02 / 10 / 2024

TANAP projesi nereden geçecek

TANAP projesi nereden geçecek

Kars’ta Azeri doğal gazını Türkiye üzerinden Avrupa’ya taşıyacak olan Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı projesinin temel atma töreni gerçekleşecek..

TOKİ 500 bin sosyal konut projesi: TOKİ Kahramanmaraş konut başvurusu nasıl, nereden yapılır?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 12. Kalkınma Planı kapsamında dar ve orta gelirlilere yönelik 500 bin konut üretileceği açıklandı. Peki, Kahramanmaraş TOKİ konut başvurusu ne zaman? TOKİ Kahramanmaraş konut başvurusu nasıl, nereden yapılır? İşte detaylar...

TOKİ kura takvimi belli oldu! TOKİ kura sonucu nasıl ve nereden sorgulanır? 1-7 Aralık il il kura çekiliş takvimi

TOKİ 'İlk Evim, İlk İş Yerim' projesi kapsamında üçüncü etap kura takvimi belli oldu. Peki, TOKİ kura sonucu nasıl ve nereden sorgulanır? 1-7 Aralık il il kura çekiliş takvimi...

TOKİ arsa başvuruları ne zaman, nasıl, nereden yapılacak ve arsa fiyatları kaç lira? TOKİ arsa başvuru şartları 2022

TOKİ sosyal konut projesi kapsamında 250 bin konut ve onunla birlikte 100 bin arsa satışa çıkacak. Arsa için başvuruda bulunmak isteyenler 2022 TOKİ arsa başvuruları ne zaman yapılacak, TOKİ arsa başvuruları nereden yapılacak ve arsa fiyatları ne kadar? sorularına yanıt bulmaya çalışıyor.

TOKİ kura sonuçları isim listesi nereden görüntülenebilir?

TOKİ 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi’nin ilk çekilişi 24 Şubat tarihinde yapılmıştı. Geçtiğimiz haftalarda devam eden kura çekimlerinde sıra Konya Selçuklu Ardıçlı’da yapılacak olan kura çekimlerine geldi. Peki, TOKİ kura sonuçları isim listesi nereden görüntülenebilir? İşte cevabı...

Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı nereden geçecek?

Kadıköy-Ataşehir-Sancaktepe-Sultanbeyli metro hattı projesi 4 milyar 653 milyon 264 bin TL'ye mal olacak. Peki Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı nereden geçecek?

TANAP'ın açılış töreni 12 Haziran'da Eskişehir’de yapılacak!

Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi’nin (TANAP) açılış törenine ilişkin detaylar netleşti. TANAP’ın açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Gürcistan Cumhurbaşkanı Giorgi Margvelaşvili katılacak. 

TANAP, planlanandan erken tamamlanacak!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, yapımı hızla devam eden TANAP projesi hakkında açıklamalarda bulundu.

TANAP'ın Marmara Denizi geçişi çalışmaları başladı!

Azerbaycan doğalgazını Türkiye üzerinden Avrupa'ya taşıyacak Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi'nin (TANAP), 19 kilometrelik Marmara Denizi Geçişi için çalışmalar başladı..

TANAP projesinin yüzde 65'i tamamlandı!

Yaklaşık yüzde 65'i tamamlanan TANAP Projesi hakkında açıklama yapan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, "2018 ikinci yarısı itibarıyla boru hattını gaz ile doldurmaya hazır hale getireceğiz" dedi.

TANAP, 6 projeye 14 milyon TL fon sağlayacak!

Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi, geçtiği güzergah üzerindeki 6 projeye 14 milyon TL fon desteği sağlayacak. TANAP ‘Sosyal ve Çevresel Yatırım Programları'yla geçtiği yerlerdeki yerleşimlere olumlu bir katkı sağlayacak.

TANAP'ın 800 milyon dolarlık kredisi onaylandı!

Dünya Bankası Yönetim Kurulunca, Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi (TANAP) için toplamda 800 milyon dolar tutarındaki kredi onaylandı.

Tanap projesi çalışmaları sürüyor!

Azerbaycan’dan Avrupa’ya doğalgaz taşıyacak Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi (TANAP) Genel Müdürü Saltuk Düzyol, projede her şeyin olması gerektiği gibi devam ettiğini belirterek, “Proje gerekililiğiyle paralel ilerliyoruz

Tekfen İnşaat’tan dünya rekoru!

Tekfen İnşaat, boru hattı mühendisliği uzmanlığını TANAP Projesi’nde dünya rekoru ile taçlandırdı. Şirket, dünyada bir ilk olarak TANAP’ın 2 bin metrelik hattını 14 saatte birleştirerek rekoru elde etti.

TANAP projesi nereden geçecek Haberi

TANAP projesi nereden geçecek

Ülkemizin geleceği açısından bugün çok önemli iki projeye ev sahipliği yapıyoruz. İlki Kars’ta,ikincisi İstanbul’da.  Kars’ta Azeri doğal gazını Türkiye üzerinden Avrupa’ya taşıyacak olan Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı projesinin temel atma töreni, İstanbul’da da 2020’de 19 trilyon dolarlık bir pazar haline gelmesi beklenen giyilebilir teknolojiler ve Nesnelerin İnterneti (IoT) alanında, Galileo İcat Kiti projesinin tanıtım toplantısı var.   


Her iki konuda da gazetelerde, televizyonlarda, sosyal medyada arayın ki haber göresiniz...   

Bir lokanta açılışına bile tam sayfa yer ayıran gazeteler, magazin haberlerini baş tacı eden televizyonlar ve hemen her konuda konuşan siyasetçiler ülkenin geleceğini ilgilendiren böyle projeleri ne olur artık görsünler. Beğeniyorlarsa desteklesinler, eksikleri varsa eleştirsin ama mutlaka ilgilensinler...  


 Asrın projesi  

Azerbaycan’ın Hazar Denizi’ndeki Şah Deniz-2 Sahası’ndan çıkarılacak doğal gazı...