05 / 05 / 2024

Tan Turizm Havayolu Taşımacılık Şirketi Eminönü Şubesi

Tan Turizm Havayolu Taşımacılık Şirketi Eminönü Şubesi

Tan Turizm Havayolu Taşımacılık Bilgisayar Elektronik Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Suret Eminönü Şubesi, Ahmet Serdar Körükcü tarafından 9 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile 12 Nisan'da açıldı

Gn Tan İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gn Tan İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Doğukan Tan tarafından kuruldu.

Sfera Turizm Tanıtım Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sfera Turizm Tanıtım Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Vittorio Zagaıa tarafından kuruldu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak, hangi branştan personel alacak?

Kültür ve Turizm Bakanlığı 2023 yılında personel alımı yapacağını duyurdu. Peki, Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak, hangi braştan personel alacak? İşte detaylar...

E Tans Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

E Tans Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de Tan Sipahi tarafından kuruldu.

Sana Group İnşaat Turizm İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sana Group İnşaat Turizm İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Ahmadreza E. Savoj, Tanıa Arvın, Yashar E. Savoj ve Arshıa E. Savoj ortaklığında kuruldu.

Tans İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi Kuruldu!

Tans İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi Ataşehir’de Tan Sipahi tarafından kuruldu.

Taştanlar Restorasyon Mimarlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taştanlar Restorasyon Mimarlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Mine Taştan tarafından kuruldu.

Book4stay Ulaşım Turizm Tanıtım Ve Reklam Anonim Şirketi kuruldu!

Book4stay Ulaşım Turizm Tanıtım Ve Reklam Anonim Şirketi Beykoz'da Necat Mert Özan ve Muhammet Emre Erdoğan ortaklığında kuruldu.

Hacıkasımoğulları Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıkasımoğulları Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Taştan ve Rıfat Taştan ortaklığında kuruldu.

İsra Holding'in AVM ve turizm projeleri bakanlara tanıtıldı!

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği üyesi olan İsra Holding’in alışveriş merkezi ve turizm projelerini tanıttı.

Ütopya Turizm İnşaat'tan 20212in ilk yarısında 5.3 milyon TL hasılat!

Ütopya Turizm İnşaat'ın finansal raporuna göre; şirketin 30 Haziran 2021 tarihi itibarıyla hasılatı 5 milyon 309 bin 821 TL oldu.

Utopya Turizm İnşaat'tan Nejat Recai Dursun'a tam yetki!

Utopya Turizm İnşaat, satın alma ve yatırımlar konusunda Yönetim Kurulu Üyesi Nejat Recai Dursun'un gerekli görüşmeleri yapmak üzere şirketi temsilen tam yetkili kılınmasına karar verdi. 

Kıştan Turizm Otel Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıştan Turizm Otel Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kıştan tarafından kuruldu.

Tan Turizm Havayolu Taşımacılık Şirketi Eminönü Şubesi Haberi

Tan Turizm Havayolu Taşımacılık Şirketi Eminönü Şubesi

Tan Turizm Havayolu Taşımacılık Bilgisayar Elektronik Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Suret Eminönü Şubesi, Ahmet Serdar Körükcü tarafından 9 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile 12 Nisan'da açıldı. Tan Turizm Havayolu Taşımacılık Bilgisayar Elektronik Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Suret Eminönü Şubesi iş konusu; turizm işletmeciliği ve acenteliği yapmak ve 5.10.2001 tarihli tescile ait tadil metninde yazılı olan diğer işler.


Tan Turizm Havayolu Taşımacılık Bilgisayar Elektronik Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Suret Eminönü Şubesi adres: Fatih Rüstempaşa Mahallesi, Gümüş pala Caddesi, No:54 Kat:...