02 / 05 / 2024

TANAPın boru ihalesi ne zaman

TANAPın boru ihalesi ne zaman

Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi ’nde (TANAP) sona yaklaşılıyor. Azerbaycan doğalgazını Avrupa’ya taşıyacak TANAP projesinin boru hattı yapımında yerli firmaların rol oynaması planlanıyor.

İZBAN'a iki yeni durak geliyor! Asarlık ve Koyundere durakları için ön yeterlilik ihalesi 27 Aralık’ta!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZBAN'a iki yeni istasyon daha kazandırmak amacıyla 27 Aralık’ta ön yeterlilik ihalesi yapacak. İşte detaylar...

Üçyol–Buca Metro Hattı'nın son ihalesi yarın!

İzmir halkının merakla beklediği Üçyol–Buca metrosu için ihalesi için geri sayım başladı. 13 firmanın yarışacağı metronun ihalesi yarın gerçekleşecek. 

Üçyol–Buca Metro Hattı'nın son ihalesi 6 Eylül'de!

İzmir halkının merakla beklediği Üçyol–Buca metrosu için ihale tarihi belli oldu. 13 firmanın yarışacağı metronun ihalesi 6 Eylül'de gerçekleşecek. 

Bursa Sıcaksu kentsel dönüşüm ihalesi 9 Eylül'de!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, şehrin merkezinde atıl olarak bulunan Sıcaksu'da kentsel dönüşüm projesi için ihaleye çıkıyor. Projenin ihalesi 9 Eylül'de gerçekleşecek. 

İzmir Uzundere 3'üncü etap kentsel dönüşüm ihalesi 29 Temmuz'da!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Uzundere projesi için 3'üncü etap ihalesi 29 Temmuz 2021 günü gerçekleşecek. Uzundere Mahallesi Kentsel Dönüşüm Alanı Kat Karşılığı İnşaat Yapım İşi için tahmini bedel 684 milyon 534 bin 738 TL olarak belirlendi.

Merkez Bankası 20 ton altın tutarında swap ihalesi açtı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), 20 ton altın tutarında üç ay vadeli altın swap ihalesi açtı. Döviz Karşılığı Altın Swap Piyasası geçen Ekim ayında açılmıştı.

Central Hospital'ın satış ihalesi 23 Mart'ta!

Central Hospital'ın satışı için harekete geçildi. 2017'den bu yana TMSF tarafından yönetilen hastanenin satış ihalesi 23 Mart'ta yapılacak. 

TOKİ 28. Paket Danışmanlık işi ihalesi yarın!

Türkiye Genelinde TOKİ Tarafından Yapılacak Olan Konut, Sosyal Donatı, Eğitim Yapıları, Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Uygulama Projeleri İle İlgili Mühendislik Ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 28. Paket Danışmanlık Hizmet Alım İşi (ön yeterlik) ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ 25. Paket Danışmanlık Hizmet Alım İşi ihalesi yarın!

Türkiye GenelindeTOKİ Tarafından Yapılacak Olan Kamusal Büyük Park Alanları İle İlgili Mühendislik, Peyzaj Mimarlığı Ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 25. Paket Danışmanlık Hizmet Alım İşi (Ön yeterlik) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Hazine yarın kuponsuz tahvil ihalesi gerçekleştirecek! 

Hazine ve Maliye Bakanlığı, internet sitesinden yarın tahvil ihalesi gerçekleştirileceğini duyurdu. 

Hazine yarın tahvil ihalesi ile kira sertifikası ihracı gerçekleştirecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı yarın tahvil ihalesi ile kira sertifikası ihracı gerçekleştirecek.

TOKİ Rize Salarha kentsel dönüşüm ihalesi 13 Nisan'da!

Rize İli Merkez İlçesi Salarha Beldesi Kentsel Dönüşüm Projesi 465 adet konut ve 12 adet dükkan inşaatları ile Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 13 Nisan 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uygulamaları Kapsamında Yapım İşlerinin İnşaat Aşaması ve İnşaat Sonrası 22. Paket Danışmanlık (Yapım işi kontrollüğü ve yapı denetimi) Hizmet Alımı İşi (Ön Yeterlik) ihalesi yarın yapılacak.

TANAPın boru ihalesi ne zaman Haberi

TANAPın boru ihalesi ne zaman


Azerbaycan ve Türkiye’nin ortak yürüttüğü Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi’nde (TANAP) sona yaklaşılıyor. Azerbaycan doğalgazını Avrupa’ya taşıyacak TANAP projesinin boru hattı yapımında yerli firmaların rol oynaması planlanıyor. Bin 800 kilometre uzunluğunda ve 1.3 milyar dolarlık işin yüzde 80’inin yerli çelik boru üreticilerince karşılanması öngörülüyor. Bu kapsamda yapılan boru tedarik ihalesine 19 uluslararası yeterlilik alan firma ile 6 yerli firma katılmıştı. Nihai kararın bugün Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız tarafından açıklanması bekleniyor. Açıklamanın ardından ‘TANAP Ana Hat Boruları Alım Sözleşmeleri’ imza töreni yapılacak. 


Türkiye için de önemli yere sahip olan TANAP, Güney Gaz Koridoru içerisinde yer alıyor. Güney Gaz Koridoru Projesi ise Hazar Bölgesi, Orta Asya ve Ortadoğu’daki doğalgaz kaynaklarını Avrupa’ya iletmede arz...