965 Adana doğumlu. İnşaat sektörüne girmeden önce eğitimci olan Tamer Son, bugün Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı.


Tarih öğretmenliğinden, baba mesleği emlakçılığa geçiş yapan Tamer Son, Marmara Üniversitesi mezunu. 


İnşaat işine Adana’da başlayarak Çukurova Gayrimenkul’ü kuran Tamer Son, eğitim sektöründe 3 sene boyunca çalıştı.


Son 15 yıldır da Çukurova Gayrimenkul ’de Yönetim Kurulu Başkanı olan Tamer Son, ilk iş hayatına Adana Toros Dershanesi’nde Tarih öğretmeni olarak başladı. Final Dershaneleri’nde de Tarih öğretmenliği yaptıktan sonra TMT Grup’ta Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev aldı. 


Tamer Son’un babası ise 1991 yılında PTT’den emekli olunca Adana’da emlakçılık yapmaya başladı. Eğitimine deva ederken babasına emlakçılıkta yardım ederek sektöre girmiş oldu. 1995 yılında ise Tamer Son’un ailesi Adana’da apartman inşa etmeye başladı. 


Öğretmenlikte bir gelecek...