04 / 05 / 2024

tanap çin firmaları

tanap çin firmaları

Çelik İhracatçıları Birliği Başkanı Namık Ekinci, dünya ülkelerinin kendi sanayicilerini korumak için aldığı ticari önlemlerin Türk çelik sektöründe de örnek alınması ve yerli üreticilerin korunması gerektiğini belirtti.

Liste belli oldu! 2022 yılının en ucuz sıfır otomobilleri!

Araba almak isteyenler ve araba piyasasının ne olacağını merak edenler sıfır araba fiyatlarını araştırıyor. Son günlerde en çok aranılan başlıklar arasında yer alan sıfır otomobil fiyatları belli oldu. Yeni yılda otomobil sahibi olmak isteyenler için firmalar bazı kampanyalar başlattı...

Yurt dışı müteahhitlik hizmetlerine risk desteği! 

Türk inşaat ürünlerinin ihracatına katkı sağlanması için firmaların uluslararası pazarlarda marka olmasına destek vermesine yönelik risk sigorta uygulaması hayata geçirilecek. 

Reysaş GYO 2021 yılı gayrimenkul değerleme şirketini seçti!

Reysaş GYO'nun 2021 yılı için gayrimenkul portföyünde bulunan varlıkların değerlemesini yapması için firmalarını seçti. 

Tanap İnşaat Taahhüt Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Tanap İnşaat Taahhüt Enerji Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Furkan Karasaç tarafından kuruldu.

Türk müteahhitler Kore, Japonya ve Çin'e açılıyor!

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün,"Kore, Japonya ve Çin firmalarıyla iş birliği için görüşme halindeyiz. Bu çerçevede yeni hamleler bekliyoruz" dedi...

Notre Dame'nin yeniden inşası için bağış yağdı!

Yanan Paris’teki Notre Dame Kilisesi'nin yeniden inşa edilmesi için Fransa’nın zenginlerinden bağış yağdı. 856 yıllık geçmişi olan,1403 yılında inşaatı bitmiş tarihi kilise için firmalar yarışa girdi.

Hasan Sever: Kurumsal inşaat firmaları ayakta kalabilecek!

Hasan Sever İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sever, sektörde kurumsallaşan inşaat firmalarının ayakta kalabileceğini söyledi. Sever, projelerin zamanında teslim edilmesinin önemine de işaret etti.

İnşaat firmaları Arap turistleri gözüne kestirdi!

500 bin dolarlık yatırım yapan kişiler ile 250 bin dolarlık konut satın alan yabancılara Türk vatandaşlığı verileceğinin açıklanması inşaat firmalarını harekete geçirdi. Firmalar, Atatürk Havalimanı’nda reklam afişleri asmaya başladı.

İzmir inşaat firmalarının gözdesi oldu!

İzmir Mimarlar Odası Başkanı Halil İbrahim Alpaslan, İzmir'de inşaat sektörünü değerlendirdi. Alpaslan, inşaat firmalarının gözdesi durumunda olan İzmir’in 10 yılda İstanbul gibi olacağını söyledi.

Türk inşaat firmalarının Pakistan'daki faaliyetleri artıyor!

Türkiye'nin İslamabad Büyükelçisi İhsan Mustafa Yurdakul yaptığı açıklamada Türk inşaat firmalarının Pakistan'daki faaliyetlerinin arttığını söyledi.

Türk inşaat firmaları Avrupa’da spor kompleksi inşa ediyor!

Türk inşaat firmaları Avrupa’daki spor kompleksi yatırımlarıyla dikkat çekiyor. Kayı İnşaat Litvanya’da iki stadyum projesi inşa edecek.

Türk firmaları Irak'ın yeniden inşasına talip!

Türk firmaları,  Erbil'deki iş fuarına katıldı. DEAŞ'la yaşanan çatışmalar sonucunda Musul, Anbar ve Salahaddin vilayetlerinin yeniden imarı için Türk firmaları çalışmak istiyor.

İnşaat firmalarının banka borçları ertelenmeli!

Prof Dr. Aydın Ayaydın, inşaat firmalarının banka borçlarının ertelenmesi veya bir miktar ek finansman sağlanması gerektiğini ifade etti.  Ayaydın, Mardinli İşadamları Derneği’nin İstanbul’da düzenlediği etkinliğe konuk oldu.

tanap çin firmaları Haberi

tanap çin firmaları

Ekonomik krizlerin etkisiyle tüm dünyada koruma duvarları giderek yükseliyor. Çelik İhracatçıları Birliği Başkanı Namık Ekinci, dünya ülkelerinin kendi sanayicilerini korumak için aldığı ticari önlemlerin Türk çelik sektöründe de örnek alınması ve yerli üreticilerin korunması gerektiğini belirtti. Türkiye için stratejik öneme sahip TANAP projesini örnek gösteren Ekinci, ihaleye teklif verenler arasında adil ticaret yapmadıkları gerekçesiyle pek çok gelişmiş ülke pazarına dahi sokulmayan Çin ve Hintli boru üreticilerinin de yer aldığı konusunda uyardı.

Türkiye’nin toplam ihracatının lokomotif sektörlerinden olan çelik sektörü hareketli günler yaşıyor. Türk çelik sektörü ihracatında yüzde 40’lık paya sahip olan Kuzey Afrika ve Ortadoğu pazarlarında yaşanan siyasi ve toplumsal belirsizlikler çelik ihracatının önemli ölçüde düşmesine neden oldu. Başta Irak olmak üzere Suriye, Libya Mısır gibi ülkelerde talebin giderek zayıflaması...