03 / 05 / 2024

Tandoğan Meydanı nerede

Tandoğan Meydanı nerede

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Başkanlığı'nda yapılan toplantıda başkentin iki önemli yerinde isim değişikliği yapıldı..

Nidapark Gündoğan’da bayram fırsatı! Son üç villa 1 milyon TL indirimle satışta!

Müstakil yaşamın en ayrıcalıklı hali Nidapark Gündoğan'da bayrama özel, son üç villa 1 milyon TL indirimle satılıyor. Nidapark Gündoğan projesi nerede? Nidapark Gündoğan projesi ile ilgili ayrıntılar..

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif İkra Sadak, İnanç Mert Tandoğan ve Zuhal Funda Tandoğan ortaklığında kuruldu.

5a Tandoğan İnşaat Madencilik Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

5a Tandoğan İnşaat Madencilik Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Tandoğan tarafından kuruldu.

Erdoğan Göğen nerede doğdu? Hangi görevi yürütüyor?

Erdoğan Göğen kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirketlerde görev aldı? Batısöke Söke Çimento Sanayii A.Ş.’de hangi alanda görev yürütüyor? İşte Erdoğan Göğen ile ilgili merak edilen her şey...

Siberlife projesi nerede? 

Siber yapı imzası taşıyan Siberlife projesinin tüm detayları belli oldu. Peki, toplam 3 etaptan oluşan proje nerede konumlanıyor? İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Ceda Proje İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Ceda Proje İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Yağmur Tandoğan tarafından kuruldu.

Belediye o ilde 18 bin 944 metrekarelik arsa satacak! 

Muş Belediye Başkanlığı, Muş Tandoğan Köyü'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 12 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Karaca Air Pro Konuşan Airfryer en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 09 Mart 2023 fiyat listesi

Doğru fritözü ararken Karaca Konuşan Airfryer'a bakmayı unutmayın. Birçok kişi, yiyecekleri iyi pişirebilen bir havayla kızartma makinesi ister. İşte sizE fırsat!  Peki Karaca Air Pro Konuşan Airfryer en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Emta Plus İnşaat Yapı Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Emta Plus İnşaat Yapı Taahhüt Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Eren Tandoğan tarafından kuruldu.

Gamador Meydan nerede? Gamador Meydan fiyat listesi!

Gamador Meydan nerede sorusunun yanıtı ve Gamador Meydan fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte vade farksız 36 ay taksit imkanı sunulan Gamador Meydan detayları...

Theoz Gayrimenkul Ve Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Theoz Gayrimenkul Ve Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Şişli'de Tayland Özgür Tandoğan tarafından kuruldu.

Nidapark Gündoğan nerede? Nidapark Gündoğan fiyat listesi!

Nidapark Gündoğan nerede sorusunun yanıtı ve Nidapark Gündoğan fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Ön satış döneminin başladığı Nidapark Gündoğan projesi nefes kesen Gündoğan manzarasıyla dikkat çekiyor. 

Doğan Tower nerede?

Doğan Tower nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Doğan Tower nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Tandoğan Meydanı nerede Haberi

Tandoğan Meydanı nerede

Buna göre; mitinglerin değişmez adresi 'Tandoğan Meydanı'nın ismi 96 Ak Partili ve 3 bağımsız meclis üyesinin toplam 99 oyu ile 'Anadolu Meydanı' olarak değişti. Ayrıca, Anayasa Mahkemesi'nin bulunduğu İncek Bulvarı'nın ismi de tüm grupların oyuyla 'İncek Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Bulvarı' olarak değiştirildi.


Yeni...