15 / 05 / 2024

Tan City Gıda İnşaat adres

Tan City Gıda İnşaat adres

Tan City Gıda İnşaat Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Tamer Tamdoğan tarafından kuruldu.

TAB Gıda ne zaman işlem görecek? TAB Gıda halka arz sonuçları açıklandı mı? TAB Gıda kaç lot verdi?

TAB Gıda'nın halka arz işlemine tam 5 milyon 185 bin 061 kişi katıldı ve böylelikle Borsa İstanbul'un yatırımcı rekoru tarihi bir başarıya tanıklık etti. Borsada gerçekleşen bu halka arz işleminde, milyonlarca yatırımcı, TAB Gıda'nın talep toplama süreci, işleme girişi ve diğer detaylarını merak edi

Rusya'nın Ukrayna'yı işgali gıda fiyatlarına nasıl yansıyacak? Yeni zamlar kapıda mı?

Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan savaştan ötürü dünyada milyarlarca insan ciddi sorunlarla karşı karşıya kalabilir. Özellikle gıda temin etme konusunda. ABD merkezli gıda ve tarım analisti Alex Smith konuya ilişkin değerlendirmeler yaptı.

Tan City Gıda İnşaat Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tan City Gıda İnşaat Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Tamer Tamdoğan tarafından kuruldu.

Ceya Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceya Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayla Çabuk, Ayşegül Özdemir, Dicle Geçici, Harun Tan, Kasım Günay, Muhammet Yusuf Özdemir ve Ruken Zengin tarafından kuruldu.

Organize İşler İnşaat Gıda Tekstil Reklam ve Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Organize İşler İnşaat Gıda Tekstil Reklam ve Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Yasemin Tan tarafından kuruldu

Sur Yapı Tempo City güncel fiyat listesi!

Toplam 217 konut ve 17 ticari birimden meydana gelen Tempo City projesinde konut teslimlerinin Temmuz 2019'da yapılması planlanıyor. İşte Sur Yapı Tempo City güncel fiyat listesi...

Sur Yapı Tempo City güncel fiyatlar!

Sur Yapı tarafından İstanbul Kağıthane'de Cendere Caddesi üzerinde inşa edilen Tempo City Evleri Temmuz 2019'da teslim edilecek. İşte Sur Yapı Tempo City güncel fiyatlar...

BTO Harfiyat İnşaat Nakliyat Tekstil Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

BTO Harfiyat İnşaat Nakliyat Tekstil Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi, Orhan Taştan tarafından 25 bin TL sermaye ile 14 Nisan'da Esenler, Fevzi Çakmak Mahallesi, Fevzi Çakmak Caddesi'nde kuruldu.

Grand City Turizm Seyahat Gıda İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand City Turizm Seyahat Gıda İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Karagöz ve Nadir Karagöz tarafından 100 bin TL sermaye ile, 13 Kasım'da kuruldu.

Seyfet Yatçılık Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seyfet Yatçılık Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Seyfet Taştan tarafından 100 bin TL sermaye ile 5 Ekim'de Beykoz, Anadolu Hisarı Mahallesi, Körfez Caddesi'nde kuruldu.

Özen İrf İnşaat Turizm Gıda Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özen İrf İnşaat Turizm Gıda Nakliyat Ticaret Limited Şirketi, İrfan Tan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 29 Mayıs 2015 tarihinde Avcılar, Denizköşkler Mahallesi'nde kuruldu.

Sign Of The City Awards’da Mesa rüzgarı esti!

Sign Of The City Awards’da Mesa rüzgarı esti. Türkiye’deki inşaat ve gayrimenkul projelerinin en iyilerinin ödüllendirildiği Sign of the City Awards ödül töreninde MESA imzası taşıyan üç proje ödüle layık görüldü.

Sign of the City Awards’da Jüri Özel Ödülü Nef’in!

Sign of the City Awards’da Jüri Özel Ödülü Nef’in oldu. Nef, Hürriyet Gazetesi’nin öncülüğüne düzenlenen ‘Sign of the City Awards’ yarışmasında, sektörde yenilik jüri özel ödülüne layık görüldü.

Tan City Gıda İnşaat adres Haberi

Tan City Gıda İnşaat adres

Tan City Gıda İnşaat Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Tamer Tamdoğan tarafından kuruldu.

Tan City Gıda İnşaat Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı,hasılat paylaşımı vb. yöntemlerle binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut,iş hanları,fabrikalar,yollar,baraj ve göletler,park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler,tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,açık arttırma,eksiltme,teklif alma ve pazarlık usulü...