18 / 05 / 2024

Tanap ihalesi nerede

Tanap ihalesi nerede

TANAP Deniz Geçişi Boru Hattı ve Fiber Optik Kablo Mühendislik, Satınalma ve İnşaat (EPC) İşleri İhalesi'ne çağırılacak firmalar belirlendi.

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 2. Etap ihalesi 27 Nisan'da! 

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 2. Etap ihalesi 27 Nisan'da davet usulü ile gerçekleştirilecek. Peki Emlak Konut GYO Vadi Evleri 2. Etap nerede? Vadi Evleri 2. Etap'ta kaç konut bulunuyor? İşte projeye ilişkin merak edilen detaylar...

Tanap ihalesi Tekfen'in!

ANAP Doğalgaz İletim A.Ş. tarafından açılan “Kompresör Ve Ölçüm İstasyonlarına İlişkin Mühendislik, Tedarik ve Yapım İhalesi” ne ilişkin yapılan değerlendirme sonucunda söz konusu işi gerçekleştirecek firma belirlendi.

TANAP'ın Kompresör ve Ölçüm İstasyonları İhalesi'ni Tekfen İnşaat aldı!

TANAP kapsamında TANAP Doğalgaz İletim A.Ş. tarafından açılan “Kompresör Ve Ölçüm İstasyonlarına İlişkin Mühendislik, Tedarik ve Yapım İhalesi” ne ilişkin yapılan değerlendirme sonucunda söz konusu işi gerçekleştirecek firma belirlendi.

TANAP hattı ihalesi için 6 firma çağrılacak!

TANAP Deniz Geçişi Boru Hattı ve Fiber Optik Kablo Mühendislik, Satınalma ve İnşaat (EPC) İşleri İhalesi'ne çağırılacak firmalar belirlendi.

Gaziantep Çamlıca Konutları 3. Etap açık artırma ihalesi nerede?

Açık artırma ihalesi yarın saat 10:00'da gerçekleşecek Gaziantep Çamlıca Konutları 3. Etap başvuruları bugün sona erdi. Peki Gaziantep Çamlıca Konutları 3. Etap açık artırma ihalesi nerede?

TOKİ Eskişehir Odunpazarı açık artırma ihalesi nerede?

Toplam 115 adet konutun satışa sunulacağı Eskişehir Odunpazarı TOKİ ödeme planı kapsamında 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Peki TOKİ Eskişehir Odunpazarı açık artırma ihalesi nerede?

TOKİ Mahall Ankara açık artırma ihalesi nerede?

Mahall Ankara'da yer alan 64 adet dükkan açık artırma usulü ile satışa sunuluyor. Teslimlerin 2016 yılında yapılacağı proje konut, ofis ve mağazalardan oluşuyor. Peki TOKİ Mahall Ankara açık artırma ihalesi nerede?

TOKİ Eskişehir Odunpazarı ihalesi nerede?

TOKİ Eskişehir Odunpazarı'nda yer alan 4+1 daireler satışa sunuluyor. İhalesi 28 Mayıs'ta gerçekleşecek olan projede başvurular devam ediyor. Peki TOKİ Eskişehir Odunpazarı ihalesi nerede?

Meydan Dükkanları Emlak Konut nerede?

Açık artırma ihalesi ile 225 adet dükkanın satışı yapılan Meydan Dükkanları 'nda son 13 dükkan bugün satışa açılıyor. Projenin 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Peki Meydan Dükkanları Emlak Konut nerede?

Dumankaya Miks ihalesi nerede?

Dumankaya Miks Konutları alanları 39 metrekare ile 135 metrekare arasında değişen dairelerden oluşuyor. Projede yer alan son 37 adet dükkan açık artımaya sunuluyor. Peki Dumankaya Miks ihalesi nerede?

TOKİ Sulukule açık artırma ihalesi nerede?

TOKİ Fatih Sulukule'de Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşa edilen 23 adet konut yarın saat 14:00'de açık artırma ile satışa sunulacak. Peki TOKİ Sulukule açık artırma ihalesi nerede?

Batışehir cadde dükkanları ihalesi nerede?

Ege Yapı imzası ile hayata geçirilen Batşehir projesi 121 adet cadde dükkanı ve 3 bin 226 adet daireden meydana geliyor. Peki Batışehir cadde dükkanları ihalesi nerede?

TOKİ Kayabaşı Fenertepe nerede?

TOKİ Kayabaşı Fenertepe nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 544 konut bulunuyor. TOKİ Kayabaşı Fenertepe 'nin ihalesi ise 15 Ekim 2014 tarihinde yapılacak...

Tanap ihalesi nerede Haberi

Tanap ihalesi nerede

Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi'nde (TANAP) Deniz Geçişi Boru Hattı ve Fiber Optik Kablo Mühendislik, Satınalma ve İnşaat (EPC) İşleri İhalesi'ne, yapılan ön yeterlilik değerlendirmesinde başarılı olan toplam 6 firma ve ortaklık davet edilecek. 


TANAP'ın açıklamasına göre, Azerbaycan'daki Şah Deniz-2 Sahası'ndan çıkarılan doğal gazı Türkiye'ye ve Türkiye üzerinden Avrupa'ya taşıyacak olan proje kapsamında TANAP Doğalgaz İletim AŞ tarafından açılan Ön Yeterlilik İhalesi'ne ilişkin değerlendirmede, Deniz Geçişi Boru Hattı ve Fiber Optik Kablo Mühendislik, Satınalma ve İnşaat (EPC) İşleri İhalesi'ne çağırılacak firmalar belirlendi. 


TANAP'ın 1.850 kilometrelik boru hattının Marmara Deniz Geçişi için 2015 yılı ikinci çeyreğinde açılacak Deniz Geçişi Boru Hattı ve Fiber Optik Kablo Mühendislik, Satınalma ve İnşaat (EPC) İşleri İhalesi'ne toplam 6 firma ve ortaklık çağırılacak. 


Ön yeterlilik alarak...