08 / 05 / 2024

TANAP ihalesinin sonucu

TANAP ihalesinin sonucu

TANAP’ın boru ihalesini kazanan şirketler Çinli Baosteel Europe GmbH, Borusan-Noksel-Erciyas konsorsiyumu, Tosçelik AŞ, Ümran Çelik-Emek Boru AŞ konsorsiyumu oldu. İşte TANAP ihalesinin ayrıntıları haberimizde yer alıyor...

2020'de yapılan 8 ulaştırma ihalesinin sonucu ne oldu?

2020'de ulaştırma alanında yapılan 12 ihalenin 8'inin sonuçlarının hala açıklanmadığını söyleyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, ihaleler için şeffaflık çağrısında bulundu. 

Çukurova Havalimanı'nın ihalesini 297,1 milyon avroya Favori İşletmecilik kazandı!

Çukurova Havalimanı ihalesinin sonucu onaylandı. İhaleyi 147'nci turda kazanan Favori İşletmecilik AŞ/Yako Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret AŞ Ortak Girişimi, DHMİ'ye 297,1 milyon avro ödemeyi taahhüt etti.

Haydarpaşa ihalesinin sonucu iki hafta sonraya kaldı!

Haydarpaşa ve Sirkeci gar sahalarındaki bazı alanların kiralanması amacıyla açılan ihale başladı. İhalede en sona İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Hezarfen Havacılık kaldı. İhale komisyonu tarafların 15 gün içerisinde pazarlığa çağrılacağını söyledi.

Sakarya Kocaali'de özelleştirme kararı!

Sakarya Kocaali'de bulunan Maliye Hazinesi adına kayıtlı arsanın özelleştirilme ihalesinin sonucu karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Zigana Tüneli ihalesinin sonucu iptal edildi!

Zigana projesinde tünel ve bağlantı yolları ihalesini Cengiz İnşaat kazanmışti. Mahkeme ihalenin tekrar değerlendirilmesine karar verdi.

Zigana Tüneli ihalesinin sonucu iptal oldu!

Zigana Tüneli projesinde belirsizlik sürüyor. Tünel ve bağlantı yolları ihalesini Cengiz İnşaat kazanmıştı. İhaleye katılan diğer şirketler itiraz etti. Mahkeme ihalenin tekrar değerlendirilmesine karar verdi.

Emlak Konut Ankara İstasyon ihalesinin sonucu!

Başkent Ankara'nın şehir merkezindeki en büyük arazisi eski EGO Garajı, bugün yapılan ihaleyle satıldı. 124 dönümlük arazi için yapılan ihaleyi 1 milyar 258 milyon 315 bin liralık teklifiyle Pasifik İnşaat-Çiftay İnşaat ortaklığının oldu.

Emlak Konut Kayabaşı 5. Etap arsa ihalesine en yüksek teklif kimden?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Başakşehir Kayabaşı 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin sonucu açıklandı. Peki Emlak Konut Kayabaşı 5. Etap arsa ihalesine en yüksek teklif kimden?

Ayazma Emlak Konutları kura sonucu!

Toplam 1.239 adet daireden meydana gelen Başakşehir Ayazma Emlak Konutları'nın kura çekilişi bugün Bahçelievler Kültür Merkezi'nde yapıldı. İşte Ayazma Emlak Konutları kura sonucu...

Nihat Zeybekçi: Türk Akımı ve TANAP projeleri birbirine rakip değil!

Ekonomi Bakanı Zeybekci, Türk Akımı ve TANAP projelerinin birbirlerine rakip olmadığını belirterek, Türkiye'den iki boru hattının geçecek olmasının her iki projeyi güçlü ve önemli hale getireceğini söyledi.

Emlak Konut GYO, Kayabaşı 5. Etap ihalesinin tarihini açıkladı!

Emlak Konut GYO, İstanbul Başakşehir Kayabaşı 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 10 Mart 2015 tarihinde yapılacağını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

TANAP, Yozgat'ta bin 500 kişiye istihdam sağlayacak!

Azerbaycan doğal gazının Türkiye üzerinden Avrupa'ya taşınacağı TANAP projesi kapsamında, Yozgat'ın Sorgun ilçesine bağlı Doğankent beldesine kurulan mobilizasyon kampında, yaklaşık bin 500 kişi istihdam edilecek.

TOKİ Nevşehir Ürgüp 2. Etap kura sonucu 2015!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Nevşehir Ürgüp 2. Etap projesinde toplam 405 tane daire yer alıyor. İşte TOKİ Nevşehir Ürgüp 2. Etap kura sonucu 2015 detayları...

TANAP ihalesinin sonucu Haberi

TANAP ihalesinin sonucu

TANAP’ın boru ihalesini kazanan şirketler Çinli Baosteel Europe GmbH, Borusan-Noksel-Erciyas konsorsiyumu, Tosçelik AŞ, Ümran Çelik-Emek Boru AŞ konsorsiyumu oldu. İhalenin sürprizi ise konsorsiyumlarda gizli. Borusan-Noksel-Erciyas konsorsiyumundaki Noksel’in çoğunluk hissesi Çukurova Grubu ile Nokia Corporation, Finnish Fund For Industrial Co. Ltd. ve Başarı Yatırımlar San. Ve Tic. AŞ’nin elinde. 1987 yılında çelik boru imalatı yapmak için kurulan Noksel’in Yönetim Kurulu Başkanı ise Mehmet Emin Karamehmet. Çukurova Holding çatısı altındaki Noksel, İspanya'da bir çok altyapı yatırımını hayata geçiren bir firma.


İhalenin ayrıntıları ise şöyle:


*Şahdeniz 2 sahasından çıkartılacak doğalgazı Ardahan Posof’tan teslim alacak olan TANAP Boru Hattı Türkiye’yi Doğu-Batı yönünde bir uçtan bir uca geçerek Yunanistan-Türkiye sınırındaki Edirne İpsala’da Trans Adriyatik Boru Hattı’na bağlanacak.


* Ardahan’dan başlayıp Edirne’de bitecek TANAP bin 850 kilometre uzunluğunda...