09 / 05 / 2024

Tanaz Eryiğit

Tanaz Eryiğit

Kütahya Simav ilçesinde, 3 hektarlık alanda etkili olan orman yangını kontrol altına alındı, Kenan Eryiğit, tarladaki anızların alev almasıyla yangının kısa sürede rüzgarın da etkisiyle ormana sıçradığını belirtti...

Swallow Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Swallow Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Adem Eryiğit tarafından kuruldu.

Aga Hafriyat Nakliyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aga Hafriyat Nakliyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Metin Eryiğit tarafından kuruldu.

Oston İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Oston İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Haan Eryiğit tarafından kuruldu.

Finansevim büyümeye devam ediyor!

Finansevim Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Eryiğit, "2018 yılındaki 10 milyon liralık yatırımın ardından toplam 21 şubeye ulaştık" dedi. 

Tema İmar Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tema İmar Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adem Eryiğit ve Mustafa Tekinel ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İz Trafik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İz Trafik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Kervan ve Furkan Eryiğit ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 3 Mart'ta Maltepe, Feyzullah Mahallesi, Şehit Hikmet Alp Caddesi'nde kuruldu.

1981 yılında çift hatlı tüp geçit yapılacakmış!

1981 yılında Sarayburnu ile Söğütlüçeşme'yi birbirine bağlayacak Çift Hatlı Demiryolu Tüp Geçit Projesi'nin gerçekleştirilmesi için çalışmalar hızlandırılmış. Etüt ihalesi de yapılan proje, İstanbul Metrosu'yla irtibatlı olacakmış.

Pendik'te 120 metrelik alt geçit gün sayıyor!

Lokman Hekim Caddesi ile Adnan Menderes Bulvarı’nı birbirine bağlayacak yeni araç alt geçidi açılış için gün sayıyor. Geçtiğimiz Haziran ayında yapımına başlanan altgeçit ile sahil yönünden gelen sürücüler doğrudan D-100 (E-5) karayoluna ulaşabilecek.

1981 yılında Tüp Geçit'in ve 2. Boğaz Köprüsü'nün temeli atılacakmış!

Asya ile Avrupa kıtasını İstanbul Boğazı üzerinden bağlayacak olan İkinci Boğaziçi Köprüsü ve demiryolu bağlantısını kuracak tüp geçit projelerinin temelleri 1981 yılında atılacakmış. İki proje 10 milyar liraya mal olacakmış.

Kağıthane-Ümraniye arasına tüp geçit mi geliyor?

Kağıthane'de düzenlenen "İstişare Toplantıları"nda Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, değişen ve gelişen Kağıthane'yi anlatırken, Boğaz'da yeni bir tüp geçit öngörüsünden bahsetti...

Kuzey Marmara Otoyolu'nda 6 alt geçit, 1 üst geçit tamam!

3’üncü Boğaz Köprüsü ile Kuzey Marmara otoyolu ve bağlantı yollarında çalışmalar hızla devam ediyor. Otoyolda 102 menfez, 6 alt geçit ve 1 üst geçit yapımı tamamlandı...

Osmangazi'de görüntü kirliliğine geçit yok!

Osmangazi'de görüntü kirliliğine geçit yok. Osmangazi Belediyesi, kentin tarihi ve kültürel değerlerine uygun kaliteli bir mimari ile fiziksel çevrenin elde edilmesini sağlamak amacıyla estetik kurul oluşturdu.

Büyükşehirlerde hemzemin geçit kalmayacak!

TCDD Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Yardımcısı İsa Apaydın, alınan önlemlerle hemzemin geçit kazalarında son 4 yılda yüzde 89 düşüş yaşandığını belirterek kaza sayısını sıfıra indirmek için hemzemin kalmayacak dedi.

Tanaz Eryiğit Haberi

Tanaz Eryiğit


Kütahya Orman Bölge Müdürü Kenan Eryiğit, yangının, ilçeye bağlı Akdağ beldesi Kavacık mevkisinde bir tarlada vatandaşlar tarafından patos çekimi sırasında çıkan kıvılcımdan kaynaklandığını söyledi. 


Tarladaki anızların alev almasıyla yangının kısa sürede rüzgarın da etkisiyle ormana sıçradığını belirten, Eryiğit, şöyle konuştu:


"Anız yangını olarak başlayan ve rüzgarında da etkisiyle ormanlık alana sıçrayan yangın, 3 hektarlık alanda zarar verdi. Yaklaşık 3 saatte kontrol altına alabildik. Yangına, bir yangın söndürme helikopteri, 10 arazöz, belediyeden 4 itfaiye, 60 orman işçisi ve 75 köylü söndürme çalışmalarına katıldı."


Eryiğit, yangına sebebiyet veren kişilerin gözaltında olduklarını ve soruşturmanın devam ettiğini söyledi.


Dünya...