16 / 05 / 2024

tandoğan metro çalışmaları

tandoğan metro çalışmaları

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım, Tandoğan-Keçiören Metrosu çalışmaları nedeniyle yaklaşık 11 aydır kapalı olan Keçiören Kızlarpınarı Caddesi'ni trafiğe açtı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ayder Yaylası'ndaki kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde teftiş etti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'deki Ayder Yaylası'nda devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde teftiş etti.

İstanbul'daki 8 metro hattında çalışmalar tam gaz!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistemler Daire Başkanı Doç. Dr. Pelin Alpkökin, metro hatları ile ilgili yaptığı açıklamada, ""Sekiz tane metro hattında 98.7 kilometre bilfiil çalışmalarımız sürüyor" dedi.

Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı'nda çalışmalar 30 Ağustos'ta başlıyor!

İstanbul halkının uzun zamandır beklediği Esenyurt-Mahmutbey metro hattında çalışmalar 30 Ağustos tarihinde başlıyor. 

İstanbul'daki raylı sistem hatlarında çalışmalar hızlandı!

Önceki gün Kaynarca-Pendik-Tuzla Metro hattının TBM indirme töreninde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul yapılan raylı sistem çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı'nda çalışmalar başlıyor!

İstanbul’da yapımı duran 8 metro hattının 7’sini başlattıklarını dile getiren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı'nda da çalışmaların yakında başlayacağını müjdeledi.

Kirazlı–Halkalı Metro Hattı'nda inşaat çalışmaları başlıyor!

Kirazlı-Halkalı Metro Hattı'nda inşaat çalışmalarına bugün yeniden başlanıyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, konuya ilişkin Twitter hesabından paylaşımda bulundu. 

Kirazlı-Halkalı Metro Hattı'nda çalışmalar 27 Mart'ta yeniden başlıyor!

Bağcılar Kirazlı-Küçükçekmece Halkalı Metro Hattı'nda inşaat çalışmaları 27 Mart'ta yeniden başlıyor... 

Keşan'da toplu konut projesi için çalışmalar başladı! 

Edirne Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan'da inşa edilecek toplu konut projeleri için çalışmalarının başladığını duyurdu. 

İncirli-Beylikdüzü metro hattında çalışmalar başlıyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü’nde bir dizi ziyaret gerçekleştirerek incelemelerde bulundu. Başkan İmamoğlu, ziyaret sırasında Beylikdüzü halkının uzun süredir beklediği İncirli-Beylikdüzü metro hattı için çalışmaların başlayacağını açıkladı. 

Başakşehir Şehir Hastanesi'nin metro çalışmaları hızlanacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2 bin 500'ü aşkın yatak kapasitesine sahip Başakşehir Şehir Hastanesi'nin ikinci etabının da 20 Mayıs'ta açılacağını belirtti ve hastaneye gidecek metro çalışmalarının hızlanacağını kaydetti...

Alamo Anıtı'nda yürütülen inşaat çalışmaları protesto edildi!

San Antonio kentinde koronavirüs (Kovid-19) kısıtlamalarına ve Alamo Anıtı'nda gerçekleştirilen inşaat çalışmalarına karşı protesto gerçekleştirildi. 

Ekrem İmamoğlu: İki metro hattının çalışmalarını yeniden başlattık!

Kamu bankalarının göreve başladıkları andan itibaren İBB'ye mesafeli durduğunu ifade eden İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, yurt dışından aldıkları kredilerle iki metro hattının çalışmalarını yeniden başlattıklarını söyledi... 

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı'nın tünel çalışmaları tamam!

Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı’nın Kabataş’a uzanan ikinci kısmında da tünel çalışmaları bitti. Tüm tünellerinin tamamlanması nedeniyle 6 Kasım'da İBB Başkanı İmamoğlu’nun katılımıyla tören düzenlenecek...

tandoğan metro çalışmaları Haberi

tandoğan metro çalışmaları

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Kızlarpınarı Caddesi'ndeki esnafları ziyaret etti. Bakan Yıldırım,  esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Yaklaşık 11 aydır caddenin kapanması nedeniyle işlerinde sıkıntı yaşadıklarını belirten esnaf, Bakan Yıldırım'dan vergi konusunda yardım istediler. Bakan Yıldırım, daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı.


Keçiören-Tandoğan hattının en önemli bölümlerinden birisinin Kızlarpınarı Caddesi olduğunu belirten Yıldırım, bu caddede ciddi anlamda bir altyapı sorunu olduğunu, bu nedenle aç-kapa şeklinde 500 metrelik bir bölümü hızlı bir şekilde tamamladıklarını ifade etti.


Normalde 2 yılda tamamlanması gereken söz konusu bölümün inşaatının, 1 yıldan daha kısa bir sürede tamamlandığını dile getiren Yıldırım, " Biraz bu bölgedeki esnaf sıkıntı yaşadı ama kalıcı rahatlık için geçici rahatsızlığa katlanacağız. Eğer Ankaralı, Keçiörenli metro istiyorsa, çağdaş toplu taşımacılığa bir an önce kavuşmak...