24 / 05 / 2024

Tan Urla iletişim

Tan Urla iletişim

Tan Urla satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Toplamda 500 daireden oluşacak projede 1+1'den 5+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Tan Urla satış ofisi!

Tan Urla satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Toplamda 500 daireden oluşacak projede 1+1'den 5+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Kavanya Koru iletişim!

Kavanya Koru iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. "Hayallerinizi gerçekleştirmenin ilk adımı" sloganı ile tanıtılan projede 1+1'den 3+1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor. 

Lens Yapı Ataşehir Modern iletişim!

Lens Yapı Ataşehir Modern iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  "Gerçek Ataşehir'de gerçek bir yaşam" sloganı ile tanıtılan projede 1.106 daireden ve 44 adet ticari alan bulunuyor.

DKY Business Tuzla iletişim!

DKY Business Tuzla iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Ön talep toplanan proje "Her açıdan business class bir iş merkezi" sloganıyla basına tanıtılıyor. 

Ekrem Demirtaş İtokent 2 Bademler iletişim!

Ekrem Demirtaş İnşaat imzası taşıyan Urla İTOKENT 2 projesi İzmir Konak'a 30 kilometre mesafede yer alıyor. İşte Ekrem Demirtaş İtokent 2 Bademler iletişim bilgileri...

Kütan Mühendislik Loca Gayrettepe iletişim!

Kütan Mühendislik Loca Gayrettepe iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Loca Gayrettepe'de fiyatlar 500 bin TL'den başlıyor...

Kavaklı Viraİstanbul Rezidans iletişim!

Kavaklı Viraİstanbul Rezidans iletişim için 444 94 85 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Bugün basına tanıtılan projede konutların büyüklükleri 50 ile 200 metrekare arasında değişiyor.

Tuzla Viaport Marina iletişim!

Tuzla Viaport Marina iletişim için 0532 755 1 842 numaralı telefonu arayabilirsiniz. "Türkiye'nin ilk ve tek 5 fonksiyonlu marinası" sloganıyla tanıtılan projenin 18 Mayıs Pazartesi günü açılışı yapılacak.

Ankara One Tower iletişim!

Ankara One Tower iletişmi bilgilerine göre proje, Başkent Ankara'da özçelik Tan ortaklığı ile konumlandırılıyor. Ankara One Tower iletişim bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz. Proje, 190 bin 183 metrekare alan üzeridne yükseliyor.

One Tower Ankara iletişim!

Özçelik - İmaj ve de Tan Ortaklığı ile Başkent Ankara'da konumlandırılan One Tower Ankara iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor. 48 katlı tek bloktan oluşan projenin detayları....

Athletic-O Towers iletişim! Kasım 2016'ta tamamlanacak!

Athletic-O Towers iletişim ve tanıtım ofisi adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Athletic-O Towers Dumankaya projesinde lansman öncesine özel yüzde 20 indirimli fiyat avantajıyla satışlar yapılıyor...

Kurtköy Blue Planet iletişim!

Kurtköy Blue Planet iletişim için 0212 286 40 90 numaralı telefonu arayarak, Şenkaya İnşaat'ın tanıtım ofisine ulaşabilirsiniz. Kurtköy Blue Planet projesi bu yıl başlayacak...

Blue Planet Kurtköy iletişim!

Blue Planet Kurtköy iletişim için 0212 286 40 90 telefon numarasını arayarak projenin tanıtım ofisine ulaşabilirsiniz. Blue Planet Kurtköy'de konutlar 18 ay sonra teslim ediliyor...

Tan Urla iletişim Haberi

Tan Urla iletişim

Tanyer İnşaat tarafından inşa edilecek Tan Urla projesinde daire fiyatları henüz açıklanmadı...1+1, 2+1 , 3+1, 4+1, 5+1 şeklinde dairelerin yer alacağı proje Eylül ayında satışa sunulacak.

Lansmanı Eylül ayında gerçekleştirilecek proje toplamda 500 daireden meydana geliyor. 

 250 bin metrekare arsa alanına sahip projede yüzde 80'lik alan yeşile ayrıldı. Tan Urla'da teslimlerin 36 ayda yapılması öngörülüyor. 

İzmir Urla Bademler Köyü'nde yükselecek projede ödeme planına göre krediden yararlanılacak.

Tan Urla'nın fiyatları haberin yapıldığı 29 Aralık 2021 tarihinde 3 milyon 295 bin TL'den başlarken, haberin güncellendiği 13 Haziran 2022 tarihinde 4 milyon 395 bin TL'den başlıyor.

Tan Urla güncel fiyat listesi

Tan Urla satış ofisi!

Telefon: 0 232 238 27 57
Web site: http://www.tanyer.com/urla-bademler-koy-projemiz-1
Ezgi...