15 / 05 / 2024

TANAP ihalesi ertelendi mi

TANAP ihalesi ertelendi mi

TANAP ihalesi 14 Nisan’da yapılacak. TANAP Doğalgaz İletim AŞ (TANAP) yetkilileri, daha önceki açıklamalara göre 31 Mart’ta gerçekleşmesi gereken ihalenin, şirketlerden gelen talep üzerine 14 Nisan’a ertelendiğini belirtti.

Emlak Konut GYO Ankara Çayyolu 2. Etap ihalesi 1 Şubat'a ertelendi!

Emlak Konut GYO Ankara Çankaya Çayyolu 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin ihale tarihi ertelendi. Ankara Çankaya Çayyolu 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin ihalesi 1 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek. 

İstanbullular dikkat! O tarihe ertelendi!

17 Mart tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan İstanbul İli Esenler İlçesi Oruçreis Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2. Etap 277 Adet Konut ve 35 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 1 Nisan'a ertelendi.

Yenifoça Yat Limanı ihalesi 18 Ocak'a ertelendi!

Yap-İşlet-Devret modeliyle ihale edilecek olan İzmir Yenifoça Yat Limanı Projesi'nin ihalesi 18 Ocak 2021 tarihine ertelendi.

Çukurova Havalimanı ihalesi 20 Kasım'a ertelendi!

Çukurova Havalimanı üstyapı tesislerinin yap-işlet-devret (YİD) modeli çerçevesinde yaptırılması, havalimanının işletilmesi ve devrine ilişkin ihale 20 Kasım'a ertelendi.

Çiğli Tramvayı ihalesi 5 Kasım tarihine ertelendi!

Yatırımlarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Çiğli Tramvayı yapım ihalesi 5 Kasım tarihine ertelendi.

Emlak Konut GYO Florya Evleri'nin ihalesi ertelendi!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Bakırköy Şevketiye Florya Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi ihalesi ertelendi. Peki dev projede yeni ihale tarihi ne zaman?

Aydın Denizli Otoyolu ihalesi 3 Temmuz'a ertelendi!

Türkiye’nin iki turizm merkezi İzmir ve Antalya’yı birbirine bağlayacak olan otoyol projesinin 154 kilometrelik Aydın-Denizli Otoyolu etabının ihalesi 3 Temmuz 2020 tarihine ertelendi. 

Kuzey Marmara Otoyolu Nakkaş-Başakşehir kesimi ihalesi 30 Haziran'a ertelendi!

Kuzey Marmara Otoyolu Nakkaş-Başakşehir kesimi yapımıyla ilgili ihale 21 Mayıs'tan 30 Haziran'a ertelendi.

Aydın Denizli Otoyolu ihalesi 11 Haziran'a ertelendi!

Türkiye’nin iki turizm merkezi İzmir ve Antalya’yı birbirine bağlayacak otoyol projesinin 154 kilometrelik Aydın-Denizli Otoyolu etabının ihalesi 11 Haziran tarihinde yapılacak.

Sakarya Tramvayı'nın ihalesi ertelendi!

Sakarya’da Yeni Cami ile Millet Bahçesi arasında inşa edilecek tramvay hattının yapım ihalesi koronavirüs salgını nedeniyle ertelendi…

Ayvalık sahilleri kıyıları kiralama ihalesi 25 Şubat'a ertelendi!

Balıkesir'de, Ayvalık Tabiat Parkı içerisindeki Pınarboğazı ile Dalyan kıyılarının 20 yıllığına kiralanması için gerçekleştirilmesi beklenilen ihale 25 Şubat'a ertelendi...

Çukurova Havalimanı ihalesinde teklif süresi ertelendi!

Çukurova Bölgesel Havalimanı'nın, işletme ve üstyapı ihalesi 4 şubat olarak açıklanmıştı. İhale yapılan düzenlemeyle teklif süresi bitimi 16 Mart’a kadar ertelendi...

Antalya Havalimanı'nın ihalesi ertelendi!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü tarafından 31 Ocak 2020’de yapılacağı duyurulan Antalya Havalimanı ihalesinin ertelendiği açıklandı. 

TANAP ihalesi ertelendi mi Haberi

TANAP ihalesi ertelendi mi


Azerbaycan Şah Deniz-2 sahasından çıkarılacak doğalgazın Türkiye üzerinden Avrupa’ya ulaştırılması ve Türkiye iç pazarında kullanılması amacıyla, yaklaşık 1.810 km uzunluğunda inşa edilecek TANAP Projesi’nde Ana Hat Çelik Boruları Tedariği İhalesi 14 Nisan’a ertelendi. TANAP Doğalgaz İletim AŞ (TANAP) yetkilileri, daha önceki açıklamalara göre 31 Mart’ta gerçekleşmesi gereken ihalenin, şirketlerden gelen talep üzerine 14 Nisan’a ertelendiğini belirtti. Ana Hat Çelik Boruları tedarikçilerinin belirlenmesine yönelik 19 Temmuz 2013 tarihinde ön yeterlik ihalesi başlatılmıştı. Ön elemeye 23 yerli ve yabancı şirket başvurmuştu. Değerlendirme çalışmalarını 30 Ocak'ta tamamlayan şirket, Ana Hat Çelik Boruları Tedariği İhalesi’ne çağrılacak 18 firmayı belirledi. TANAP boru ihalesinin de 31 Mart tarihinde yapılacağı duyuruldu. Ancak gelen talepler üzerine ön yeterliliği geçen firmalara, 14 Nisan'a kadar süre uzatımı verildi. TANAP...