04 / 05 / 2024

Taner Nakiboğlu

Taner Nakiboğlu

Eski adı Suyun Gözü olan Gaziantep'in potansiyelini gören Sinpaş Yapı ve Paralel Gayrimenkul, Güneydoğu'nun ilk temalı konut projesine başlıyor

Gödence Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gödence Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 3 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yıldırım, Taner Kazanoğlu ve Yüksel Akçam ortaklığında kuruldu.

Vaizoğlu Mimarlık Restorasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vaizoğlu Mimarlık Restorasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli Taner Vaizoğlu tarafından kuruldu.

Birlik Grubu Proje Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Birlik Grubu Proje Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz ve Taner Vaizoğlu tarafından kuruldu. 

Paralel Yapı'nın eski yöneticisi Taner Nakıboğlu'na 15 yıl hapis cezası!

Paralel Yapı'nın eski yönetim kurulu başkanı ve Naksan Holding'in eski yönetim kurulu üyesi Taner Nakıboğlu, Gaziantep'teki FETÖ davasında 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı. 

Çiftçi Towers için imara aykırı iddiası!

İBB Meclisi'nin CHP'li üyesi Avukat Taner Kazanoğlu, İstanbul Zincirlikuyu'da yer alan Çiftçi Towers projesinin imara aykırı olduğunu iddia etti...

Naksan Holding davasında Cahit Nakıboğlu savunma yaptı!

Gaziantep'te FETÖ'nün "para kasası" olduğu iddia edilen Naksan Holding'e yönelik davada 21 sanığın yargılandığı davada, eski yönetim kurulu başkanı Cahit Nakıboğlu ve oğlu Taner Nakıboğlu savunmalarını bugün yaptılar. 

Bursa Ahmet Taner Kışlalı Meydanı'nın isim değişikliğine itiraz!

Bursa'da 'Ahmet Taner Kışlalı Meydanı'nın adınının '15 Temmuz Milli İrade Meydanı' olarak değiştirilmesine CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu itiraz etti.

Ünlü işadamı Taner Nakıboğlu ve oğlu tutuklandı!

GAZİANTEP’te darbe girişimi soruşturması kapsamında gözaltına alınan Naksan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu ile oğlu Taner Nakıboğlu tutuklandı, Ferhan ve Emre Nakıboğlu ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Beyoğlu'ndaki dönüşüm eğlence dünyasına nasıl yansıyacak?

Beyoğlu’ndaki dönüşümü, TV’deki yetenek programlarını, yeni çıkan Cem Karaca ve Moğollar albümünü konuştuğumuz 20.Roxy Müzik Günleri Juri Başkanı Taner Öngür’e göre müzik piyasasının ‘samimiyet’e ihtiyacı var.

Biriketiş Makina İnşaat Taşımacılık Oto Yedek Parça Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Biriketiş Makina İnşaat Taşımacılık Oto Yedek Parça Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Taner Kanberoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile 23 Temmuz 2015 tarihinde Sancaktepe'de kuruldu.

Ayşe Kucuroğlu evinin kapılarını InStyle Home'a açtı!

Happily Ever After’ın sahipleri Ayşe ve Taner Kucuroğlu çiftinin çocukları, Suna, Kemal, Osman, Cenk ve Selma ile yaşadıkları Bebek’teki bir masal evinden farksız dairesini InStyle Home dergisine açtı.

Ahmet Davutoğlu iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili önlemlerini açıklayacak!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, açıklanacak önlemler içinde Radikal kararların da olacağını söyledi. Başbakan Ahmet Davutoğlu da iş sağlığı ve güvenliğine ilişkin yeni önlemler açıklayacak...

Çiftçi Towers'ta neler oluyor?

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi CHP'li Meclis üyesi Taner Kozanoğlu, Çiftçi Towers için meclise soru önergesi verdi. Kozanoğlu, imar planına göre taban alanı yüzde 40 olan kat sayısının neden yüzde 80'e çıkarıldığını sordu.

Taner Nakiboğlu Haberi

Taner Nakiboğlu

Sinpaş Yapı, Paralel Gayrimenkul ile Güneydoğu ekonomisinin merkezi Gaziantep'te 1.2 milyar dolarlık yatırımla bölgenin en büyük konut projesine imza atacak. Eylül ayında satışa çıkacak 3 bin 467 konutluk proje Güneydoğu'da GAP'tan sonra hayata geçen en büyük proje. Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çelik, Naksan Holding'in sahibi olan Nakiboğlu ailesinden Taner Nakiboğlu'nun Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüttüğü Paralel Gayrimenkul ile Gaziantep'in ve bölgenin ilk temalı konut ve yaşam merkezi projesini hayata geçireceklerini söyledi. Çelik, projenin Şahinbey Beldesi sınırları içinde 1 milyon metrekarelik bir alanda inşa edileceğini, 3 bin 467 konutun yanı sıra sağlık, sosyal aktiviteve spor alanları ile alışveriş tesislerinden oluşacağını kaydetti. Ekim ayında inşaatına başlanacak projenin yönetimi, tasarımı, satış ve pazarlama faaliyetlerini Sinpaş Yapı, inşaat yapımını ise Paralel Gayrimenkul'ün...