05 / 05 / 2024

tanapın temeli

tanapın temeli

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev arasındaki Bakü zirvesinde TANAP projesi masaya yatırıldı. Toplamtıya Enerji Bakanı Taner Yıldız da katıldı. TANAP'ın temel yıl sonunda atılacak.

Adana Devlet Bahçeli Köprüsü'nün temeli 30 Mart'ta atılacak!

ADANA Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün yapmayı vaad ettiği 6 büyük projesinden biri olan Devlet Bahçeli Köprüsü'nün temeli 30 Mart'ta, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katılımı ile atılacak.

Manisa Siteler Parkı’nın temeli atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Sarıgöl ilçesine kazandıracağı Siteler Parkı’nın temeli törenle atıldı. Temel atma törenine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de katıldı...

Yozgat Sporcu Fabrikası'nın temeli atıldı!

Spor Vadisi 1. Etap içerisinde yer alacak olan İl Tipi Gençlik Merkezi ve Sporcu Fabrikasının temeli, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. Yıldönümünde atıldı.

Tokat Esnaf Sanatkarlar Kooperatifi binasının temeli atıldı!

Tokat'ta 630 metrekare oturum alanı 5 bin metrekare kapalı alanı olacak olan Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi binasının temeli törenle atıldı.

İzmit Hakkaniye Konağı'nın temeli atıldı!

Hakkaniye köyündeki konağın temeli düzenlenen törenle atıldı. Temel atma törenine İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın yanı sıra Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz da katıldı...

Muğla Büyükşehir İdari Hizmet Ek Binası’nın temeli atıldı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi İdari Ek Hizmet binasının temeli Menteşe İlçesi Orhaniye Mahallesi’ndeki Muğla Büyükşehir Belediyesi 2 nolu hizmet alanı içerisinde atıldı.

Hatay Kırıkhan Eğitim Kampüsü'nün temeli atıldı!

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde, İnsanı İnşa Derneği, Hayad, Tuzla Belediyesi ve Kırıkhan Belediyesi işbirliğiyle 400 yetimin ve bin 500 öğrencinin barınacağı aş evi ve eğitim Kampüsünün temeli atıldı.

Vagif Aliyev: TANAP'ın hazırlık aşaması tamamlandı!

Socar Yatırım Bölümü Başkanı Vagif Aliyev, TANAP'ın hazırlık aşamasının tamamlandığını ve 650 km'lik borunun üretilerek, üstlenici firmalara teslim edildiğini açıkladı.

Battalgazi Belediyesi hizmet binasının temeli 27 Aralık'ta atılacak!

Battalgazi Belediyesi Yeni Hizmet Binası’nın temeli, Pazar günü Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin katılımı ile atılacak.Battalgazi Belediyesi’nin yeni hizmet binası, Malatya’nın en prestijli binası olma özelliğini taşıyacak.

Limak'ın Fildişi Sahili'ndeki fabrikasının temeli atıldı!

Şirket açıklamasına göre, Limak Çimento Grubu'nun Fildişi Sahili'nde 58 milyon avro yatırımla hayata geçireceği çimento fabrikasının temeli törenle atıldı.

Müşerref Akhan Kampüsü’nün temeli atıldı!

Celal Bayar Üniversitesi Kula Meslek Yüksekokulu Müşerref Akhan Kampüsü’nün temeli atıldı, temel atma törenine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de katıldı...

Muğla Büyükşehir İkmal Hizmet Binası’nın temeli atıldı!

Muğla Makine ve İkmal Hizmet Binası’nın temeli Ula İlçesi Kızılağaç Mahallesi’nde 21 bin 537 metrekare alan içerisinde Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün katıldığı temel atma töreni ile gerçekleştirildi.

Muğla'da Makine ve İkmal Hizmet binasının temeli atıldı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet verecek Makine ve İkmal Hizmet binasının temeli Ula’nın Kızılağaç mahallesinde atıldı.

tanapın temeli Haberi

tanapın temeli

Başbakan Erdoğan, yılsonuna kadar temelin atılabileceğini belirtti. Erdoğan ile Aliyev, dünkü Bakü zirvesinde enerji işbirliğini masaya yatırdı.

Enerji Bakanı Taner Yıldız’ın da katıldığı toplantıda ana Gündem maddesi TANAP oldu. Erdoğan, “TANAP’ta temel atma belirlendi mi? Ne zaman başlanacak” sorusu üzerine, “TANAP’ta kamulaştırma başladı, devam ediyor. Yetiştirebilirsek bu yıl sonuna kadar, atabilirsek atarız. Endişemiz yok. Biran önce dozerler çalışsın. Güzergâhı ortaya çıksın. Kanallar açılınca borular görülünce dünya yakından takip edecektir” dedi.




Aliyev ile ikili ve bölgesel konuları ele aldıklarını belirten Erdoğan şunları söyledi:

“Dış ticaret hacmi 15 milyar dolara yükseliyor. TANAP projesi çok önemli. 2018 hedefinin TANAP’ta yakalayınca uluslararası kardeşliğimizi çok ama çok güçlendirecektir. Bakü, Tiflis, Ceyhan petrol boru hattı meselesi, Şahdeniz projesi ikili bağlarımızın ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor. Çok ciddi yatırımları...