04 / 05 / 2024

Tanap proje inşaatı

Tanap proje inşaatı

Azerbaycan'da 2015 Avrupa Oyunları'nın açılış törenin gerçekleştiği olimpiyat stadını en kısa zamanda inşa eden Tekfen inşaat şimdi de TANAP Projesi'nde boruları bağlamaya başlayacak.

BMZ Mimmar-Rast İnşaat'tan Çankaya'ya yeni proje!

BMZ Mimmar ve Rast Adi Ortaklığı, Ankara Çankaya'da 314 konutluk yeni projesi inşa edecek. Proje inşaatının 36 ayda tamamlanması planlanıyor..

Gala Proje İnşaat Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Gala Proje İnşaat Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alptekin Hamutcu tarafından kuruldu.

Szr Proje İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Szr Proje İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sezer Demiroğlu tarafından 30 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta kuruldu.

Altunlar Proje İnşaat Tekstil Plastik Matbaa Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altunlar Proje İnşaat Tekstil Plastik Matbaa Sanayi Ticaret Limited Şirketi Safet Altun tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Eres Proje İnşaat Gayrimenkul Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eres Proje İnşaat Gayrimenkul Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Aslı Peltek tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Miya Teknik Proje İnşaat Bilişim Taahhüt Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miya Teknik Proje İnşaat Bilişim Taahhüt Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ankara Etimesgut'ta 10 projenin inşaatı yürütülüyor!

Ankara Etimesgut Belediyesi, yeni projelerini Belediye Meclisi'nde anlattı. Belediye Başkanı Enver Demirel, aynı anda 10 proje inşaatının yürütüldüğünü açıkladı.

Ak Proje İnşaat Mühendislik Mimarlık Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Proje İnşaat Mühendislik Mimarlık Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi S. Özgür Oral, Süleyman Türen ve Muzaffer Koşan ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Nas Proje İnşaat Enerji Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nas Proje İnşaat Enerji Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Er tarafından kuruldu.

Ke Proje İnşaat Ve Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Ke Proje İnşaat Ve Taahhüt Limited Şirketi bugün Şişli’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gökçe Erkaya tarafından kuruldu.

Artim Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artim Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuncay Yazıcı tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kopal Ulaşım Proje İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kopal Ulaşım Proje İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bektaş Kopal tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mentaş Yatırım Proje İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mentaş Yatırım Proje İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ersal Köymen ve Fethi Yiğit ortaklığında 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Tanap proje inşaatı Haberi

Tanap proje inşaatı

Tekfen inşaat Genel Müdürü Levent Kafkaslı, TANAP ile ilgili boruların hazırlandığını ve ilk kaynağı Ağustos ayında yapacaklarını söyledi.


Bakü Olimpiyat Stadı'nın 24 ay gibi kısa bir süre içerisinde hizmete sunduklarını hatırlatan Levent Kafkaslı, ortaya çıkan eserle ilgili her anlamda gurur duyduklarını söyledi. Kafkaslı, Avrupa oyunları devam etmesine rağmen kendilerinin hemen sıradaki dev bir proje olan TANAP için yoğun mesaiye devam edeceklerini dile getirdi.



Levent Kafkaslı Doğan Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada, Şah Deniz yataklarında bulunan gazın çıkarılıp, yeryüzüyle buluştuğu ilk noktadaki platformu kendilerinin inşa ettiğini hatırlatarak şöyle konuştu: 'TANAP projesi bütün hızıyla devam ediyor. Ekibimiz sahaya çıkmış durumda. Borularımız sahaya İndi. Planımız Ağustos ayı gibi ilk kaynakları yapacağız İnşallah. Şahdeniz projesinin her noktasında Tekfen olarak bulunmaktan, Azerbaycan ayağında ortak şirketimiz Azfen'le birlikte...