14 / 05 / 2024

Tanju Sevim

Tanju Sevim

Neotur Turistik Yatırımlar Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Karaköy Şubesi, Tanju Sevim, Ali Bükülmez tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 9 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Vehbi Koç'un kızı Semahat Sevim Arsel kimdir? İşte Türkiye'nin en zengin kadını hakkında merak edilenler!

Vehbi Koç'un kızı Semahat Sevim Arsel kimdir? Türkiye'nin en zengin kadını Semahat S. Arsel kaç yaşında? Semahat Sevim Arsel kaç dil biliyor? İşte ayrıntılar...

Tanju Kaya kaç yaşında? Daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Tanju Kaya, Türkiye'nin finans sektöründe uzun yıllar boyunca görev yapmış ve deneyim sahibi olan bir yöneticidir. Halen Denizbank'ta Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Üyesi olarak görev yapmaktadır. Peki, Tanju Kaya'nın yaşını ve kariyeri boyunca hangi görevlerde bulunduğunu biliyor musunuz?

Tanju Kaya Kimdir?

Tanju Kaya kimdir? Tanju Kaya’nın mesleği nedir? Tanju Kaya hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Libra İnşaat Yapı Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Libra İnşaat Yapı Teknolojileri Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ersan Sevim tarafından kuruldu.

Tanju Özcan emlak vergisi zammının iptali için mahkemeye başvurdu!

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, emlak vergisine yapılan yüzde 18 oranında zammı kabul etmediğini beyan ederek, mahkemeye kararın iptali için başvuracağını belirtti.

Soli Mimarlık Yapı İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soli Mimarlık Yapı İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Sevim Tekin tarafından kuruldu.

Yapıform Yapı Malzeme Endüstrisi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yapıform Yapı Malzeme Endüstrisi Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Sevim tarafından kuruldu.

Svm Peyzaj Mimarlık İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Svm Peyzaj Mimarlık İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi  Büyükçekmece’de   10 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Sevim tarafından kuruldu.

Berva İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berva İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  10 bin TL sermaye bedeli Seda Sevim Aksoy Kavak tarafından kuruldu.

Platinyum Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Platinyum Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Bağcılar’da  200 bin  TL sermaye bedeli ile Sevim Çaça tarafından kuruldu.

Çaça Yapı Mühendisliği  Limited Şirketi kuruldu!

Çaça Yapı Mühendisliği  Limited  Şirketi Çekmeköy’de  5 milyon TL sermaye bedeli ile Sevim Çaça tarafından kuruldu.

Tanju Boya Kimya Plastik Ayakkabı Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tanju Boya Kimya Plastik Ayakkabı Ve Sanayi Ticaret Bağcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli İle  Aydin Eynel tarafından kuruldu.

Hmz Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hmz Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Tanju Aydın tarafından kuruldu.

Tanju Sevim Haberi

Tanju Sevim

Neotur Turistik Yatırımlar Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Karaköy Şubesi, Tanju Sevim, Ali Bükülmez tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 9 Aralık'ta kuruldu. 


Neotur Turistik Yatırımlar Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Karaköy Şubesi iş konusu; Seyahat acentesi faaliyetleri (hava yolu, deniz yolu, kara yolu, demir yolu ulaşımı için bilet rezervasyon işlemleri ve bilet satışı, seyahat, tur, ulaşım ve konaklama hizmetlerinin toptan veya perakende satışı, vb.) 


Neotur Turistik Yatırımlar Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Karaköy Şubesi adres: Beyoğlu, Bereketzade Mahallesi, Şair Ziya Paşa Caddesi, Kabakçiçeği Sokak,...