18 / 05 / 2024

Tamkın Group Gayrimenkul  iletişim

Tamkın Group Gayrimenkul  iletişim

Tamkın Group Gayrimenkul Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ibrahım Yasın F Alaqaılı tarafından kuruldu.

Mercan Group Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mercan Group Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamıdreza Heydarı tarafından kuruldu.

Luckykey Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luckykey Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Baha Kara tarafından kuruldu.

Housh Group Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Housh Group Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Hoş tarafından kuruldu.

Brandz Group Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brandz Group Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hamdan Naseem tarafından kuruldu.

Yasemine Group Gayrimenkul Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yasemine Group Gayrimenkul Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Sait Süleyman tarafından kuruldu.

Bağcı Group Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!  

Bağcı Group Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Anıl Bağcı tarafından kuruldu.

Vega Group Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Vega Group Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Beşir Bankaslı, İsmail Kale ve Khaled A.M. Kalloub ortaklığında kuruldu.

The Focus Group Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

The Focus Group Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Murat ve Uğur Kalem ortaklığında kuruldu.

Rf Group Gayrimenkul İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rf Group Gayrimenkul İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Wafa Fadel Ahmed Algraı tarafından kuruldu.

Elf Group Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elf Group Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Kanat tarafından kuruldu.

Envy Group Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Envy Group Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kuvvatjan Reyımberdıyev tarafından kuruldu.

Çelik Group Gayrimenkul Ve Arsa Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelik Group Gayrimenkul Ve Arsa Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Çelik tarafından kuruldu.

Ase Group Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ase Group Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emrecan Yıldırım tarafından kuruldu.

Tamkın Group Gayrimenkul  iletişim Haberi

Tamkın Group Gayrimenkul  iletişim

Tamkın Group Gayrimenkul Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ibrahım Yasın F Alaqaılı tarafından kuruldu.

Tamkın Group Gayrimenkul Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi konusu:
1--Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 2-Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 3-Yerli veya yabancı gerçek şahıs, kamu ve özel hukuk tüzel kişilerine konusu ile ilgili sekreterya, halkla ve basınla ilişkiler, reklam, iç organizasyon, eğitim, yayın ve yeni projelerin ortaya çıkarılması alanlarında icra edecekleri faaliyetleri yürütmek veya bu konularda danışmanlık vermek. 4-Eğitim ve öğretim hizmetleri konusunda Türkiye Cumhuriyeti Kanunlarının izin verdiği her seviyede ana okulu, ilköğretim okulu, lise, yüksek okul ve üniversite açabilir, işletebilir. 5-Egitim ve ögretim hizmetleri konusunda Türkiye Cumhuriyeti...