30 / 04 / 2024

tango kule adres

tango kule adres

Tango Kule adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. DAP Yapı' nın Tango Kule projesinde yer alan tüm dairelerin satışı tamamlandı. Projede teslimler için 2014 yılı belirlendi...

Tango Kule adres!

Dap Yapı’nın hayata geçirdiği Tango Kule adres bilgisi ile ilgili detaylar için haberimizden yararlanabilirsiniz…

Tango Kule nerede!

Dap Yapı'nın bir başka projesi olarak yükselen Tango Kule nerede yer alıyor sorusunun cevabını haberimizde inceleyebirsiniz...

Dap Yapı Tango Kule teslim tarihi!

Dap Yapı Tango Kule teslim tarihi 2014 yılı olarak belirtiliyor. Dap Tango Kule Maltepe'de 70 milyon lira yatırımla inşa ediliyor...

Tango Kule ödeme planı!

Teslimlerin 2014 yılında yapılacağı Tango Kule ödeme planı için haberimizden yararlanabilirsiniz...

Dap Adam Kule Residence iletişim!

Dap Adam Kule Residence iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Adam Kule Residence fiyatları 400 bin TL'den başlıyor...

Dragos Adam Kule Residence satış ofisi!

Dragos Adam Kule Residence satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Adam Kule Residence'ta fiyatlar 400 bin TL'den başlıyor...

Adam Kule Residence açık adres!

Dap Adam Kule Evleri 284 daire ve 88 home ofisten meydana geliyor. Projede 10 bin TL peşinat sonrasında 88 ay vade imkanı sağlanıyor...

Adam Kule nerede? Açık adres!

Maltepe Dragos'ta yer alan Adam Kule'de stüdyo ve 1 oda 1 salon konutlar bulunuyor. Adam Kule nerede? Açık adres...

İzmir Megapol Çarşı Kule satış ofisi!

İzmir Megapol Çarşı Kule satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Megapol Çarşı Kule projesinde teslimlerin Haziran 2017 yılında yapılması planlanıyor...

Adam Kule Dragos adres!

Toplam 6 bin 500 metrekare alanında yükselen proje toplam 254 adet daire ve 88 adet home ofisten oluşuyor. Adam Kule Dragos adres bilgisi kapsamında İstanbul Maltepe - Dragos bölgesinde yükseliyor.

Adam Kule adres!

Adam Kule adres bilgileri kapsamında proje İstanbul Maltepe Dragos'ta, Altayçeşme Mahallesi'nde bulunuyor. Projede yer alan daireler 295 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

DAP Yapı projeleriyle Kartal ve Pendik'i şaha kaldıracak!

Burgu, Dalga, Tango Kule gibi eşsiz eserleri Maltepe'ye kazandıran DAP Yapı, şimdi de istMarina ve Polisan arazisine yapacağı yeni projelerle Kartal'ı ve Pendik'i şaha kaldıracak.

Adam Kule'ye 5 bin ön talep geldi!

İstMarina, DAP Vadisi, Burgu, Tango, Dalga ve Vazo Kuleler gibi farklı mimariye sahip yapıları ile dikkat çeken DAP Yapı'nın yeni projesi Adam Kule'ye 5 bin ön talep geldi.

Adam Kule projesi için ön talepler toplanıyor!

İstmarina, DAP Vadisi, Burgu, Tango, Dalga ve Vazo Kuleler gibi gayrimenkul sektörüne yeni bir bakış açısı kazandıran DAP Yapı; Kartal Dragos'ta yer alan Adam Kule projesi için ön talep toplamaya başladı.

DAP Yapı, Adam Kule'ye ilgiden memnun!

İstMarina, DAP Vadisi, Burgu, Tango, Dalga ve Vazo Kuleler'i sektöre kazandıran DAP Yapı; Kartal Dragos'ta yer alan Adam Kule projesi için ön talep toplamaya başladı.

Dap Yapı, Adam Kule için ön talep topluyor!

“İst Marina”, “Dap Vadisi”, “Burgu”, “Tango”, “Dalga” ve “Vazo Kuleler” gibi projelerle tanınan Dap Yapı, bu kez Kartal Dragos’taki “Adam Kule” için talep toplamaya başladı.

Adam Kule projesi 5 bin talep topladı!

İSTMARINA. DAP Vadisi, Burgu, Tango, Dalga ve Vazo Kule gibi projeleri hayata geçiren DAP Yapı, Kartal Dragos'ta yer alan yeni projesi Adam Kule için ön talep toplamaya başladı.

tango kule adres Haberi

tango kule adres


Tango Kule adres!


Dap Yapı’nın projesi olan Tango Kule İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yer alan Maltepe ilçesinde, E-5 üzerinde hayata geçiriliyor.


Tango Kule projesi 70 milyon liralık yatırım bedeliyle inşa ediliyor. Maltepe Tango Kule projesinde 63 adet 1 oda 1 salon ve 129 adet stüdyo daire bulunuyor. 


Tango Kule projesindeki stüdyo dairelerin alanı 43 metrekare ile 62 metrekare, 1 oda 1 salon dairelerin alanı 56 ile 79 metrekare arasında değişim gösteriyor.


Tango Kule daire fiyatları ve Tango Kule ödeme planı hakkında herhangi bir bilgi verilmiyor. Çünkü Tango Kule'de yer alan tüm dairelerin satışı tamamlandı. Tango Kule projesinde konutların teslim tarihi 2014 yılı olarak belirlendi.


Maltepe Tango Kule adres!

Tango Kule adres: Altayçeşme Mahallesi Çam Sokak No: 16 Maltepe- İstanbul


Tango Kule iletişim bilgileri!

Telefon: 444 33 39 

Web adresi:...