05 / 05 / 2024

Tanju Özcan kimdir

Tanju Özcan kimdir

CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, 18'inci maddenin tarım alanlarında değil, şehrin güzelleştirilmesi ve mülkiyet sorununun çözülmesi için kullanılacağını açıkladı. 

Bolu esnafına 'Esnaf İşleri Müdürlüğü birimi' müjdesi!

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, yukarı çarşı esnafından talep edilen ücretlerin alınmayacağını söyleyerek müjdeyi verdi. Özcan, Esnaf İşleri Müdürlüğü birimi kurulacağını açıkladı.

Banu Ejder Özcan kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Biotrend Çevre ve Enerji Yatırımları A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Banu Ejder Özcan kimdir? Kaç yaşında?   Banu Ejder Özcan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Banu Ejder Özcan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Banu Ejder Özcan'ın hayatına dair merak edilenler.

Tanju Kaya Kimdir?

Tanju Kaya kimdir? Tanju Kaya’nın mesleği nedir? Tanju Kaya hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Yoksul ailelere her ay 2 bin lira verilecek! Sakın kaçırmayın! Hemen bu detaya bakın!

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan yaptığı açıklamada şehirde tespit ettikleri 4 bin yoksul aile için “Aile Sigortası” yapılacağını dile getirerek, bu ailelere de her ay 2 bin lira yardımda bulunulacağını da söyledi.

Tanju Özcan emlak vergisi zammının iptali için mahkemeye başvurdu!

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, emlak vergisine yapılan yüzde 18 oranında zammı kabul etmediğini beyan ederek, mahkemeye kararın iptali için başvuracağını belirtti.

Gölcük Tabiat Parkı’nda terk edilen 25 bungalov ev ne olacak?

Gölcük Tabiat Parkı’nda 2018'de 7 milyon TL harcanarak yapılan fakat daha sonra mahkemenin yürütmeyi durdurma ve yıkılma kararı alması üzerine atıl durumda kalan 25 adet bungalov ev çürüyor. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, projeye en başından itibaren karşı çıktıklarını belirtti.

Bolu yaylalarındaki yıkım kavgası büyüyor! 

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yaylalarda devam  eden yıkım işlemleri nedeniyle çıkan kavga hakkında açıklama yaptı. Özcan açıklamasında, “Bize bu talimatları gönderenler sayın valimize de söylüyorum. Önce bunlarla ilgili bize talimat versinler”  dedi. 

Bolu'da dar gelirlilere 'sosyal konut' müjdesi!

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal konut projesi için Dağkent’ten satın alınan 26 dönüm arazinin tapusunu Bolu kamuoyu ile paylaşarak, “Bolu Belediyesi tarihinde satın alınan en değerli gayrimenkul.  İnşallah sosyal projemizi burada hayata geçireceğiz” dedi.

Mehmet Emin Özcan kimdir?

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Özcan kimdir? Mehmet Emin Özcan daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Mehmet Emin Özcan'ın biyografisi...

İsmail Özcan kimdir?

İsmail Özcan, Cathay Group Genel Müdür Yardımcısı oldu. Peki İsmail Özcan kimdir? Bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte İsmail Özcan'ın biyografisi...

Bolu'da mülkiyet sorunu çözülecek!

CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, 18'inci maddenin tarım alanlarında değil, şehrin güzelleştirilmesi ve mülkiyet sorununun çözülmesi için kullanılacağını açıkladı. 

Bolu esnafına 'Esnaf İşleri Müdürlüğü birimi' müjdesi!

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, yukarı çarşı esnafından talep edilen ücretlerin alınmayacağını söyleyerek müjdeyi verdi. Özcan, Esnaf İşleri Müdürlüğü birimi kurulacağını açıkladı.

Bolu'da yıkımına karar verilen yayla evleri meclis gündeminde!

Bolu'da İmar Kanunu kapsamında yıkımına karar verilen yayla evlerinin sayısı ve yıkım kriterleri meclis gündemine taşındı. CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Mestan Özcan kimdir?

Mestan Özcan, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'den Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Mestan Özcan kimdir? Mestan Özcan, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Tanju Özcan kimdir Haberi

Tanju Özcan kimdir

Seçim çalışmalarına devam eden CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan, 1. Etap Dağkent TOKİ Sosyal Tesisleri'nde vatandaşlarla buluştu.

Bolu Gündem Gazetesi'nde yer alan habere göre, vatandaşların sorunlarını dinleyen Özcan, 18'inci maddenin tarım alanlarında kullanılmayacağını kaydetti. Özcan, 18'inci maddenin tarım alanlarında değil, şehrin güzelleştirilmesi ve mülkiyet sorununun çözülmesi için kullanılacağını söyledi. 

Bolu'da vatandaşların en büyük sorunlarından birisi olan 18'inci madde konusu hakkında konuşan Özcan, “18'inci madde tarım alanlarında uygulanmayacak. Uygulandığı noktalarda da maksadına uygun olacak. 18'inci madde dodurga mahallesinde uygulanmalı çünkü mülkiyet sorunu var. 18'icni maddeyi ve kentsel dönüşümü şehri güzelleştirmek ve mülkiyet sorununu çözmek için kullanacağız" açıklamasında bulundu.

D-100 üzerinde bulunan ve şehrin önemli geçiş alanları olan üç bölgeye kavşak yapılacağını söyleyen Özcan, “Üç noktada kavşak yapacağız. Gölyüzü Mahallesi, Sanayi kavşağına...