30 / 04 / 2024

Taner Ankara kimdir

Taner Ankara kimdir

Batu Lojistik Başkanı Taner Ankara, sektörün dur-kalk masraflarının yılda 3 milyar dolara ulaştığını belirterek, "Şu anda fazladan 3 milyar dolarlık mazot tüketimi var. 3. Köprü ve diğer projelerle sektör bu miktarı tasarruf edecek" dedi...

Taner Ankara: 3.Köprü ekonomiye 3 milyar dolarlık tasarruf sağlayacak!

Batu Lojistik Başkanı Taner Ankara, sektörün dur-kalk masraflarının yılda 3 milyar dolara ulaştığını belirterek, "Şu anda fazladan 3 milyar dolarlık mazot tüketimi var. 3. Köprü ve diğer projelerle sektör bu miktarı tasarruf edecek" dedi...

Taner Mirza Kimdir?

Aksu Enerji ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Taner Mirza kimdir? Taner Mirza  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Taner Mirza`nın biyografisi...

Gürsel Baran kimdir?

Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran kimdir? Gürsel Baran daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Gürsel Baran'ın biyografisi...

Mustafa Tuna kimdir? 

Ankara’nın yeni belediye başkanı Mustafa Tuna oldu. Peki Mustafa Tuna kimdir?  Mustafa Tuna hangi görevlerde bulundu? İşte Mustafa Tuna 'lının hayatı...

Ali Coşkun kimdir?

25 Ekim'de Ankara'da kurulan İyi Parti'nin 200 kişilik kurucular kurulunda yer alan Ali Coşkun kimdir?

Çayyolu Koru Mahallesi sakinlerinden Ahmet Taner Kışlalı Parkı tepkisi!

Koru Mahallesi sakinleri, Ahmet Taner Kışlalı Parkı’nın bir bölümünün Ankara Okçuluk İhtisas Spor Kulübü’ne verilmesine tepki gösterdi.

Esra Aydoğan Moza kimdir?

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi Mimari Proje bölümünde 3 yıl çalıştıktan sonra, Ankara’da EsraMoza MimarlıkOfisi’ni kurarak kendi çalışmalarına başlayan Esra Aydoğan Moza kimdir?

Çetin Ulusoy kimdir?

Ankara’da 2 bine yakın konut satarak aralarında profesörler, daire başkanları ile çok sayıda hâkim-savcının akrabası olan yüzlerce kişiyi dolandıran ve 840 yıl hapsi istenen Çetin Ulusoy kimdir?

Paolo Vietti-Violi kimdir?

İnönü Stadı, İstanbul Spor ve Sergi Sarayı ve Ankara 19 Mayıs Stadyumu gibi projelerin tasarımcılarından İtalyan Mimar Paolo Vietti-Violi kimdir? Paolo Vietti-Violi hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

Berkay Şeşen kimdir?

2010 yılında, Süha Özcan Afacan ile birlikte İki Mimar firmasını Ankara’da kuran Mimar Berkay Şeşen kimdir? Berkay Şeşen, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Süha Özcan Afacan kimdir?

2010 yılında, Berkay Şeşen ile birlikte İki Mimar firmasını Ankara’da kuran ve çalışmalarına burada devam eden Mimar Süha Özcan Afacan kimdir? Süha Özcan Afacan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Süha Özcan Afacan..

Haluk Ekinci kimdir?

Ankara İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Haluk Ekinci kimdir? Haluk Ekinci, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Haluk Ekinci, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte İnşaat Mühendisi Haluk Ekinci..

Bülent Tatlı kimdir?

Ankara İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Bülent Tatlı kimdir? İnşaat Mühendisi Bülent Tatlı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Bülent Tatlı, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Bülent Tatlı..

Rengin Şahin kimdir?

TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi Üyesi Mimar Rengin Şahin kimdir? Rengin Şahin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Rengin Şahin, bugün nerede çalışmalarına devam ediyor?

Taner Ankara kimdir Haberi

Taner Ankara kimdir


İstanbul'un trafiğini önemli ölçüde hafifletecek 3. Boğaz Köprüsü, ekonomiye de 3 milyar dolarlık ek tasarruf sağlayacak. Tamamlandığında şehir trafiğini TIR ve kamyon yoğunluğundan kurtarması beklenen Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü, özellikle lojistik sektörü sabırsızlıkla beklemeye başladı. Batu Lojistik Başkanı Taner Ankara, sektörün dur-kalk masraflarının yılda 3 milyar dolara ulaştığını belirterek, "Şu anda fazladan 3 milyar dolarlık mazot tüketimi var. 3. Köprü ve diğer projelerle sektör bu miktarı tasarruf edecek"...