27 / 04 / 2024

TANAP ön yeterlilik

TANAP ön yeterlilik

Toplam bin 800 kilometre uzunluğunda ve 10 milyar dolar olarak hesaplanan boru hattının inşaatı ivin aralarında Limak, Fernas, Teklen, Akfel ve Yüksel gibi Türk şirketlerinin de bulunduğu 15 şirket ya da ortaklık, yatırım için 'yeterli' bulundu.

İZBAN'a iki yeni durak geliyor! Asarlık ve Koyundere durakları için ön yeterlilik ihalesi 27 Aralık’ta!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZBAN'a iki yeni istasyon daha kazandırmak amacıyla 27 Aralık’ta ön yeterlilik ihalesi yapacak. İşte detaylar...

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım ihalesine 15 firmadan teklif! 

Emlak Konut GYO, İstanbul Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım İhalesinin ilk oturum sonucunu açıkladı. Bu kapsamda ihalenin ön yeterlilik bölümüne katılan istekliler duyuruldu. Peki ihalenin ilk oturumuna hangi firmalar katıldı?

Mersin Raylı Sistem Projesi'nin ikinci ihalesi 29 Ocak'ta!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Raylı Sistem Projesi'nin 9 Ekim'de yapılan Ön Yeterlilik İhalesi'nin değerlendirmesini tamamladı. Projenin ikinci ihalesi ise 29 Ocak 2021'de düzenlenecek.

Yeterlilik Belgesi nasıl alınır?

Emlakçılık faaliyetlerinde yeni dönem başladı. Emlak Yeterlilik Belgesi'ne sahip olmayan danışmanlar emlakçılık yapamayacak. Peki, Emlak Yeterlilik Belgesi nasıl alınır? İşte detaylar...

Mersin Raylı Sistem Projesi’nin ön yeterlilik ihalesi tamam!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından Raylı Sistem Projesi’nin 13.4 kilometre uzunluğundaki ilk fazı için Ön Yeterlilik İhalesi tamamlandı. 

Tanap İnşaat Taahhüt Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Tanap İnşaat Taahhüt Enerji Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Furkan Karasaç tarafından kuruldu.

TANAP atıl durumdaki köy okullarını turizme kazandırıyor!

TANAP'ın destek verdiği atıl durumdaki köy okulları, sosyal alan ve donatılara dönüştürülecek. Bölge turizmine katkı sağlamayı amaçlayan proje kapsamında, Eskişehir'de iki eski okul binasının tadilatı tamamlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni havalimanı marka olacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 29 Ekim'de açılması planlanan İstanbul'un yeni havalimanının Türkiye markaları arasında yerini alacağını ve 150 milyon yolcu hedefiyle hizmet vereceğini söyledi. Erdoğan, Türkiye'nin en uzun ikinci tüneli OVİT ile enerjinin İpek Yolu olarak anılan TANAP'ın da stratejik önemde

Emlak danışmanlarının mesleki yeterlilik belgesi alması şart!

Mesleki yeterlilik belgesi, Mesleki Yeterlilik Kurumu tarafından yetkilendirilmiş belgelendirme kuruluşlarınca,mesleki yeterlilik adına verilen bir belge. Emlak danışmanlarının da bu belgeyi alması gerekiyor.

TANAP'ın açılış töreni 12 Haziran'da Eskişehir’de yapılacak!

Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi’nin (TANAP) açılış törenine ilişkin detaylar netleşti. TANAP’ın açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Gürcistan Cumhurbaşkanı Giorgi Margvelaşvili katılacak. 

Trabzon Şehir Hastanesi ihalesi 22 Haziran'da!

Trabzon Şehir Hastanesi Projesi, T.C. Sağlık Bakanlığınca Kamu Özel İş Birliği Modeli İle Tesis Yaptırılması, Yenilenmesi ve Hizmet Alınması için ön yeterlilik ihalesine çıkarılacak. 

Gebze Metrosu'nun ihalesi 18 Mayıs'a ertelendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından ön yeterlilik ihalesi yapılan Gebze Metrosu’nun yapım ihalesi 18 Mayıs 2018 tarihine ertelendi.

Gebze metrosunun danışmanlık ihalesi yapıldı!

Daha önce Gebze Metro Hattı'nın yapımı için ön yeterlilik ihalesini yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, hattın yapımında inşaat ve elektromekanik işler kontrollük, mühendislik ve danışmanlık hizmetini üstlenecek firmayı belirmek üzere bir ön yeterlilik ihalesi düzenledi. 

TANAP ön yeterlilik Haberi

TANAP ön yeterlilik


Azeri doğalgazını Türkiye üzerinden Avrupa'ya taşıyacak Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesinde (TANAP) kritik eşik aşıldı. Toplam bin 800 kilometre uzunluğunda ve 10 milyar dolar olarak hesaplanan boru hattının inşaatı ivin aralarında Limak, Fernas, Teklen, Akfel ve Yüksel gibi Türk şirketlerinin de bulunduğu 15 şirket ya da ortaklık, yatırım için 'yeterli' bulundu. 

HANGİ ŞİRKETLER SIRADA? 

Ön yeterlik alan müteahhitler şöyle: Alsim - Techno Eng. - Atayol, Bonatti, Consolidated Contracting, Fernas İnşaat, KazStroyService OGCC JSC - Akfel, Max Streicher, PPS Pipeline Systems - Habau - Özaltın İnşaat, Punj Lloyd - Limak İnşaat, Saipem, Sicim - Yüksel İnşaat - Akkord Industry Construction, Sinopec International Petroleum Service, Spie Capag, Techint Compagnia Tecnica Internazionale (Techint E&C Europe), Tekfen İnşaat, Zakhem International Construction - STFA...