05 / 05 / 2024

Taner Sivri

Taner Sivri

Efsane Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Taner Sivri, İrfan Güllü tarafından 800 bin TL'lik sermaye ile 25 Mayıs'ta Perpa Ticaret Merkezi, Şişli'de kuruldu.

Efsane Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efsane Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Taner Sivri, İrfan Güllü tarafından 800 bin TL'lik sermaye ile 25 Mayıs'ta Perpa Ticaret Merkezi, Şişli'de kuruldu.

Taner Yıldız: Enerji barışa akacak!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Dünya Ekonomik Forumu’nda konuştu.Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, Türkiye’nin enerjiyle alakalı bütün kalemlerini barıştan yana kullanacağını belirtti.

Taner Yıldız: Türkiye bir enerji üssü olabilir!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Türkiye'nin fiyat politikalarının belirlendiği bir enerji üssü olmaması için hiçbir sebep yok. Türkiye istikrarlı siyaseti ile beraber bunları gerçekleştirebilecek düzeyde" dedi.

Taner Yıldız: Doğalgaz arzıyla ilgili sıkıntımız yok!

Enerji Bakanı Taner Yıldız, gündemdeki konulara dair açıklamalarda bulundu. Kışın yaklaşması ile doğalgaz arzında sıkıntı oluşup oluşmayacağı sorusu üzerine Yıldız "Doğalgaz'daki arzla alakalı herhangi bir sıkıntı yok" dedi

Taner Kavas'tan binalar için yalıtım malzemesi uyarıları!

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Tuğla ve Kiremit Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Taner Kavas, binalarda kullanılan yalıtım maddelerinin seçiminde dikkatli olunması gerektiğini belirtti.

Taner Yıldız: Anadolu Ajansı İngilizce Enerji Haberleri Terminali stratejik bir hamle!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, Anadolu Ajansı Enerji Haberleri Terminalinin yayına başlamasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Taner Yıldız: Enerji sektörümüz hızla büyüyor!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız "5. Türkiye Enerji Zirvesi'nin açılışında yaptığı konuşmada "Yerli ve yenilenebilir kaynaklarımızı geliştirip, ithal kaynaklarımızı yerli hale getirmeye çalışacağız" dedi.

Taner Yıldız: Faturasını ödemeyenin elektriğini keseriz!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız yaptığı açıklamada, " Elektrik parasını ödemek istemiyorum, elektriğimi kesemezsin derse birisi, kusura bakmayın onun elektriğini kesmek durumundayız " dedi

Taner Yıldız: İran ile doğalgaz anlaşmazlığı bu yıl çözülecek!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Türkiye ile İran arasındaki doğalgaz fiyatıyla ilgili anlaşmazlığın yıl sonuna kadar bir noktaya bağlanacağını söyledi. Yıldız, en pahalı gazın İran'dan alındığını kaydetti...

Taner Yıldız Türkiye'deki enerji yatırımları ile ilgili bilgi verdi!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Türkiye'nin yüzde 100 yerli sanayiyle üretilmiş sismik gemisinin 2 yıl içerisinde hizmete alınacağını bildirdi. Yıldız " 2019 veya 2020 yılında burada (Akkuyu NGS) elektrik üretimi hedefliyoruz" dedi

Taner Yıldız, Mardin'deki elektrik kesintilerini değerlendirdi!

Mardin'deki elektrik krizi ile ilgili konuşan Enerji Bakanı Taner Yıldız, Başbakan ile detaylı görüştüklerini belirterek çiftçi kardeşlerimizin bir ödeme planı ile kendilerine gelmesi gerektiğini söyledi.

Taner Yıldız: Yurt dışında çıkarılan petrol miktarını artıracağız!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Türkiye'nin Şahdeniz'deki hissesini yüzde 19'a çıkarttığını belirterek, "Bununla birlikte yurt dışında çıkarılan petrol miktarını artıracağız. Maksat petrolün kendisine sahip olmak" dedi.

Taner Yıldız: Şahdeniz'de BP'den sonra en büyük hissedar TPAO oldu!

TPAO Şahdeniz kredi anlaşması imza töreninde konuşan Enerji Bakanı Taner Yıldız, "Şahdeniz'de BP'den sonra en büyük hissedar TPAO oldu" dedi. Enerji Bakanı Yıldız'ın açıklamalarından satır başları haberimizin içinde yer alıyor...

Taner Sivri Haberi

Taner Sivri
Efsane Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Taner Sivri, İrfan Güllü tarafından 800 bin TL'lik sermaye ile 25 Mayıs'ta kuruldu. 


Efsane Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...