20 / 05 / 2024

Tanapın ortağı kim olacak

Tanapın ortağı kim olacak

İngiliz enerji devi BP, Azeri gazını Avrupa pazarına taşıyacak TANAP projesine ortak olacak. TANAP Dış İlişkiler Sorumlu Mammad,"Enerji şirketi BP yakında TANAP projesinde hissedar olabilir." dedi.

Deprem harcamaları için bütçeden ayrılan rakam orta vadede 3 trilyon TL'yi aşacak! 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, deprem harcamaları, bütçe ve enflasyon ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Depremin yaralarının sarılması amacıyla bu sene bütçede 762 milyar TL kaynak ayırdıklarını belirten Yılmaz, bu rakamın orta vadedi 3 trilyon lirayı aşacağının altını çizdi. İşte de

Tapusu olmayan yere nasıl tapu alınır? Tapusu olmayan evin emlak vergisi olur mu?

Tapu; Tapu Sicil Müdürlüğü tarafından verilmekte olan, arazinin üstüne inşa edilen yapının ya da arazinin bir bölümünün sahibi kim ise onu gösteren resmi bir belgedir. Peki Tapusu olmayan yere nasıl tapu alınır?

İş arayanlar dikkat! Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Personel Alımı yapıyor! İşte başvuru şartları…

İş arayanlar bu haberi kaçırmayın. Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliğine sözlü sınavla 18 Uzman Yardımcısı alınacağı ifade edildi. İşte detaylar…

Hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? Yatırım araçları liginde haftanın şampiyonu kim oldu?

Bu hafta yatırım araçları arasında geçen yılın gözdesi Borsa İstanbul, yatırımcısını üzerken, diğer yatırım enstrümanlarında nasıl bir seyir gözlendi? Hangi yatırım aracı yatırımcısını sevindirdi?

1,8 milyar euro yatırım yapılan TOGG'un 5 ortağı kim?

TOGG'un açılımı ne? TOGG'un sahibi olan holdingler hangileri? TOGG'un fiyatı ne olacak? Kaç adet üretilecek ne zaman yollarda olacak? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Kamerası en iyi telefonlar açıklandı! Apple bu listeyi görmesin! Bakın zirveye kim geçti! 19 Ağustos 2022 fiyat listesi

DxOMARK kamerası en iyi telefonları açıkladı! Bu listeyi Apple'dan saklayın! Bakın kamerası en iyi telefon hangisi oldu! İşte kamerası en iyi 10 telefon ve 19 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Herkes eteğindeki altını, doları euroyu ve gümüşü döksün! Bakın kazanan kim oluyor!

Son günlerde altın, dolar, euro ve gümüş fiyatlarında yükselişler yaşanıyor. Kazançlı çıkmak isteyen yatırımcılar ise yatırım için altın mı, dolar mı, euro mu, gümüş mü? sorusuna cevap arıyor. Yatırımcılar yatırım yaparken neye dikkat etmeli?

Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart'ta!

İstanbul Fikirtepe’de, Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın hâkim ortakken şirketindeki çalışanına ‘bedelsiz olarak’ devrettiği Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart tarihinde saat 15:00'te yapılacak. 

Aidat ödemeyen kiracının borcunu kim öder?

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında site aidatlarını kaleme aldı. 

Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikteki kaçak yapılar yıkıldı!

Kocaeli Köseler'de İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikte hayata geçirilen kaçak yapılar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Dilovası Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

TAV Havalimanları, yatırım için gözünü Orta Asya ve Afrika'ya dikti!

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, yeni yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Şener, “Yolcu büyümesinin olacağı yerlerle ilgileniyoruz. Gelişmiş ülkelere değil, gelişmekte olan ülkelere bakıyoruz. Orta Asya ve Afrika’ya odaklanıyoruz” dedi.

İlkay Girgin Erdoğan'dan Çukur dizisi oyuncularının aldığı araziye ilişkin açıklama!

Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, Çukur dizisi oyuncularının aldığı araziye ilişkin açıklama yaptı. Suç duyurusunda bulunduklarını belirten Erdoğan, "Biliyorsunuz ki toplumda örnek olması gerekenler bu insanlar. Bizim için fark etmiyor o gayrimenkulün sahibinin kim olduğu" dedi.

Çankaya Açelya Apartmanı'nın sorumlusu kim? 

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan Açelya Apartmanı'nın istinat duvarında çökme meydana gelmişti. Bina önünde önlem almadan kazı çalışması yapan müteahhit Süleyman A. ile hafriyat şirketi sahibi Serkan K. ve kepçe operatörü Özkan K. gözaltına alındıktan sonra mahkeme sonrasında serbest kaldı.  

Tanapın ortağı kim olacak Haberi

Tanapın ortağı kim olacak

Azeri doğalgazını Türkiye üzerinden Avrupa pazarına taşımayı hedefleyen Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı (TANAP) projesinin dış ilişkilerden sorumlu yetkilisi Maksud Mammad, enerji şirketi BP'nin yakında mevcut sorunlarını gidererek boru hattında hissedar olacağını söyledi.


TANAP projesinde Azerbaycan kamu enerji şirketi SOCAR'ın yüzde 58, Botaş'ın ise yüzde 30 payı bulunuyor.


Karadağ'da yapılan bir enerji sektörü zirvesinde Reuters'a bilgi veren Mammad, BP'nin daha önce projede istediği yüzde 12 payı almasına yönelik görüşmelerin devam ettiğini belirterek, "Anlaşma sürüyor. Teknik bazı sorunlar var, onlar da yakında giderilecek. Teknik açıdan görüş ayrılıkları var, ancak BP'nin (anlaşmadan) çekileceğini düşünmüyorum" dedi.


Mammad, 17 Mart'ta temeli atılacak projede inşaatın Nisan ayında başlayacağını ve 2018 sonunda tamamlanarak Azeri gazını Avrupa'ya 2019'da taşımasının hedeflendiğini ifade etti.


TANAP projesiyle Azerbaycan'ın Hazar Denizi'ndeki Şah Deniz II...