09 / 05 / 2024

Tanju Kara

Tanju Kara

Petra Konut İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Tanju Kara Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Nurettin Camekan ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 8 Ekim'de Eyüp'te kuruldu.

Salvator Emlak Otomotiv Kuyumculuk İnşaat Kara Ve Deniz Motorları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salvator Emlak Otomotiv Kuyumculuk İnşaat Kara Ve Deniz Motorları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Tanju Aksu tarafından kuruldu.

TOKİ Erzurum Karaçoban'a spor salonu ve ilköğretim okulu yaptıracak!

TOKİ Erzurum, Karaçoban ilçesi, Akarsu-Kopal Mahallesi spor salonu (2004.63 ) ve Kavaklı Mahallesi 222 ada 11 parsel 16 Derslikli İlköğretim Okulu (2004-47) inşaatları ihalesi 31 Ekim'de yapılacak.

Kara Muğla Deresi’ne yeni köprü!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Menteşe İlçesi Mushin Özbay Caddesi Kara Muğla Deresi üzerinde 11 metre uzunluğunda ve 20 metre genişliğinde yeni ve modern köprü yapımı için çalışmalara başladı.

Karaç Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaç Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi , Recep Karaç tarafından 100 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Esenyurt, Sultaniye Mahallesi'nde kuruldu.

Van Kara Yusuf Paşa Camii kentsel dönüşüm kapsamında yıkılıyor!

Van'ın Erçiş ilçesinde kentsel dönüşüm birinci etap çalışmaları devam ediyor. Kentsel dönüşüm birinci etap çalışmalarına eski Kara Yusuf Paşa Camisi'nin yıkımıyla sürdürülüyor.

Manisa Karaçay Köprüsü'nde sona doğru!

Manisa Büyükşehir Belediyesi eski Muradiye yolunda bulunan Karaçay Köprüsü’nde başlattığı çalışmalarda sona geldi. 587 bin liraya mal olan köprü, asfalt çalışmalarının da tamamlanmasının ardından taşıt trafiğine açılacak

Bartın Karaçay Mesire Alanı açıldı!

Bartın Belediyesi tarafından 10 bin metrekare alan üzerine kurulan Karaçay Piknik Alanı törenle hizmete açıldı. Karaçay Piknik Alanı açılış törenine Belediye Başkanı Cemal Akın da katıldı.

Albayrak İnşaat'ın acı günü! Tanju Uçar vefat etti!

Albayrak İnşaat Somali Mogadishu Liman İşletmesi Genel Müdür Yardımcısı Tanju Uçar hayatını kaybetti. Albayrak İnşaat taziye ilanı yayınlattı.

Burcu Kara Kars’ta iki okul yaptırdı!

Burcu Kara, emekli öğretmen olan anne ve babası adına Kars’ta iki okul yaptırdı. Oyuncu her ay öğrencileri ziyaret edip ihtiyaçlarını karşılıyor.

Osmaniye Karaçay Deresi'nde asma köprü tamamlandı!

Osmaniye Belediyesi'nin Karaçay Deresi Rekreasyon Alanı'nda yapımını tamamladığı asma köprü törenle açıldı. Köprü ile Karaçay'ın iki yakası üçüncü kez buluştu

Osmaniye Karaçay Köprüsü açıldı!

Osmaniye Belediyesi tarafından Karaçay rekreasyon alanına yapılan asma köprünün açılışını Osmaniye Valisi Kerem Al, Belediye Başkanı Kadir Kara ve AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu birlikte yaptı.

Cem Kara: TOKİ konut yapmayacaksa bölgeyi yeniden imara açalım!

Cem Kara mecliste yaptığı konuşmada TOKİ'ye yüklendi. Başkan, Roman vatandaşların yaşadığı bölgeye konut yapacağını söyleyen TOKİ yetkililerinin bir gelişme kaydetmediğini belirtti: “Konut yapılmayacaksa bölgeyi yeniden imara açalım. " dedi.

Ahmet Kara konutlara deprem sigortası yapılması konusunda uyardı!

Çorum İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), 1-7 Mart günleri arasında kutlanan "Deprem Haftası" etkinlikleri kapsamında bir takım etkinlikler düzenledi. Çorum Valisi Ahmet Kara etkinlikte açıklamalarda bulundu.

Tanju Kara Haberi

Tanju Kara

Petra Konut İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Tanju Kara Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Nurettin Camekan ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 8 Ekim'de Eyüp'te kuruldu.


ŞİRKET ORTAKLARI                                                                                    HİSSE ORANI

1.)    İMTİYAZ YAPI İNŞAAT SANAYİ TİCARET LTD.ŞTİ.                          %50

2.)    ENFORMAK PLASTİK TEKNOLOJİLERİ ANONİM ŞİRKETİ            %25

3.)    NURPET MAKİNA SANAYİ DIŞ TİCARET LTD.ŞTİ.                      ...