30 / 04 / 2024

Athletic-O Towers iletişim! Kasım 2016'ta tamamlanacak!

Athletic-O Towers iletişim! Kasım 2016'ta tamamlanacak!

Firma: Dumankaya İnşaat

Proje: Athletic-O Towers

Athletic-O Towers iletişim ve tanıtım ofisi adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Athletic-O Towers Dumankaya projesinde lansman öncesine özel yüzde 20 indirimli fiyat avantajıyla satışlar yapılıyor...




Athletic-O Towers projesi İstanbul Bahçeşehir bölgesinde Modern Vadi projesinin üçüncü etabı olarak inşa ediliyor.  Athletic-O Towers  Bahçeşehir projesi  Dumankaya İnşaat  imzasını taşıyor. Athletic-O Towers iletişim bilgisinden önce projeden bahsedelim.


2 kule olarak inşa ediliyor olan Athletic-O Towers projesinde kuleler 32 ve 28 katlı olarak tasarlandı. Dumankaya Athletic-O Towers projesi 630 adet konuttan meydana geliyor. Athletic-O Towers'ta teslimler Kasım 2016'da yapılıyor.


Dumankaya Athletic-O Towers projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut alternatifleri sunuluyor. Dumankaya Athletic-O Towers projesinde ödemeler banka kredisi kullanılarak taksitli olarak yapılıyor.


Athletic-O Towers iletişim için 0212 672 88 98 numaralı telefonu arayarak, Athletic-O Towers'ın satış ofisinden bilgi alabilirsiniz. Athletic-O Towers Dumankaya projesinde lansmana özel yüzde 20 indirimli fiyat avantajı sunuluyor.


Dumankaya Athletic-O Towers Bahçeşehir projesinde yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları, spor alanları, dinlenme alanları, yürüyüş yolları, kapalı otopark gibi olanaklar bulunuyor.



Athletic-O Towers Dumankaya nerede?

Sanayi Mah., Hoşdere-Bahçeşehir Yolu No:22, Esenyurt/Istanbul - Europe



Athletic-O Towers iletişim

Tel  : 0212 672 88 98 

Web: http://www.dumankaya.com/


projeye sor



Geri Dön