27 / 04 / 2024

Tango Gecesi

Tango Gecesi

HAYDARPAŞA Platformu, 2 yıl önce sefere kapatılan tarihi Haydarpaşa Garında "Tango Gecesi" düzenleyecek. Haydarpaşa Platformu'nun tüplüm, kent ve çevre için organize edeceği gecede DJ Ramo ve Gogo, gar için çalacak...

Motorine pazartesi gecesi 1 lira 38 kuruş zam geliyor! Akaryakıt fiyatları cep yakacak!

Döviz kurlarında, petrolde ve vergilerde yaşanan artışlardan etkilenen akaryakıt fiyatları için bir zam haberi daha geldi. Motorine pazartesi gecesi 1 lira 38 kuruş zam yapılacak. Akaryakıtta yeni fiyatlar ne kadar olacak? 

Mesa Bodrum Demirbükü projesinden özel Küba Gecesi!

Gayrimenkul sektöründe 50 yıllık kalite anlayışıyla markalaşan Mesa, Bodrum Demirbükü projesiyle özel bir Küba Gecesi'ne imza attı. 

Çamlıca Cami Kadir Gecesi'ne yetiştirilmeye çalışılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Çamlıca Camisi'ni inşallah Kadir Gecesi'ne yetiştirmeye çalışıyoruz" şeklinde konuştu...

Shining Star Awards Eğlence-Rekreasyon Ödülleri Gala Gecesi düzenlendi!

Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından organize edilen “Shining Star Awards Eğlence-Rekreasyon Ödülleri Gala Gecesi” düzenlendi.

Bursa Yeşil Cami, Kadir Gecesi ibadete açıldı!

Bursa'nın İznik ilçesinde bulunan Yeşil Cami, 1 yılda bitirilen restorasyon çalışmalarıyla Kadir Gecesi ilk günkü ihtişamı ile ibadete açıldı. Caminin çevre düzenlemesi içinde Bursa Kültür Varlıkları Kurulu'ndan projenin tasdiki bekleniyor.

Tango Arjaan Elmas Balo Salonu özel davetlerin yeni adresi!

Konuklarını ayrıcalıklı hizmet anlayışı ile ağırlayan, Burgu Arjaan by Rotana ve Tango Arjaan by Rotana, yeni açılan “Elmas Balo Salonu” ile Anadolu Yakasındaki en özel davetlere ve etkinliklere ev sahipliği yapacak.

Burgu ve Tango otellerini Rotana işletecek!

Dap Holding’in toplam 600 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiği Burgu, Tango, Vazo ve Dalga projelerini Rotana işletecek. Burgu ve Tango’daki 319 oda dün faaliyetlerine başladı.

Dap, Burgu, Tango, Vazo ve Dalga kulelerinin işletmesini Rotana'ya verdi!

DAP Yapı, 600 milyon lira yatırımla inşa ettiği Burgu, Tango, Vazo ve Dalga kulelerinin işletmesi için uluslararası otel zincirlerinden Rotana ile anlaştı.

Burgu Arjaan by Rotana ve Tango Arjaan by Rotana açıldı!

"Burgu Arjaan by Rotana” ve “Tango Arjaan by Rotana” konfor, lüks ve değerin muhteşem karışımını sunuyor. Dünyanın önde gelen uluslararası otel zincirlerinden olan Rotana, İstanbul’da iki otelle hizmet vermeye başladı

Çilek Mobilya İnegöl Mobilyası Yıldızları Ödül Gecesi'nde 2 ödül aldı!

Çilek, İnegöl Mobilyası Yıldızları Ödül Gecesi 'nde ihracat ve endüstriyel tasarım alanında 2 ödül aldı.

Fransa'da gecesi 75 dolara kiralık mağara!

Fransa'da yaşayan Alexis Lamoureux ve Lotte van Riel çifti, açık artırmada 1 dolara aldıkları mağara evi şimdi gecesi 75 dolara kiraya veriyor.

Burgu Arjaan by Rotana ve Tango Arjaan by Rotana Haziran'da açılıyor!

Dap Yapı ile imzalanan anlaşma sonrasında ‘Burgu Arjaan by Rotana' ve ‘ Tango Arjaan by Rotana ’ Haziran 2015’te kapılarını açıyor.

Burgu ve Tango Arjaan by Rotana otelleri Haziran'da açılıyor!

Dap Yapı ile imzalanan anlaşma sonrasında ‘Burgu Arjaan by Rotana’ ve ‘Tango Arjaan by Rotana’ Haziran 2015’te kapılarını açıyor. İki otel de İstanbul’un Maltepe bölgesinde Sabiha Gökçen Havalimanı’na yakın konumda bulunuyor.

Tango Gecesi Haberi

Tango Gecesi

HAYDARPAŞA Platformu, 2 yıl önce sefere kapatılan tarihi Haydarpaşa Garında "Tango Gecesi" düzenleyecek. Haydarpaşa Platformu'nun tüplüm, kent ve çevre için organize edeceği gecede DJ Ramo ve Gogo, gar için çalacak. Perşembe günü 21:00-24:00 saatleri arasında Haydarpaşa Platformu tarafından gerçekleştirilecek olan dans ve müzik gecesinde; Haydarpaşa kapatılmasın diyenler, seslerini müzik ve dansla duyuracak. Nostaljik ve tarihi bir mekân olan Haydarpaşa Gan'nın 2010 yılında 'yanması' üzerine, hükümet yapöğı açıklamalarda garın tadilatı yapılarak, yeniden hizmet vereceğini söylemiş, ancak daha sonra konuyla ilgili açıklama yapılmamıştı. Ayrıca Marmaray ve Yüksek Hızlı Tren'in inşaatı gerekçesiyle Haydarpaşa Gan şehirler arası yolcu taşımacılığına kapatılmıştı. Bu sessizlik akıllara tarihi Haydarpaşa Gan'nın kapatılarak AVM ve Otel yapılacağı düşüncesini getirmişti. Gar hâlâ ulaşıma kapalı tutuluyor. 


Çiğdem Çelik/ Birgün...