02 / 05 / 2024

TANAP detayları

TANAP detayları

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, TANAP ve Türk Akımı Projesi'nin Türkiye'nin önemini ve değerini artıracağını söyledi.

TANAP için üst düzey koruma!

Azeri gazını Türkiye üzerinden Avrupa'ya taşımayı amaçlayan Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi, Özel Güvenlik Kanunu çerçevesinde üst düzeyde korunacak..

TANAP'ta inşaat çalışmaları ilkbaharda başlıyor!

Azerbaycan gazını Türkiye ve Avrupa'ya taşıyacak olan ıo milyar dolarlık TANAP projesinde, BOTAŞ TANAP Kamulaştırma Direktörlüğü'nün çalışması ile 'İnşaat Koridor Hattı' tamamlandı...

TANAP'ın açılış töreni 12 Haziran'da Eskişehir’de yapılacak!

Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi’nin (TANAP) açılış törenine ilişkin detaylar netleşti. TANAP’ın açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Gürcistan Cumhurbaşkanı Giorgi Margvelaşvili katılacak. 

TOKİ indirim kampanyası 2015 detayları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca hayata geçirilen indirim kampanyası oranı yüzde 20 olarak belirlendi. Kampanya için başvurular 2 gün sonra başlayacak. İşte TOKİ indirim kampanyası 2015 detayları...

3. tüp geçiş projesinin detayları belli oldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı, Boğaz'da 3. tüp geçiş projesinin detayları belli olmaya başladı. Yeni tüp geçit ise hem tekerlekli araçların geçişine hem de demiryolu geçişine imkan verecek.

Ağaoğlu My Home Maslak kampanya detayları!

My Home Maslak projesi için de geçerli olacak olan Ağaoğlu İnşaat kampanyası 13 Şubat 2015 tarihi itibariyle başladı. İşte Ağaoğlu My Home Maslak kampanya detayları...

TANAP inşaatında son durum!

Azerbaycan gazını Türkiye ve Avrupa'ya taşıyacak olan 10 milyar dolarlık TANAP projesinde, BOTAŞ TANAP Kamulaştırma Direktörlüğü'nün çalışması ile ' İnşaat Koridor Hattı ' tamamlandı.

TANAP'ta İnşaat Koridor Hattı tamamlandı!

Azerbaycan gazını Türkiye ve Avrupa’ya taşıyacak olan 10 milyar dolarlık TANAP projesinde, BOTAŞ TANAP Kamulaştırma Direktörlüğü’nün çalışması ile ‘İnşaat Koridor Hattı’ tamamlandı.

TANAP'ta inşaat çalışmaları ilkbaharda başlıyor!

Azerbaycan gazını Türkiye ve Avrupa'ya taşıyacak olan ıo milyar dolarlık TANAP projesinde, BOTAŞ TANAP Kamulaştırma Direktörlüğü'nün çalışması ile 'İnşaat Koridor Hattı' tamamlandı...

Ağaoğlu yüzde 1 peşinat kampanyası detayları!

Ağaoğlu İnşaat Maslak ve Ataşehir'de hayata geçirdiği My Towerland, My Home Maslak ve Andromeda Gold projeleri için yeni bir kampanya başlattı. İşte Ağaoğlu yüzde 1 peşinat kampanyası detayları...

TANAP'ın İnşaat Koridor Hattı tamamlandı!

Azerbaycan gazını Türkiye ve Avrupa'ya taşıyacak olan 10 milyar dolarlık TANAP projesinde, BOTAŞ TANAP Kamulaştırma Direktörlüğü'nün çalışması ile 'İnşaat Koridor Hattı' tamamlandı..

TANAP'ta inşaat koridor hattı tamamlandı!

TANAP'ta ‘ İnşaat Koridor Hattı ’ tamamlandı, inşaat çalışmalarına bahar aylarında başlanıyor. TANAP projesinde, BOTAŞ TANAP Kamulaştırma Direktörlüğü’nün çalışması ile ‘İnşaat Koridor Hattı’ tamamlandı.

Nihat Zeybekçi: Türk Akımı ve TANAP projeleri birbirine rakip değil!

Ekonomi Bakanı Zeybekci, Türk Akımı ve TANAP projelerinin birbirlerine rakip olmadığını belirterek, Türkiye'den iki boru hattının geçecek olmasının her iki projeyi güçlü ve önemli hale getireceğini söyledi.

Kuzey Ankara protokol yolu projesinin detayları belli oldu!

TOKİ, Kuzey Ankara Kent Girişi Protokol Yolu projesinin detayları belli oldu. 63 adet konut ve 1 adet ünite merkezinden oluşan, Altındağ Şenyuva Mahallesi'nde yer alcak proje 59 bin 154 metrekare alanda inşa edilecek.

TANAP, Yozgat'ta bin 500 kişiye istihdam sağlayacak!

Azerbaycan doğal gazının Türkiye üzerinden Avrupa'ya taşınacağı TANAP projesi kapsamında, Yozgat'ın Sorgun ilçesine bağlı Doğankent beldesine kurulan mobilizasyon kampında, yaklaşık bin 500 kişi istihdam edilecek.

TANAP detayları Haberi

TANAP detayları

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi (TANAP) ve Türk Akımı Projesi'nin önemini vurgulayarak, "Bu tür uluslararası projeler Türkiye'nin önemini ve değerini artıracak" dedi.


Yıldız, bakanlığı süresince gerçekleştirilen icraatları AA muhabirine değerlendirdi. 


Kuzey Irak ve Irak projelerinin Türkiye'nin geleceğine konan ciddi bir katkı olduğunu, bunun çok iyi yönetileceğine inandığını ifade eden Yıldız, diğer önemli projeler arasında yer alan nükleer güç santrallerinin enerji kaynaklarının çeşitlendirilmesini sağlayacağını dile getirdi.


Nükleer santraller konusunda, önceki hükümetlerin yapamadığı girişimlerin, AK Parti hükümetlerince gerçekleştirildiğini belirten Yıldız, sözlerini şöyle sürdürdü: 


"8 ünitelik nükleer güç santrali anlaşmaları gerçekleştirilerek inşaatına başlandı. Bundan sonra geriye dönüş olmaz. Hiç şüphesiz ki nükleer güç santralleri yaparken yerli sanayimizi kullanacağız. Yaptıkça daha fazla üretebileceğiz. Bu sanayinin çağ atlaması anlamına geliyor....