29 / 04 / 2024

Sign Of The City Awards’da Mesa rüzgarı esti!

Sign Of The City Awards’da Mesa rüzgarı esti!

Sign Of The City Awards’da Mesa rüzgarı esti. Türkiye’deki inşaat ve gayrimenkul projelerinin en iyilerinin ödüllendirildiği Sign of the City Awards ödül töreninde MESA imzası taşıyan üç proje ödüle layık görüldü.



Türkiye’nin alanındaki en prestijli değerlendirmesi olarak nitelendirilen bu önemli yarışmada, 16 kategoride dağıtılan 24 ödülün üçünü MESA imzası taşıyan projelerin alması dikkat çekti.


19 ayrı kategoriyi kapsayan Sign of the City Awards’ın sektörün seçkin isimlerinden oluşan jürisi, tamamlanmış ya da yapım aşamasındaki 142 farklı projeye ait 199 başvuruyu değerlendirerek, Türkiye’nin en iyilerini belirledi.  16 kategoride Türkiye’nin en iyi 24 projesini belirledi. Sign Of The City Awards’da 16 kategoride ‘Türkiye’nin En İyisi’ seçilen 24 projeden üçünün MESA imzası taşıması Ödül Töreni’ne adeta damgasını vurdu.


Sign Of The City Awards’da MESA imzasını taşıyan projelerden Tema İSTANBUL “En İyi Karma Proje”,  TMB Genel Merkez Binası “En İyi Mimari Tasarım”, ve Çınarlı Bahçe Tuzla da “En İyi Çok Katlı Tamamlanmış Proje” seçildi.


MESA Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu ise MESA imzası taşıyan projelerin Sign Of The City’de yakaladığı başarıya ilişkin açıklamasında, “alınan ödüllerin, aynı zamanda bugüne kadar attıkları adımların doğruluğunun da tescili olduğunu” belirtti.



Geri Dön