04 / 05 / 2024

TANAP nereye yapılıyor

TANAP nereye yapılıyor

İpek Yolu Stratejik Araştırmalar Merkezi Başkanı Seyfullah Türksoy, “TANAP Projesi sadece ekonomik anlamda değil kültürel, sosyal, siyasi her alanı etkileyebilecek dünya çapında çok önemli bir projedir" dedi.

TOKİ başvuruları nereye yapılıyor 2019?

TOKİ 50 bin sosyal konut başvuruları 6 Mart ile 19 Nisan 2019 tarihleri arasında kabul edilecek. Peki TOKİ başvuruları nereye yapılıyor 2019?

İmar affı başvurusu nereye yapılır?

Mevzuata aykırı yapıların imar sorunu imar affı kapsamında çözülüyor. İmar affına 31 Ekim 2018 tarihine kadar başvurulabiliyor. Peki, imar affı başvurusu nereye yapılır?

Mesa Gökada projesi nereye yapılıyor?

Mesa Gökada projesi, Maltepe'de CarrefourSA AVM'nin yerine yapılıyor. Mesa Gökada Evleri'nin Ocak 2020'de tamamlanması planlanıyor...

DAP Validebağ Konakları nereye yapılıyor?

Emlak Konut güvencesiyle Dap Yapı imzasıyla hayata geçirilen DAP Validebağ Konakları 368 lüks konut ve dükkanlardan meydana geliyor. Peki DAP Validebağ Konakları nereye yapılıyor?

Mint Çağlayan nereye yapılıyor?

Toplam 140 adet daireden oluşan Mint Çağlayan projesinde lansmana özel peşin alımlarda yüzde 15 indirim avantajı sunuluyor. Peki Mint Çağlayan nereye yapılıyor?

Çukurova Balkon nereye yapılıyor?

Toplam 261 konuttan meydana gelen Kartal Çukurova Balkon projesinde fiyatlar 386 bin TL'den başlayarak değişiyor. Peki Çukurova Balkon nereye yapılıyor?

Liv Marine nereye yapılıyor?

Toplam 80 konuttan meydana gelen Liv Marine projesi Aralık 2018 yılında teslim edilmeye hazırlanıyor. Peki Liv Marine nereye yapılıyor?

3S Firuze Konakları nereye yapılıyor?

523 konut ve 45 mağazayı bünyesinde bulunduran 3S Firuze Konakları göl manzarasına hakim. Peki 3S Firuze Konakları nereye yapılıyor?

TOKİ Kütahya Simav Çitgöl başvuruları nereye yapılıyor?

TOKİ'nin Kütahya Simav Çitgöl Toplu Konut Projesi'nde yer alan 15 adet teslime hazır konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Kütahya Simav Çitgöl başvuruları nereye yapılıyor?

Hatay Reyhanlı TOKİ başvuruları nereye yapılıyor?

TOKİ Hatay Reyhanlı Konutları başvuru bedeli 500 TL olarak belirlendi. Projenin kura satışları 4 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşecek. Peki Hatay Reyhanlı TOKİ başvuruları nereye yapılıyor?

Kayseri TOKİ başvuruları nereye yapılıyor?

TOKİ Kayseri Mimarsinan Projesi'nde yer alan 250 konut emekli kategorisinde satılıyor. Projenin tamamı 2+1 dairelerden oluşuyor. Peki Kayseri TOKİ başvuruları nereye yapılıyor?

TOKİ Denizli Karahayıt başvuru işlemleri nereye yapılıyor?

Denizli TOKİ Karahayıt'ta daire fiyatları 85 bin 436 liradan başlıyor. Projede kurayla toplamda 258 konut satışa çıkarılıyor. Peki TOKİ Denizli Karahayıt başvuru işlemleri nereye yapılıyor?

TOKİ Samsun Kavak başvuruları nereye yapılıyor?

TOKİ Samsun Kavak Konutları 3+1 olarak dizayn edildi. Projede yüzde 10 peşinatta, kalan bedel için 120 ay taksit uygulanıyor. Peki TOKİ Samsun Kavak başvuruları nereye yapılıyor?

TANAP nereye yapılıyor Haberi

TANAP nereye yapılıyor

Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı (TANAP) Projesi'nin açılış çalıştayı yapıldı. Türkiye ve Azerbaycan'ın birlikte yürüttükleri projenin açılışına İPAR Başkanı Seyfullah Türksoy, Avrasya Ekonomik İlişkiler Derneği (EkoAvrasya) Başkanı Hikmet Eren, milletvekilleri, müsteşarlar ve çok sayıda davetli katıldı.


TANAP Projesi hakkında bilgi veren EkoAvrasya Başkanı Hikmet Eren, Türkiye ve Azerbaycan arasındaki dostluğun çok uzun bir süreye dayandığını belirterek, “Bu uzun süre içerisinde de sosyal ve kültürel alanda çok ciddi iş birliği imkanını bir araya getirmiş her iki ülke, en son 2015'te dünyanın da dikkatini çeken çok önemli bir projeye imza attı. Azerbaycan'ın Hazar Denizi'nde bulunan Şah Deniz 2 sahasında bulunan doğalgaz, Türkiye üzerinde Avrupa'ya ulaştırılacak bin 850 kilometrelik bir hat üzerinde. Bu proje aynı zamanda hem Türkiye'nin hem de Azerbaycan'ın enerji güvenliğini...