04 / 07 / 2024

TAMPF anadolu sohbetleri samsun

TAMPF anadolu sohbetleri samsun

Tüm Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu (TAMPF), organize perakende sektörünün tüm aktörlerini 19 Şubat'ta Samsun'da Anemon Hotel'de gerçekleştirilecek olan "Anadolu Sohbetleri" toplantısında bir araya getirecek.

Kanal İstanbul kentsel dönüşümü engellemeyecek!

"Anadolu Sohbetleri"ne katılan AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Kanal İstanbul ve kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu.

Türkiye'de AVM'lere yapılan yatırım 58 milyar dolar!

Anadolu Sohbetleri Buluşmaları etkinliğinde konuşma yapan AYD Başkanı Belgü, "Alışveriş merkezleri için 58 milyar dolarlık bir yatırım var ve 520 bin kişi bu yerlerde istihdam ediliyor" dedi.

AVM yatırımcısı Diyarbakır fırsatını inceledi!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Mahir Solmaz, bugünkü yazısında Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD), 3’üncü Anadolu Sohbetleri toplantısı ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte o haber...

TAMPF Anadolu Sohbetleri 19 Şubat'ta Samsun'da gerçekleşecek!

Tüm Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu (TAMPF), organize perakende sektörünün tüm aktörlerini 19 Şubat'ta Samsun'da Anemon Hotel'de gerçekleştirilecek olan "Anadolu Sohbetleri" toplantısında bir araya getirecek.

Zeki Kıvanç: Sanayi kenti Adana yeniden yapılandırılmalı!

Garanti Anadolu Sohbetleri'nde sanayide yaşanan olumsuzlukların kentin sosyal yaşamında da görüldüğünü söyleyen Adana Sanayi Odası Başkanı Kıvanç, Adana'nın farklı bir vizyonla yeniden planlanması gerektiğini söyledi.

Zeki Kıvanç: İmar sorunu yeni yatırımları engelliyor!

Garanti Anadolu Sohbetleri kapsamında konuşan Garanti Bankası Genel Müdürü Ergun Özen, Adana'nın sahip olduğu dinamizmi gerçek bir atılıma dönüştürmesi halinde, dünyanın özgün metropollerinden biri haline gelebileceğini kaydetti.

Zeki Kıvanç: İmar sorunu yeni yatırımları engelliyor!

Türkiye'yi kent kent dolaşan Garanti Anadolu Sohbetleri, 10 yıl aradan sonra 2. kez Adana'ya konuk olarak 97. toplantısını gerçekleştirdi. ADASO Yönetim Kurulu başkanı Zeki Kıvanç imar sorununa dikkat çekti.

Adil Konukoğlu: Şahinbey Tekstil İhtisas OSB Gaziantep'e değer katacak!

Garanti Anadolu Sohbetleri’nin Kilis’teki buluşmasında söz alan iş çevreleri 75 bin kişinin istihdam edileceği PolateliŞahinbey Tekstil İhtisas OSB’nin Kilis’te endüstriyel ve ekonomik atılımların önünü açacağını ifade etti

Anadolujet ile Çanakkale sohbetleri başlıyor!

Anadolujet ile Çanakkale sohbetleri başlıyor. Anadolu Jet’in yeni projesi ‘Anadolu Jet’le Çanakkale Sohbetleri’, 15 Ekim Çarşamba günü Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde düzenlenecek söyleşi ile başlıyor.

Sinop’taki rutubetli ormanlarda trekking parkurları oluşturulması talep ediliyor!

Garanti Anadolu Sohbetleri’nin 91’inci durağı Sinop oldu. Toplantıda İngiltere’de yılın 12 ay turist çeken Glamara’ya benzer özellikler gösteren Sinop’un rutubetli ormanlarında trekking parkurları oluşturulması talep edildi

Anadolu Yakası'ndaki konut projelerinde son durum! Nuvo Dragos'ta 250 bin TL'ye!

www.Finzoom.com.tr Anadolu Yakası'nda satışı devam eden konut projelerini ve kampanyalarını bir araya getirdi

Şok'tan sonra Migros da satılıyor: Anadolu Grubu ve Yıldız Holding peşinde!

Perakende devi Migros'un satılacağı haberi kulislerde yankılanıyor. Migros'a hangi Türk firmalar talip oldu. Ekonomist Dergisine göre bu sorunun yanıtı "Evet". Perakende çevrelerinde Migros'la, Anadolu Grubu ve Yıldız Holding'in ilgilendiği söyleniyor.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun lojman ihtiyacı 2012'nin yatırım programında!

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, emniyet mensuplarının Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde lojman ihtiyacı için 2012 yatırım programına teklifte bulunduğunu bildirdi

TAMPF anadolu sohbetleri samsun Haberi

TAMPF anadolu sohbetleri samsun

Tüm Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu (TAMPF), organize perakende sektörünün tüm aktörlerini 19 Şubat'ta Samsun'da Anemon Hotel'de gerçekleştirilecek olan "Anadolu Sohbetleri" toplantısında bir araya getirecek. Toplantıda sektörün yarattığı istihdam, markaların gelişimi, ekonomiye katkı, üretim artışına etki, yabancı yatırımcıların sektöre olan pozitif ilgisi, yeni yatırım imkânları masaya yatırılacak. TAMPF'nin ve bünyesindeki AYD, BMD, GPD, KMD ve TURYİD dernek başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin konuşmacı olacağı organizasyonda, ekonomist Deniz Gökçe de ekonomiyi...