27 / 04 / 2024

Tanju Kaya kaç yaşında? Daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Tanju Kaya kaç yaşında? Daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Tanju Kaya, Türkiye'nin finans sektöründe uzun yıllar boyunca görev yapmış ve deneyim sahibi olan bir yöneticidir. Halen Denizbank'ta Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Üyesi olarak görev yapmaktadır. Peki, Tanju Kaya'nın yaşını ve kariyeri boyunca hangi görevlerde bulunduğunu biliyor musunuz?



Tanju Kaya, finans sektöründe uzun yıllardır görev yapmış bir yönetici ve Denizbank Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Üyesi olarak çalışmaktadır. 1964 yılında doğan Kaya, lisans eğitimini Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünde tamamlamıştır.

Kariyerine 1986 yılında Pamukbank'ta başlayan Kaya, daha sonra Türk Ekonomi Bankası, Marmara Bank ve Alternatif Bank'ta da görev yapmıştır. Bankacılık sektöründeki deneyimleri boyunca, çeşitli kademelerde yöneticilik pozisyonları üstlenmiştir. Bank Ekspress'te Şube Müdürü olarak görev yaptığı 1994-1997 yılları arasında, bankacılık sektöründeki liderlik becerilerini geliştirmiştir. 1997 yılında, DenizBank A.Ş.'de  Ankara  Şube Müdürü olarak atanan Kaya, burada İç Anadolu Bölge Müdürlüğü dahil olmak üzere farklı görevlerde bulunmuştur.


Geri Dön