15 / 05 / 2024

Tandem Emlak Müşavirlik Turizm

Tandem Emlak Müşavirlik Turizm

Tandem Emlak Müşavirlik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hayati Yılmaz tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 25 Haziran'da kuruldu

Eoka Mühendislik İnşaat Yapı Taahhüt Emlak Müşavirlik Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited kuruldu!

Eoka Mühendislik İnşaat Yapı Taahhüt Emlak Müşavirlik Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emir Osman Karaman tarafından kuruldu.

Lux Eurasy Mühendislik Mimarlık Proje Müşavirlik İnşaat Emlak Tur. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lux Eurasy Mühendislik Mimarlık Proje Müşavirlik İnşaat Emlak Tur. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de Bassırou Bande tarafından kuruldu.

Çağel Emlak Danışmanlık Müşavirlik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Çağel Emlak Danışmanlık Müşavirlik İnşaat Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Akbıyık, Fikret Akbıyık, Ali İhsan Akbıyık, Zeki Akbıyık ve Sedat Akbıyık ortaklığında kuruldu. 

Emlak Müşavirlik Yasası Samsun'da tartışılacak!

Samsun emlakçılar Odası Başkanı Mevlüt Oral, 7 ilin oda başkanının katılımıyla ‘Emlak Müşavirlik Yasası’ ile ilgili son durumun Samsun’da tartışılacağını ifade etti.

Onder Gayrimenkul Emlak Müşavirlik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onder Gayrimenkul Emlak Müşavirlik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Metin Zeybel tarafından 250 bin TL sermaye ile 3 Mart'ta Esenyurt, Büyük Hayrettin Paşa Mahallesi 'nde kuruldu.

Sur-Yapı Mühendislik ve Müşavirlik A.Ş.'nin acı günü! Selçuk Vural vefat etti!

Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı (TANAP) Müşavirlik Hizmetlerinde görevli Değerli Kontrol Amiri Makina Mühendisi Selçuk Vural vefat etti. Sur-Yapı Mühendislik ve Müşavirlik A.Ş. taziye ilanı yayınlattı.

Plan Proje Müşavirlik İran'da bölge ofisi açıyor!

İran pazarına 2011 yılında giren ve Tahran'da 25 bin konutluk projede teknik müşavirlik hizmeti veren Plan Proje Yönetim Müşavirlik, İran'da bir bölge ofisi açmayı planlıyor.

Doğu Emlak Müşavirliği İnşaat Mühendislik ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğu Emlak Müşavirliği İnşaat Mühendislik ve Ticaret Limited Şirketi, Yücel Ersin Eren tarafından 20 bin TL sermaye ile 20 Ocak'ta Arnavutköy, Karlıbayır Mahallesi, Selçuklu Caddesi'nde kuruldu.

Turgay Mühendislik Müşavirlik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turgay Mühendislik Müşavirlik İnşaat Ticaret Limited Şirketi, İlyas Turgay tarafından 20 bin TL sermaye ile 19 Ocak'ta Ataşehir, İçerenköy Mahallesi, Topçu İbrahim Sokak'ta kuruldu.

Arcem Yapı İnşaat Taahhüt ve Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Arcem Yapı İnşaat Taahhüt ve Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi, Rahmi Deniz Fırat tarafından 10 bin TL sermaye ile 19 Ocak'ta Gaziosmanpaşa, Sarıgöl Mahallesi, Ordu Caddesi'nde kuruldu.

CKY Mühendislik Müşavirlik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CKY Mühendislik Müşavirlik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Didem Kayı tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Ocak'ta Esenyurt, Büyük Hayrettin Paşa Mahallesi, 2293. Sokak'ta kuruldu.

Desde Mühendislik Müşavirlik İnşaat Otomotiv ve Laboratuvar Hizm.San. Tic.Ltd.Şti.Maltepe İstanbul Şubesi açıldı!

Desde Mühendislik Müşavirlik İnşaat Otomotiv ve Laboratuvar Hizm.San. Tic.Ltd.Şti.Maltepe İstanbul Şubesi, Halil İbrahim Yılmaz Şube Müdürlüğü'nde 150 bin TL sermaye ile 28 Aralık'ta Maltepe'de açıldı.

Karaman İnşaat Beton ve Emlak Müşavirliği Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Ferhatpaşa Şubesi açıldı!

Karaman İnşaat Beton ve Emlak Müşavirliği Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Ferhatpaşa Şubesi, Muammer Albayrak Şube Müdürlüğünde 11 milyon TL sermaye ile 7 Aralık'ta Ataşehir, Ferhatpaşa Mahallesi'nde açıldı.

Tandem Emlak Müşavirlik Turizm Haberi

Tandem Emlak Müşavirlik Turizm

Tandem Emlak Müşavirlik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hayati Yılmaz tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 25 Haziran'da kuruldu. Tandem Emlak Müşavirlik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü emlak,hertürlü gayrimenkul ve özellikle siteler,plazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler,organize sanayi bölgeleri,spor komplekslerimesken,ev,apartman,işyeri,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak,satın almak,kiralamak,kiraya vermek,bahçe,tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Tandem Emlak Müşavirlik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Maltepe, Cevizli Mahallesi, Tugay Yolu Caddesi,...