18 / 05 / 2024

tanap Kompresör İhalesini kim aldı

tanap Kompresör İhalesini kim aldı

TANAP kapsamında TANAP Doğalgaz İletim A.Ş. tarafından açılan “Kompresör Ve Ölçüm İstasyonlarına İlişkin Mühendislik, Tedarik ve Yapım İhalesi” ne ilişkin yapılan değerlendirme sonucunda söz konusu işi gerçekleştirecek firma belirlendi.

Sınıfının en düşük enerji tüketimine sahip Bosch KGP76AIC0N Serie 8 Alttan Donduruculu Buzdolabı’nın fiyatı belli oldu!

Bosch, sınıfının en düşük enerji tüketimine sahip buzdolabını görücüye çıkardı. 10 yıl kompresör garantisi veren Bosch, buzdolabının tüm teknik özelliklerini paylaştı.

ŞOK Market'te araç içi yatak 499 TL'ye, süpürge 179 TL'ye, kompresör 299 TL'ye düştü! ŞOK 22 Temmuz aktüel kataloğu

ŞOK Market indirimli aktüel ürünlerini yayımladı. Bu kapsamda, araç içi yatak 499 TL'ye, süpürge 179 TL'ye, kompresör 299 TL'ye satılacak. İşte diğer ürünler ve indirimli fiyat listesi...

Arçelik Multimode Dondurucularda 10 Yıl Motor Garantisi!  Son gün 15 Mart! İşte Arçelik 8 Mart 2023 fiyat listesi

Arçelik Multimode Dondurucularda, ProSmart Inverter Kompresör Garantisi fırsatını tüketicisiyle buluşturuyor. Peki Prosmart Inverter Kompresör teknolojisi ne  işe yarıyor? 

Dondurucularda 10 Yıl ProSmart Inverter Kompresör garantisi! 24 Ocak 2023 fiyat listesi

Dondurucuların ömrünü 10 yıl uzatacak bu teknoloji ev hanımları için kaçırılmayacak bir fırsat.

Samsung Bespoke Alttan Donduruculu Buzdolabı en ucuz nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?  12 Ocak 2023 fiyat listesi

Teknoloji devi Samsung tarafından geliştirilen Bespoke Alttan Donduruculu Buzdolabı, benzersiz tasarımı, 20 yıl kompresör garantili Dijital İnverter Teknolojisi, Bespoke modüler tasarımı ve çepeçevre soğutmasıyla buzdolabı almak isteyenler için oldukça cazip bir öneri olarak insanların karşısına çık

Doğalgaz akışı 3 gün boyunca kesilecek! Son dakika haberi az önce geldi

Rus enerji şirketi Gazprom, Kuzey Akım boru hattından, tek kompresör ünitesinin bakımı nedeniyle 31 Ağustos’tan itibaren 3 günlüğüne doğalgaz akışının durdurulacağını açıkladı.

Gazprom’dan doğalgaz vanasını kapatıyor! İşte detaylar!

Rus enerji şirketi Gazprom, Kuzey Akım boru hattından, tek kompresör ünitesini doğalgaz akışının durdurulacağını açıkladı. İşte detaylar!

 WABCO Sakarya Fren ve Kompresör Fabrikası temeli atıldı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Sakarya'da düzenlenen fabrika temel atma törenine katıldı. Bakan Varank; "Bu seneki seferi, yeni kurduğumuz TÜBİTAK Kutup Araştırmaları Enstitüsü koordinasyonunda yapacağız." dedi...

TANAP atıl durumdaki köy okullarını turizme kazandırıyor!

TANAP'ın destek verdiği atıl durumdaki köy okulları, sosyal alan ve donatılara dönüştürülecek. Bölge turizmine katkı sağlamayı amaçlayan proje kapsamında, Eskişehir'de iki eski okul binasının tadilatı tamamlandı.

Tekfen İnşaat'tan 590 milyon dolarlık yeni proje!

Tekfen İnşaat, Saudi Aramco Oil Company ile sözleşme imzaladı. Haradh Sahası Gaz Artışı Programı – Uydu Gaz Kompresör İstasyonları Boru Hatları inşaat işleri sözleşme bedeli 590 milyon ABD doları olarak açıklandı... 

TANAP 2018'in ikinci yarısında bitecek!

SOCAR Başkanı Rövnag Abdullayev, TANAP'ın şu anda yüzde 77,3’ünün tamamlandığını ve ilk aşamada Türkiye'ye 6 milyar metreküp gaz gönderilecek kısmının 2018'in ikinci yarısı itibarıyla bitirileceğini açıkladı.

TANAP'ın ilk gazı 2018'de gelecek!

SOCAR Başkanı Rövnag Abdullayev, Azerbaycan’daki Şahdeniz gazını Avrupa’ya taşıyacak projenin Türkiye ayağı olan TANAP'ın gelecek yıl ilk gazı ülkeye getireceğine dikkat çekti.

TANAP planlanandan önce bitirilecek!

TANAP Genel Müdürü Saltuk Düzyol, dünyada mega projelerin yüzde 80’inin geç tamamlandığını belirtti. Düzyol “Ancak bizde hem maliyet düşüyor hem de zamanından önce bitecek" dedi.

tanap Kompresör İhalesini kim aldı Haberi

tanap Kompresör İhalesini kim aldı

Azerbaycan’daki Şah Deniz-2 Sahası’ndan çıkarılacak doğal gazı Türkiye’ye ve Türkiye üzerinden Avrupa’ya taşıyacak olan Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi (TANAP) kapsamında TANAP Doğalgaz İletim A.Ş. tarafından açılan “Kompresör Ve Ölçüm İstasyonlarına İlişkin Mühendislik, Tedarik ve Yapım İhalesi” ne ilişkin yapılan değerlendirme sonucunda söz konusu işi gerçekleştirecek firma belirlendi.


Sözleşme TANAP DOĞAL GAZ İLETİM A.Ş ile TEKFEN İNŞAAT VE TESİSAT A.Ş. arasında imzalandı:


Türkiye üzerinden geçecek 1850 kilometrelik boru hattı üzerinde bulunan 2 adet Kompresör İstasyonu ve 4 adet Ölçüm İstasyonunun Mühendislik, Tedarik ve Yapım İşi için ön yeterlik almış yerli ve yabancı 11 firmanın 26 Haziran 2015 tarihinde davet edilmesi ile başlayan ihale süreci sonucunda TEKFEN İNŞAAT VE TESİSAT A.Ş. ile sözleşme imzalandı.


Tekfen tarafından KAP'a şu şekilde bir açıklama...