28 / 07 / 2024

Tanıklar İnşaat

Tanıklar İnşaat

Tanıklar İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gökhan Tanık tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Mayıs'ta Bağcılar, Göztepe Mahallesi, İstoç 4. Cadde'de kuruldu.

Tanrıtanır İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Tanrıtanır İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Recep Tanrıtanır tarafından kuruldu.

Daştan Grup İnşaat Yapı Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daştan Grup İnşaat Yapı Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de Çağatay Daştan tarafından kuruldu.

Çalıklar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane Şubesi açıldı!

Çalıklar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane Şubesi 2 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Çalık tarafından açıldı. 

Daştan Pusat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daştan Pusat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  8 milyon 85 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Daştan tarafından kuruldu.

Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliğinde Değişiklik!

Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31623 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Tanışlar İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tanışlar İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Bezgin tarafından kuruldu.

Tanıyapı İnşaat Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tanıyapı İnşaat Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 75 bin TL sermaye bedeli ile Arvin Andiç, İlker Turgut ve Nermin Günel ortaklığında kuruldu.

Açıklar İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açıklar İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şile'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Açık tarafından kuruldu.

Tanşuer İnşaat Madencilik Turizm Nakliye İç Ve Dış Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tanşuer İnşaat Madencilik Turizm Nakliye İç Ve Dış Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Tanşuer tarafından kuruldu.

Putin: 12 Mayıs'tan itibaren inşaat işletmeleri faaliyetlerine başlayacak!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 12 Mayıs'tan itibaren inşaat işletmeleri faaliyetlerine başlayacağını belirtti...

Özkınıklar İnşaat Turizm ve Otomotiv Sanayş ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkınıklar İnşaat Turizm ve Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kınık ve Nusrettin Kınık tarafından kuruldu. 

Ömer Faruk Kavurmacı'nın yargılandığı FETÖ davasında tanıklar dinlenildi!

FETÖ'nün iş dünyası yapılanmasına yönelik FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, kapatılan TUSKON'un başkanı Rızanur Meral ve genel sekreteri Mustafa Muhammet Günay ile Ömer Faruk Kavurmacı'nın da aralarında bulunduğu 86 sanığın yargılandığı davada, tanıklar dinlenildi.

TF Varlık Kiralama'nın varlıklarının ikame varlıklarla değiştirilmesi açıklaması!

TF Varlık Kiralama başlangıç portföy varlıklarının ikame varlıklarla değiştirilmesi hakkında açıklama yaptı...

Tanıklar İnşaat Haberi

Tanıklar İnşaat

Tanıklar İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gökhan Tanık tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Mayıs'ta kuruldu. 


Tanıklar İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Her türlü mimarlık hizmetleri vermek,şehir ve imar planları hazırlamak,uygulamalarını yapmak,kentsel dönüşüm çalışmalarında bulunmak,bu konularda müşavirlik hizmetleri vermek. c.Gayrimenkuller alıp satmak,inşa etmek ve inşaat ile ilgili özel ve resmi kuruluşlarla,yurt içi ve dışı taahhüt işleri yapmak. d.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut,iş hanları,fabrikalar,yollar,baraj ve göletler,park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler,tatil köyleri...