04 / 05 / 2024

TANAP kars son durum

TANAP kars son durum

Azerbaycan doğal gazını Avrupa’ya taşıyacak olan Güney Gaz Koridoru’nun Türkiye kısmını oluşturan Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi’nde çalışmalar takvime uygun şekilde devam ediyor.

TOKİ Kars projesi için son dakika müjdesi! Sadece bir ilçeye tam 309 yeni konut geliyor!

TOKİ Kars projesi için son dakika müjdesi geldi. Sadece bir ilçeye tam 309 yeni konut geliyor... İşte TOKİ Kars 2023 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Kars projesi için son dakika müjdesi! O ilçede tam 327 ucuz konut inşa edilecek!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmayan devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Kars projesinin de ihale tarihini açıkladı. İşte TOKİ Kars projesi detayları...

Dolar ve altın için bu ay son alan aldı! Yatırımcılar gemiyi kaçırmayın zararlı çıkarsınız

Altın ve dolar fiyatları için son kritik seviyeyi Altın ve Para Uzmanı İslam Memiş açıkladı. Dolar sahaya çıkmaya hazırlanırken altın gerisinde kalacak.

TOKİ Kars Merkez son başvuru tarihi 2022!

TOKİ Kars Merkez son başvuru tarihi 2022 haberimizde yer alıyor. Projede 47 adet konuta yer veriliyor.

Kars Merkez TOKİ son başvuru tarihi!

Kars Merkez TOKİ son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Peki Kars Merkez TOKİ son başvuru tarihi ne zaman? 

TOKİ Kars Sarıkamış 1. Etap başvuruları yarın sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın  Kars Sarıkamış Erenler-Tepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi 1. Etap projesi için son başvuru tarihi yarın olarak belirlendi.

Kars'ta son on yılda satılan belediye arazileri mecliste!

Kars'ın Selim ilçesinde bazı belediye çalışanlarının emekliliğe zorlandığı yönündeki iddialar ve son on yılda satılan belediye arazileri meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kars TOKİ son başvuru tarihi ne zaman?

Kars TOKİ son başvuru tarihi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Kars'ta günlük kiralık ev fiyatları yükselişe geçti!

Ankara'dan başlayıp Kars'ta son bulan Doğu Ekspresi'ne yoğun ilgi gösteren yerli turistler, Kars'ta otelleri doldurunca günlük kiralık evlerde yükseliş yaşandı. 

Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu hattında son durum!

Gürcistan Ekonomik ve Sürdürebilir Kalkınma Bakanı Giorgi Gakharia, Bakü-Tiflis-Kars (BTK) Demiryolu hattının, Doğu ile Batı arasında bir köprü olduğunu belirtti.

TOKİ Kars Merkez 698 konut sözleşme dönemi!

Kars 698 konut kentsel yenileme projesi kapsamında sözleşme imzalamamış olan hak sahipleri ile ilgili sözleşme imzalama işlemleri için son gün bugün olarak belirlendi.

Kars'ta inşaat sektörü kışa hazırlanıyor!

Kars’ta son yıllarda gözle görülür derecede artış gösteren inşaat sektöründeki çalışmalar bölgede soğuyan havalarla birlikte hız kazandı.

TANAP'ın inşaatında son durum ne?

SOCAR Sermayeler Departmanı Başkanı Vagif Aliyev, TANAP'ın inşaatının sürdüğünü kaydetti. Aliyev, ""Bin 166 kilometrelik boru inşa edildi, 929 kilometrelik boru inşaat alanlarına getirildi. 535 kilometrelik kaynak işleri tamamlandı." dedi.

TANAP kars son durum Haberi

TANAP kars son durum

Azerbaycan doğal gazını Avrupa’ya taşıyacak olan Güney Gaz Koridoru’nun Türkiye kısmını oluşturan ve 17 Mart 2015’te Türkiye, Azerbaycan ve Gürcistan Cumhurbaşkanlarının, Kars’ın Selim ilçesinde düzenlenen törenle temelini attığı Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi’nde çalışmalar takvime uygun şekilde devam ediyor.


1850 kilometrelik bir hat boyunca Türkiye’yi boydan boya geçecek projenin Gürcistan sınırından başlayarak Eskişehir’e kadar uzanan 56 inç çapındaki bölümü için üretilen ve ilk partileri daha önce güzergah boyunca tesis edilen şantiyelerdeki boru stoklama alanlarına ulaşmış olan boruların sevkiyatına devam ediliyor. Demiryolu ve karayolu kullanılarak yürütülen çalışmalar inşaat aşamaları göz önünde bulundurularak büyük bir hız ve titizlikle sürdürülüyor.


%80’i Türk üreticilerinden tedarik edilen 1850 km’nin üzerindeki 56 inç ve 48 inç çapındaki toplam 1850 km uzunluğundaki boruların tedarik sözleşmeleri aralarında...